Audiovector R1 Arrete jalustakaiutin

6 250  / pari

Audiovector R1 Arrete on tyylikäs jalustakaiutin, jonka äänenlaatu ei jätä kylmäksi vaativampaakaan harrastajaa.

Poista

Kuvaus

Audiovector R1 Arrete

Skandinaavista kaiutinosaamista

Audiovectorin R-malliston kaarevat kyljet eliminoivat kotelonsisäisiä resonansseja tehokkaammin kuin perinteinen kotelo. Tällä rakenteella saadaan myös kotelon sisäinen vaimennus paremmaksi, tuloksena puhtaampi ja tarkempi soundi.

R -malleissa on lisäksi ääntä taakseen heijastava SEC-tekniikka. Se purkaa diskantin äänienergiaa kaiuttimen taakse, luoden suuremman, “livemäisen” äänikuvan.

Arreté-mallissa käytetään Audiovectorin omaa AMT Arreté (Air Motion Transformer) -diskanttia, täysin uusi on myös Audiovectorin oma bassoelementti : kaksikerroskartiorakenteinen hiilikuituelementti vaiheplugilla.

Kotelon sisällä malliston edullisimpia malleja tehokkaampi Nanopore-vaimennusmateriaali.

Lisäksi Arreté-malleissa kaapelointi sekä jakosuodinkomponentit ovat syväjäädytettyjä – tällä tavoin komponenttien väliset sähköiset eroavaisuudet saadaan minimoitua.

Aivan uudet, laadukkaat, helposti käsin avattavat ja kiristettävät terminaalit on nyt asennettu hiilikuituvahvisteiseen takapaneeliin, joka tehokkaasti vaimentaa ei toivottuja värinöitä, parantaen sen takana olevan jakosuotimen toimintakykyä.

Arreté -mallien rakenteeseen kätkeytyy vielä yksi optio: Audiovectorin suunnittelema Freedom Concept-maadoituskaapeli.(kaapeli myydään lisävarusteena) Freedom Concept maadottaa elementtien rungot ja jakosuotimien osia yhteen erilliseen maadoituspiirilevyyn.

Kaiuttimen takapaneelissa on erillinen maadotusruuvi ulkopuolista Freedom-maadotuskaapelointia varten. (Liittimeen sopii banaaniliitin)
Tuloksena läsnäolevampi, erottelevampi ja ilmavampi ääni!

Eron todellakin kuulee, sovi demosta ja kuule itse!

Perusvärien lisäksi koko mallistoon on tilattavissa myös useita upeita erikoisvärejä (mm. Italian Grey näkyy kuvissa). Erikoisvärit maalataan Kööpenhaminassa superautojen (Lamborghini, Porsche yms.) maalaamossa.

Lisäksi Audiovector tarjoaa mahdollisuutta päivittää kaiutinta tulevaisuudessa; kaiuttimet lähetetään tehtaalle , jossa kaiutin päivitetään mallia ylöspäin asiakkaan toiveiden mukaan. Myös vanhempia S- ja SR-sarjan malleja voidaan päivittää uudeksi R-sarjaksi! Myös kaiuttimen väri voidaan tarvittaessa vaihtaa.

Linkki valmistajan tuotesivuille.

Testimenestys

Tutustu Audiovector testimenestyksiin täältä.

 

Audiovector R1 Arrete jalustakaiutin | Ideaali.fi

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laadukas viimeistely ja useita pintaviimeistelyvaihtoehtoja.

  • Mukaansatempaava ja erotteleva sointi.

  • Napakka ja dynaaminen bassotoisto.

  • Kaiuttimen korkea resoluutio paljastaa sitä syöttävän vahvistimen puutteet, joten valitun vahvistimen tulisi olla korkealaatuinen ja tehoiltaan vähintään 50w RMS.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Audiovector

Taajuusalue

38 – 53 000 Hz

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

87 dB

Suositeltu vahvistinteho

50 – 180w

Elementit

1 x AMT diskantti, 1 x 6.5" basso/keskiääninen

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

370 x 196 x 290 mm (kork x lev x syv)

Paino

Ei ilmoitettu

Viimeistely

Mattamusta, Pähkinä, Valkoinen, Erikoisvärit, Ruusupuu

Takuu

5 vuotta

Audiovector R1 Arrete jalustakaiutin | Ideaali.fi

Hifi+ - Englanti

“..tämä kaiutin saattaa hyvin olla kaikki kaiutin mitä ikinä tulet kaipaamaan..

Lue testi täältä.