Genelec S360 SAM -aktiivikaiutin

4 190  / kpl

Genelec S360:ssa yhdistyy kompakti koko ja suuret maksimiäänenpaineet – äänenlaadusta tinkimättä. Oiva kaiutin niin 2-kanava kuin kotiteatterikäyttöön.

Poista

Kuvaus

Genelec S360 SAM -aktiivikaiutin

Paljon puhdasta äänenpainetta, äänenlaadusta tinkimättä.

S360-monitorin Suomessa valmistettu MDF-kotelo sisältää Genelecin Master-sarjan suunnitteluperiaatteisiin nojaavan, tehokkaan ja vähäsäröisen kymmentuumaisen bassoelementin ja 1,7 tuuman titaanikalvoisen painekammiodiskantin. Diskanttielementti avautuu etulevyn rakenteisiin täysiin integroituun Directivity Control Waveguide (DCW™) -suuntaimeen, jonka suuntaavuutta on lisätty. Näin syntyy referenssilaatuinen ääni, josta Genelec on tunnettu, päästään 118 dB SPL hetkelliseen äänenpainetasoon ja tätäkin korkeampiin huippuäänenpaineisiin.

S360 sopii yhtä hyvin vapaaseen sijoitukseen, seinän pinnalle tai seinärakenteen sisään sijoitettavaksi tai ripustettavaksi erilaisiin telineisiin. Alas aukeavien refleksiputkien ansiosta S360 sopii hyvin sijoitetettavaksi perforoidun valkokankaan taakse, ja innovatiivinen Iso-Plate -jalusta sallii refleksiputkien häiriöttömän toiminnan tason päälle sijoitettaessa. Jalusta myös eristää kaiuttimen tehokkaasti alustastaan.

Genelecin SAM-tuoteperheen jäsenenä S360 hyödyntää GLM-tietokoneohjelman monipuolisia ominaisuuksia. Kaiuttimen käyttöönotto, integrointi muuhun kaiutinjärjestelmään ja kalibrointi tapahtuvat vaivattomasti ja täsmällisesti GLM:n avulla, riippumatta järjestelmän laajuudesta.

GLM toimii myös kaiutinjärjestelmän hallintatyökaluna Mac- tai PC-ympäristöissä. Sen avulla voit asettaa kuunteluvolyymin yleisten tuotantostandardien mukaiseksi, vaihtaa joustavasti ääniformaatteja, kaiutinyhdistelmiä ja optimoituja kuuntelualueita – monista muista hyödyllisistä ominaisuuksista puhumattakaan.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kykenee tuottamaan runsaasti puhdasta äänenpainetta hiukan isompienkin tilojen tarpeisiin.

  • Korkealuokkainen viimeistely ja äänenlaatu.

  • GLM järjestelmän avulla kaiuttimen sointitasapainoa voidaan hienosäätää huoneakustiikan ja henkilökohtaisten mieltymysten pohjalta

  • Melko suuri fyysinen koko voi asettaa rajoitteita kaiuttimen sijoittelulle.

  • Matalimpien bassotaajuuksien toisto edellyttää erillisen subwooferin hankkimista.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Genelec

Taajuusalue

36 – 22 000 Hz

Teho

250w bassoelementille, 100w diskantille

Sisääntulot

1 x XLR analoginen, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU), 2 x RJ45 ohjaussignaalit

Elementit

25mm kalottidiskantti, 10" bassoelementti

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

530 x 360 x 360 mm (kork x lev x syv)

Paino

30 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

5 vuotta