Näkymätöntä akustointia ja äänentoistoa, laadusta tinkimättä.

Näkymätöntä akustointia ja äänentoistoa, laadusta tinkimättä.

Innovatiivisia akustiikka- ja äänentoistoratkaisuja.

Toteutimme juuri asiakkaalle äänentoisto- ja akustiikkaratkaisun jossa asiakkaan toiveena oli kaikkien ratkaisujen piilottaminen näkyvistä tavalla joka mahdollistaisi silti korkealaatuisen lopputuloksen. Huoneen seinille tai lattialle ei haluttu näkyviä kaiuttimia tai televisiota. Tässä projektissa päädyimme hyödyntämään 2500mm pakkaleveydellä varustettua akustisestiläpäisevää kangasta jonka värjäsimme sitten asiakkaan toimittaman värimallin pohjalta. Ohessa muutamia kuvia projektin etenemisestä tältä osin.

Näkymätöntä akustointia ja äänentoistoa, laadusta tinkimättä. | Ideaali.fiAsiakkaan toiveiden mukaisesti toteutimme etuseinälle järeän upotetun kaiutinratkaisun kahdella subwooferilla.
Tämä koko asetelma piti saada piiloon äänenlaadun kärsimättä ja lopputuloksen tuli muistuttaa kuvassa
oikealla näkyvän seinän pintaa ja väriä.  

 

Näkymätöntä akustointia ja äänentoistoa, laadusta tinkimättä. | Ideaali.fiAloitimme rakentamalla kehikon etuseinälle hyödyntäen omaa mallistoamme olevia kankaan pingotuslistoja.
Listat kiinnitettiin seinäpintaan ruuvein ja akustisestiläpäisevä värjätty kangas nostettiin seinälle asennusta varten.

 

Näkymätöntä akustointia ja äänentoistoa, laadusta tinkimättä. | Ideaali.fiLopputulos on siisti, huomaamaton ja akustisestiläpäisevä rakenne joka sulautuu tehokkaasti huoneen yleisilmeeseen.
Tähän tilaan tullessa moni varmasti yllättyy kun tila herää eloon elokuvaa katsottaessa
– valkokangas ja projektori laskeutuu katosta ja katselijan ympäröi täysipainoinen surround äänentoisto. 

Mikäli kaipaat omaan tilaasi korkealaatuista akustiikka- tai äänentoistoratkaisua, niin ota rohkeasti yhteyttä. Toteutamme niin pienet kuin suuretkin projektit yli 20v kokemuksella.

 

Jaa artikkeli


Ideaali