Analysis Plus Chocolate Theater 4 Wire kaiutinkaapeli

Alk. 189 

Analysis Plus Chocolate Theater 4 Wire kaiutinkaapelissa neljä 1,5mm2 tarkoitukseen punottua johdinta ovat onton ja ovaalin ytimen ympärillä. Toimii sekä tuplajohdotuksessa että normaalikaapelina.

Poista

Kuvaus

Analysis Plus Chocolate Theater 4 Wire kaiutinkaapelissa neljä 1,5mm2 tarkoitukseen punottua johdinta ovat onton ja ovaalin ytimen ympärillä, mikä pitää ne optimaalisella etäisyydellä toisistaan joka kohdasta mitattuna. Tämä tasaa virtaominaisuuksia verrattuna kahteen vierekkäiseen yksittäiseen johtimeen.

Materiaalit ovat yhtä tärkeitä kuin rakenne ja Chocolate Theater 4 Wire:ssa käytetään happivapaata kuparia kuulaan ja vaivattoman äänenlaadun varmistamiseksi. Tarkasti valittu pienihäviöinen eriste auttaa pitämään häiriöetäisyyden hyvänä. Tulos tästä kaikesta on kohtuuhintainen kaapeli seinien sisälle ja äänenlaatu on yhtä hyvä kuin monen kalliimman lyhyen peruskaapelin.

Kaapelilla on sekä UL- että CSA FT4 -luokitukset ja sitä saa niin banaani kuin haarukkaliittimilläkin. Analysis Plus Chocolate Theater 4 Wire on edullinen tapa päästä kiinni tuplajohdotuksen etuihin. Kaapelin ulkomitat ovat 12 x 10 mm.

Hinta on stereoparille kaapeleita.

Klikkaa tästä valmistajan tuotesivulle.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Analysis Plus

Poikkipinta-ala

4 x 1,5mm2

Pituus

1,2m, 1,8m, 2,4m, 3m, 3,6m

Kaapelityyppi

Normaali, Tuplajohdotus

Liittimet

Banaani, Haarukka