Klipsch RF-7 III

2 699  / kpl

Klipsch RF-7 III tarjoaa valtavasti nopeutta, läpikuultavuutta ja dynamiikkaa tasapainoisen kuuloisessa isossa paketissa, jonka hinta ei vie sinua hautaan.

Poista

Kuvaus

Klipsch RF-7 III

Klipsch RF-7 III on valmistajan Reference-sarjan lippulaiva. Kaksi kymppituumaista ja iso Tractrix-torvella varustettu kompressiodiskantti tarkoittavat hillitöntä määrää puhdasta ja särötöntä ääntä verrattuna tavallisiin hifikaiuttimiin. 100dB herkkyys ja kilowatin hetkellinen tehonkesto tarkoittavat sitä, että näistä ei lopu ruuti vaikka tila olisi iso ja raskaasti akustoitu.

Karuhkosta kuoresta huolimatta RF-7 III:n sielu on puhdasta kultaa. Sen ääni vetää puhtaudessa ja läpikuultavuudessa vertoja paljon itseään kalliimmille (ja koreammille) highend-kaiuttimille, dynamiikassa RF-7 III pesee suurimman osan markkinoilla olevia hifikaiuttimia.

Bassoelementtien kartiot ovat metallin ja keraamisen rakenteen komposiitteja, kevyitä, jäykkiä ja mahdollisimman säröttömiä sekä resonanssittomia. Korkeista äänistä vastaa 1,75-tuumainen painekammiodiskantti (kompressiodriveri), joka pystyy tuottamaan järjettömän paljon enemmän puhdasta ääntä kuin tavallinen kalottidiskantti. Diskanttielementti on asennettu Tractrix-muotoiseen torveen, jonka kurkkuosa on pyöreä ja sen jälkeen torvi muuttuu neliömuotoiseksi ja ohuella akustisesti tehokkaalla kumilla pinnoitetuksi. Pinnoitus auttaa entisestään pitämään äänen mahdollisimman puhtaana ja pienimmätkin detaljit selkeästi kuuluvina.

Kaiuttimen suuresta koosta johtuen stereokuva vain paranee kun kuunteluetäisyys kasvaa parista metristä ainakin 3-5 metriin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyvin puhdas ja tarkka ääni.

  • Erinomainen dynamiikka ja äänenpainevarat.

  • Tarkka bassotoisto.

  • Tarkka bassotoisto.

  • Toimii hyvin seinän vieressä.

  • Kookas.

  • Viimeistely on vain perussiisti, ei premiumia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Klipsch

Taajuusalue

32 – 25 000 Hz

Impedanssi

8 ohm yhteensopiva

Herkkyys

100 dB

Suositeltu vahvistinteho

jatkuva 250 W, hetkellinen 1000 W

Elementit

1.75” -titaanidiskantti tractrix-torvessa ja 2kpl 10" bassoja keraamisella/metallikartiolla refleksikotelossa.

Kaiutin tyyppi

2,5-tie

Mitat

1245 x 352 x 454 mm (kork x lev x syv) sisältäen jalustalevyn.

Paino

44 kg

Viimeistely

Musta, Pähkinä, Kirsikka

Takuu

1 vuosi

Klipsch RF-7 III | Ideaali.fi

“Ihmisäänestä monikerroksiseen instrumenttimassaan ja siitä Hollywoodin äänitehosteisiin, syvästä bassosta korkeimpiin diskantteihin – Klipsch RF-7 III -lattiakaiuttimet toistavat mestarillisesti kaiken ja mitä vain poislukien järeimpien subwooferien vahvahdukset. Jos olet audiofiili kotiteatteri- tai musiikkiharrastaja ja sinulla on tilaa näille, mene juoksemalla lähimmälle Klipsch-jälleenmyyjälle. Viisi tähteä ja korkeimmat suosituksemme.”

Lue testi tästä

Klipsch RF-7 III | Ideaali.fi

AudioVideo.fi – Suomi

“Keskialueen läsnäolo on erittäin hyvin kohdallaan: laulaja ei ole kaatumassa syliin, mutta ei myöskään ujostele lavan takareunalla. Billie Holidayn Lady in Satin -albumi toistuu lähinnä hämmentävän kauniisti ja elävästi. Bassoa tulee hyvin, tulee munissa tuntuvan alas ulottuvasti (valmistaja lupaa alarajaksi 32 Hz) ja tulee virnistyttävän hyvin murahtavasti, mutta ei ylenpalttisesti liikaa. Billy Gibbons And The BFG’s mätkii rintalastaan lyijytäytteisellä pesismailalla, sekä napakasti että kiitettävällä voimalla.”