Klipsch Cornwall IV

4 699  / kpl

Kun haet oikeaa ison kaiuttimen uskottavuutta ja vaivattomuutta, Klipsch Cornwall IV on juuri se, mitä lääkäri määrää.

Poista

Kuvaus

Klipsch Cornwall IV

Klipsch Cornwall IV – Ystävällinen jättiläinen

Klipsch Cornwall IV luo tunnelman, jota edes lähelle et pääse millään pikkukaiuttimella. Kookas etulevy, 15-tuumainen refleksikoteloitu bassoelementti, uudelleen muotoiltu tractrix-torvi keskialueelle ja oma tractrix-torvi diskantille tuovat sinulle musiikkielämyksen, joka saa mielen irtautumaan tästä maailmasta ja arjen asioista.

Valmistaja on syystäkin ylpeä Cornwall IV:n uudesta keskialuetorvesta. Keskialueen äänensävy on entistäkin puhtaampi, samoin kuuntelualue on aiempaa laajempi ja stereokuva suurempi.

Cornwallin 34 Hz alarajataajuus yhdessä huiman 102 desibelin herkkyyden kanssa tarkoittaa, että subwooferille on äärettömän harvoin tarvetta ja voit varmasti valita vahvistimesi vain äänenlaadun perusteella. Muutaman watin single-ended putkivahvistimetkin pystyvät tuottamaan kuunteluhuoneeseesi konserttiluokan äänenpaineen.

K-33-E-bassoelementti on sama, jota käytetään myös LaScala AL5 ja Klipshorn AK6 -malleissa. Cornwallissa alimpia taajuuksia on voimistamassa kotelon bassorefleksiperiaate ja myös refleksikanavat ovat tractrix-torvipäätyiset. Keskialuetorven pohjalla on 1,75-tuumainen K-702-kompressiodriveri ja diskanttitorvessa yhden tuuman K-107-kompressiodriveri.

Tarkasti suunniteltu tekniikka on perusta sille, että sinun ja lempimusiikkisi väliin ei jää mitään ylimääräistä. Ei pidättyväisyyttä, ei verhoa. Saat nauttia lempialbumeistasi tavalla, joka pitää suupielet virneessä ja ilon kyyneleet silmäkulmissa.

Made in U.S.A.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Upea dynamiikka, auktoriteetti ja elävyys.

  • Klassisen hieno viimeistely.

  • Toimivat melko lähellä seinää.

  • Naapurisi menee takuulla hiljaiseksi.

  • Leveämmät kuin “modernit” kaiuttimet.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Klipsch

Taajuusalue

38 – 20 000 Hz

Impedanssi

8 ohm yhteensopiva

Herkkyys

99 dB

Suositeltu vahvistinteho

jatkuva 100 W, hetkellinen 400 W

Elementit

K-100-TI 1” -titaanidiskantti K-79T-torvessa, K-70 1.75” -titaanikeskiääni K-703-M -torvessa, K-281 12” -komposiittibasso ja KD-15 15” -passiivisäteilijä.

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

914 x 419 x 330 mm (kork x lev x syv)

Paino

32,7 kg

Viimeistely

Musta, Pähkinä, Kirsikka, Valkotammi

Takuu

1 vuosi

Jos nautit konserttitunnelmasta, Cornwall IV pystyy viemään sinut hyvin lähelle aitoa asiaa ja kuitenkin se on riittävän hienostunut jazzille ja klassiselle musiikille. Ihmisääni toistuu hyvin avoimena ja vaivattomana, 15-tuumaisen ja eteenpäin osoittavien refleksikanavien toistama basso on nopea ja hyvin ulottuva.”

Lue testi tästä