Emotivan kotiteatteri prosessorit nyt saatavilla – Emotiva RMC1, RMC1L, XMC-2

Emotivan kotiteatteri prosessorit nyt saatavilla – Emotiva RMC1, RMC1L, XMC-2

Emotivan referenssiluokan AV-prosessorit nyt valikoimissamme.

Emotivan kauan odotetut AV-prosessorit saapuvat valikoimiimme syyskuun aikana. Nämä kauan odotetut prosessorit tarjoavat huippuluokan äänenlaadun, kattavan tuen uusimmille ääni- ja kuvaformaateille, sekä DIRAC huonekorjaimen. Emotivan AV-prosessorien rakenteessa ja teknisissä ratkaisuissa on aina keskitytty äänenlaadun optimointiin. Markkinoilla on edullisiakin kotiteatterivahvistimia joissa on useamman sivun pituinen lista erinäisiä ominaisuuksia ja kirjainyhdistelmiä, mutta Emotivan tapauksessa on keskitytty tekemään asiat äänenlaatu edellä.

Emotivan kotiteatteri prosessorit nyt saatavilla - Emotiva RMC1, RMC1L, XMC-2 | Ideaali.fiMeiltä on kyselty Emotivan prosessoreita jo pidemmän aikaa, sillä valmistajan RMC-1 malli on ollut ostettavissa USA:ssa jo pidemmän aikaa. Emme ole kuitenkaan aikaisemmin lisänneet prosessoreita omiin valikoimiimme, sillä niiden ohjelmistossa on ollut toiminnallisia puutteita. Nyt viimeisimmän 2.21 ohjelmistoversion myötä prosessorien toiminta on vakaata ja DIRAC huonekorjain on aktiivinen kaikissa malleissa. Äänenlaatunsa osalta Emotivan prosessorit tarjoavat luokkansa parhaan hinta-laatusuhteen.

 

Emotivan kotiteatteri prosessorit nyt saatavilla - Emotiva RMC1, RMC1L, XMC-2 | Ideaali.fi

Emotivan mallisto koostuu kolmesta eri prosessorista.

Emotiva RMC-1

RMC-1 on malliston lippulaivamalli jolla voit toteuttaa Dolby Atmos järjestelmät aina 9.1.6 kokoonpanoon saakka. RMC-1:n kaikki 16 kanavaa ovat rakenteeltaan täysin balansoituja ja jokaiselle kanavalla on oma dedikoitu D/A-muunnin. Erityistä huomiota on kiinnitetty myös 2-kanava toiston laatuun, Emotiva onkin yksi harvoista AV-prosessoreista joka vetää vertoja perinteisille 2-kanavaisille high end etuvahvistimille, RMC-1:ssä voit halutessasi valita tilan joka tarjoaa täysin prosessoimattoman analogisen signaalitien lähteestä suoraan RMC-1:n lähtöihin. RMC-1 tukee niin Dolby Atmos, kuin DTS-X monikanavaformaatteja sekä 4K HDR ja Dolby Vision kuvaformaatteja. DIRAC:in huonekorjain kruunaa kokonaisuuden.

RMC-1 on rakenteeltaan modulaarinen, tämä rakenne mahdollistaa RMC-1:n ominaisuuksien laajentamisen tulevaisuudessa erikseen julkaistavien laajennusmoduulien kautta.

Emotivan kotiteatteri prosessorit nyt saatavilla - Emotiva RMC1, RMC1L, XMC-2 | Ideaali.fi

Emotiva RMC-1L

Emotiva RMC-1L on RMC-1 mallin pikkuveli. Se eroaa RMC-1:stä ainoastaan laajennettavuudeltaan. RMC-1L ei tue erillisiä laajennusmoduleita ja näin mm. sen kanavamäärä on lukittu 16:sta. Muilta osin RMC-1L vastaa isoveljeään niin äänenlaadultaan kuin ominaisuuksiltaan.

 

Emotivan kotiteatteri prosessorit nyt saatavilla - Emotiva RMC1, RMC1L, XMC-2 | Ideaali.fi

Emotiva XMC-2

Malliston edullisin malli XMC-2 sisältää saman HDMI ja prosessointi osuuden kuin malliston kalliimmat mallit, mutta toisin kuin RMC malleissa XMC-2:ssa vain pääkaiuttimilla on omat dedikoidut D/A-muuntimensa. Näin ollen se antaa tasoitusta absoluuttisessa äänenlaadussa malliston kalliimmille malleille. Suhteessa kilpailijoiden tarjontaa XMC-2 tarjoaa kuitenkin äänenlaadun joka ei varmasti jätä kylmäksi.

Jaa artikkeli


Ideaali