Analysis Plus Sub Oval RCA subwoofer välikaapeli

Alk. 149 

Analysis Plus Sub Oval tarjoaa optimaalisen häiriöetäisyden, jotta voit nauttia aidosta ja tarkasta bassotaajuuksien toistosta.

Poista

Kuvaus

Analysis Plus Sub Oval subwoofer välikaapeli – puhtaan uskottavaan bassotoistoon

Analysis Plus Sub Oval RCA subwooferkaapeli toistaa bassonuotit viimeisintäkin sykettä ja vavahdusta myöten, eikä yhtään häiriöitä, mitä jotkut kaapelit aiheuttavat. Sub Oval tarjoaa optimaalisen häiriöetäisyden, jotta voit nauttia aidosta ja tarkasta bassotaajuuksien toistosta.

Valmistajan patentoitu ontto ja ovaali kaapeligeometria maksimoi signaalin laadun. Minimoidakseen häiriöt Analysis Plus on minimoinut signaalin kiertomahdollisuuden kaapelissa. Vaippa suojaa signaalia 360 asteen ympäröivästi ja ilman juotoksia tehty puristusliitos auttavat entisestään Sub Ovalia toimimaan mahdollisimman puhtaana ja hiljaisena. Edullinen hinta on yhtälailla houkutteleva kuin hyvä suorituskykykin.

Mikään ei voita subbarin tuomaa uskottavuutta elokuvien ääniraidoissa tai musiikkiesityksessä. Subbari tuo realismia ja auktoriteettia, mutta vain silloin kun signaali pääsee subwooferille ilman laadun heikkenemistä tai häiriöihin sotkeentumista. Mitä vain ylimääräistä lisää tai oleellista pois alkuperäisestä signaalista ja kuuntelunautinto heikkenee ryöväten alimmilta taajuuksilta niiden uskottavuuden.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Analysis Plus

Pituus

2.5m, 3m, 3.5m, 4m, 6m