Analysis Plus Chocolate 12/2 kaiutinkaapeli

Alk. 179 

Analysis Plus Chocolate 12/2 on valmistajan paras seinien sisälle luokiteltu kaiutinkaapeli. Kaksi 4mm2 tarkoitukseen punottua johdinta ovat onton ja ovaalin ytimen ympärillä.

Poista

Kuvaus

Analysis Plus Chocolate 12/2 on valmistajan paras seinien sisälle luokiteltu kaiutinkaapeli. Kaksi 4mm2 tarkoitukseen punottua johdinta ovat onton ja ovaalin ytimen ympärillä, mikä pitää ne optimaalisella etäisyydellä toisistaan joka kohdasta mitattuna. Tämä tasaa virtaominaisuuksia verrattuna kahteen vierekkäiseen yksittäiseen johtimeen.

Materiaalit ovat yhtä tärkeitä kuin rakenne ja Chocolate 12/2:ssa käytetään happivapaata kuparia kuulaan ja vaivattoman äänenlaadun varmistamiseksi. Tarkasti valittu pienihäviöinen eriste auttaa pitämään häiriöetäisyyden hyvänä. Tulos tästä kaikesta on kohtuuhintainen kaapeli seinien sisälle ja äänenlaatu on yhtä hyvä kuin monen kalliimman lyhyen peruskaapelin.

Kaapelilla on sekä UL- että CSA FT4 -luokitukset ja sitä saa niin banaani kuin haarukkaliittimilläkin. Kaapelin ulkomitat ovat 9 x 6 mm.

Hinta on stereoparille kaapeleita.

Klikkaa tästä valmistajan tuotesivulle.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Analysis Plus

Poikkipinta-ala

2 x 4mm2 tai 4 x 4mm2

Pituus

1,2m, 1,8m, 2,4m, 3m, 3,6m

Kaapelityyppi

Normaali, Tuplajohdotus

Liittimet

Banaani, Haarukka