Klipsch Heresy IV lattiakaiutin

2 599  / kpl

Heritage-passiivimalliston pieninkin kaiutin Klipsch Heresy IV perustuu 12-tuumaiseen bassoon ja kolmitierakenteeseen. Tämä ei ole se perinteinen kompaktikaiutin.

Poista

Kuvaus

Klipsch Heresy IV

Klipsch Heresy IV – Se ihan erilainen “kompaktikaiutin”

Klipschin Heresy-malli suunniteltiin alunperin masssiivisten Klipschornien väliin keskikanavan kaiuttimeksi. Tästä huolimatta näitä on käytetty yllättävän vähän kotiteatterien kolmena etukanavana vaikka kaiutin toimisi siinäkin käytössä.

Leffakäyttäjä arvostaa vähintään yhtä paljon dynamiikkaa, läsnäoloa ja läpikuultavuutta kuin musiikinkuuntelija ja niitä 60 senttiä korkeasta Heresy IV:sta piisaa upeasti. Heresy IV saa monet perinteiset hifikaiuttimet kuulostamaan etäisiltä, vaisuilta ja sulkeutuneilta. 99 desibelin herkkyys tarkoittaa yhtäältä sitä, että Heresy IV toimii superhienosti pienitehoistenkin vahvistimien kanssa ja toisaalta sitä, että ison vahvistimen kanssa lahkeet lepattavat, myös naapurilla. Suosittelemme pehmeästi ja miellyttävästi soivaa vahvistinta Heresy IV:n seuraksi.

IV-versiossa refleksiviritetty kotelo. Bassotoisto on edelleen todella nopea ja napakka, mutta nyt myös entistä mehevämpi ja alemmas ulottuva. Leffakäyttöön suosittelemme subwooferia, mutta musiikinkuuntelijoiden on hyvä ensin kokeilla, onko bassotoiston lisäulottuvuuden havittelu välttämätöntä. Huomaa kuitenkin, että Heresy IV on äänelliseltä luonteeltaan äärettömän nopea ja iskukykyinen. Jos haluat lisätä sen seuraan subwooferin/subwooferit, huolehdi, että valittu malli pysyy Heritage-Klipschin nopeudessa mukana.

Made in U.S.A.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kohtalaisen kompakti.

  • Klassisen hieno viimeistely.

  • Hurja dynamiikka.

  • Todella napakka ja sävykäs bassotoisto.

  • Toimivat melko lähellä seinää.

  • Hurja valinta myös kotiteatterin etukaiuttimiksi.

  • Ei toista alimpia bassovavahduksia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Klipsch

Taajuusalue

48 – 20 000 Hz

Impedanssi

8 ohm yhteensopiva

Herkkyys

99 dB

Suositeltu vahvistinteho

jatkuva 100 W, hetkellinen 400 W

Elementit

K-107-TI 1” -titaanidiskantti tractrix-torvessa, K-702 1.75” -titaanikeskiääni tractrix-torvessa ja K-28-E 12” -komposiittibasso.

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

630 x 394 x 337 mm (kork x lev x syv)

Paino

20,4 kg

Viimeistely

Musta, Pähkinä, Kirsikka, Valkotammi

Takuu

1 vuosi

Klipsch Heresy IV lattiakaiutin | Ideaali.fi

Hifi+ - Englanti

Heresy III:t paljastavat hurjan määrän detaljeja, jotka muilla kaiuttimilla jäävät piiloon ja kuitenkaan ne eivät ole kaiuttimet, jotka mitenkään alleviivaisivat jokaista yksityiskohtaa. Äänitteet, jotka kuulostavat tukahtuneilta tai tukkoisilta tavallisilla kaiuttimilla, kuulostavat selkeiltä ja täyteläisiltä Heresy III:lla. Huolimatta kaikesta kirkkaudesta ja iskevyydestään, Heresyt eivät juurikaan kuulosta karkeilta tai karheilta. Kuten torvikaiuttimissa yleensä, keskialue on hyvin vakaa ja selkeä, mikä minimoi heikkojen äänitteiden vaatimattoman dynamiikan ja taajuusalueen kapeuden aiheuttaman tylsyyden.”

Lue testi tästä

Klipsch Heresy IV lattiakaiutin | Ideaali.fi

The Absolute Sound - USA

“Heresy pystyy soimaan lujempaa ja säröttömämmin kuin suurin osa takaa ladatussa torvessa olevista laajakaistakaiuttimista. Kaiutin on taivaan lahja musiikin rakastajille, jotka etsivät putkivahvistimen kanssa hyvin toimivaa herkkää kaiutinta. Heresy ei ole täydellinen, mutta sitä ei pitäisi odottaakaan tämän hintaisesta tuotteesta. Todellinen yllätys on, että kaiuttimet kykenevät välittämänä huomattavan ison annoksen musiikillista autuutta. Heresy III tarjoaa järjettömän hyvää hintalaatusuhdetta ja saa ihan varauksettomasti suu virneessä molemmat peukut ylöspäin.

Lue testi tästä

“Nämä saat vintagevahvistimesi soimaan paljon paremmin kuin ikinä osasit kuvitella ja toisaalta pienitehoisen putkivahvistimen seurassa Heresy III määrittelee kokonaan uusiksi aiheen “edullinen ja hauska hifi”. Yksi hyvän kaiuttimen, hinnasta riippumatta, salaisuuksia on kyky välittää kriittinen keskialue luonnollisesti. Heresy III tekee asiaan paremmin kuin suurin osa kilpailijoista, iskee päälle hillittömän dynamiikan eikä maksa maltaita. Ne ovat ehdoton hitti. Osaan sanoa vain sen, että tarvitsen itselleni parin.”