10 %

Denon AVR-S970H 7.2 kotiteatterivahvistin

Original price was: 999 €.Current price is: 899 €.

Denon AVR-S970H on 7-kanavainen monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu kotiteatterivahvistin.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: Ennakkotilaus

Kuvaus

Denon AVR-S970H

Edullinen Dolby Atmos AV-vahvistin laajennetulla HDMI 2.1 -liitettävyydellä – Denon AVR-S970H

Denon AVR-S970H 7.2-kanavainen 8K AV-viritinvahvistin tuottaa jopa 145 W tehoa kanavaa kohden ja tarjoaa täysin ympäröivän 3D-äänikokemuksen, hämmästyttävän kuvanlaadun sekä viiveettömän pelikokemuksen Dolby Atmos®:n, DTS:X®:n ja uusimman HDMI-teknologian ansiosta, jossa on HDR10+, Dolby Vision™, sekä 8K/60- ja 4K/120-läpivienti. Sisäänrakennetun HEOS®-tekniikan avulla voit suoratoistaa suosikkimusiikkiasi langattomasti Spotifyn, Tidalin, Amazon Music HD:n, AirPlay 2:n ja muiden kautta. Palkitun Denon Setup Assistant -asennusapurin ja Audyssey MultEQ -huonekorjaustekniikan avulla AVR-S970H varmistaa, että järjestelmäsi kuulostaa paremmalta kuin koskaan.

3D-äänikokemus on mahdollista suosituimmista audioformaateista; Dolby Atmos ja DTS:X. Diskreetisti toteutettu 7-kanavainen vahvistinosa tuottaa Denonin audiomestareiden virittämää äänenlaatua. Tuttu ja hyväksi havaittu Audyssey MultEQ -huonekorjaus auttaa huoneakustiikan ongelmissa, ja edullisella Audyssey Editor -sovelluksella virität toiston täysin omaan makuusi.

Kaiken teknisen erinomaisuuden joukossa ilahduttaa Denonin perinteinen luotettavuus ja mukava käytettävyys. Laajat ominaisuudet ovat helposti hanskattavissa helppolukuisen kuvaruutuvalikon, auttavan asennusohjelman ja ergonomisen kaukosäätimen muodossa. HEOS-ominaisuuksilla varustettuna musiikinkuuntelu erilaisista striimauspalveluista on yhtä juhlaa.

AVR-S970H avulla voit nauttia kaikesta viihteestäsi uusimmalla saatavilla olevalla tekniikalla ja katsella elokuviasi vertaansa vailla olevalla selkeydellä. Nauti elokuvista 8K-tarkkuudella 8K/60Hz:n läpiviennillä ja skaalauksella, samoin kuin muista uusimmista tekniikoista, kuten dynaamisesta HDR:stä.

Suorituskykyinen erillisrakenteinen 7-kanavainen vahvistin: Tarjoaa maksimaalisen suorituskyvyn ja 145W tehon kanavaa kohti, klassisen ja dynaamisen Denon-äänikokemuksen tarjoamiseksi.

Viimeisin HDMI-tuki: 6 edistyneellä HDMI-sisääntulolla ja 2 HDMI-ulostulolla, joissa on täysi HDCP 2.3 -tuki, voit yhdistää HDMI-lähteesi kahteen näyttöön.

Hyödynnä parhaita 3D-ääniformaatteja: Nauti ympäröivästä 3D-äänestä Dolby Atmos, Dolby Atmos korkeusvirtualisoinnilla, DTS:X ja DTS Virtual:X -prosessoinneilla.

Parannettu HDMI-äänipaluukanavan (eARC) tuki: Yhdistä yhteensopiva televisio vahvistimen eARC HDMI -tuettuun HDMI-lähtöön, jotta kompressoimattomat ja objektipohjaiset 3D-ääniformaatit, kuten Dolby Atmos ja DTS:X, voidaan toistaa älykkäästi TV-sovelluksista suoraan AV-vahvistimeen.

Seuraava sukupolvi elokuvan immersiivisyydessä: 8K/60Hz läpiviennillä ja skaalauksella, dynaamisella HDR:llä ja nauti kristallinkirkkaasta ja tasaisemmasta kuvasta korkeimmalla mahdollisella laadulla.

Paras pelikokemus: 4K/120Hz läpiviennillä, muuttuvalla virkistystaajuudella (VRR), automaattisella alhaisella latenssimoodilla (ALLM) ja nopealla kuvasiirrolla (QFT) nautit pelikokemuksestasi uskomattomalla kuvanlaadulla ja mahdollisimman pienellä viiveellä.

Langaton striimaus suosituimmista musiikkipalveluista: Nauti kaikista suosikkimusiikkipalveluistasi, kuten Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music, TIDAL, Deezer ja monet muut. AVR-S970H:n avulla voit myös nauttia musiikistasi AirPlay 2:n kautta, jolloin voit suoratoistaa suosikkikappaleitasi Apple Music -sovelluksesta.

Korkearesoluutioista äänen suoratoistoa Hi-Fi-harrastajille: Nauti suosikki Hi-Res -studiotiedostoistasi FLAC-, ALAC-, WAV- sekä DSD 2.8/5.6MHz -muodoissa.

Bluetooth-lähetin: Nauti suosikkiviihteestäsi Bluetooth-kuulokkeiden avulla myöhään illalla tai yhdessä heikentyneen kuulon omaavan perheenjäsenen kanssa. Voit käyttää Bluetooth-lähetystä erikseen ja samanaikaisesti kaiuttimien kautta kuunnellessa.

Palkittu Denon asennusapuri ja graafinen käyttöliittymä: Helppo ja intuitiivinen käyttöönottokokemus.

Audyssey MultEQ -kalibrointiohjelmisto: Automatisoi kaiutinasetukset ja parantaa äänenlaatua haastavammassa akustiikassa.

Audyssey-huonekorjaus
Optimoi äänikokemuksesi Audyssey MultEQ -kalibroinnilla, joka mukauttaa äänentoiston yksilöllisen kuunteluympäristösi mukaan. Mukana toimitetulla mikrofonilla MultEQ optimoi kaiutinasetukset automaattisesti. Audyssey Dynamic Volume tasoittaa häiritseviä äänenvoimakkuuden hyppyjä (kuten TV-mainokset), antamalla sinun kuunnella alemmilla tasoilla ja nauttia silti selkeästä vuoropuhelusta, musiikista ja efekteistä. Audyssey Dynamic EQ varmistaa täysipainoisen toiston kaikilla kuunteluvoimakkuuksilla. Audyssey MultEQ Editor -sovellus (ostettavissa sovelluskaupoista) antaa kokeneille käyttäjille mahdollisuuden siirtyä “konepellin alle” äänentoiston tarkempaa säätämistä ja mukauttamista varten. Sovellus on saatavana sekä iOS:lle että Androidille.

Denon kauko-ohjainsovellus helpottaa käyttöä
Helppoa hallintaa takataskussasi majailevalla älylaitteella. Ilmainen Denon AVR Remote -sovellus iOS:lle ja Androidille tekee AVR-S970H:n käytöstä entistä helpompaa. Säädä äänenvoimakkuutta, kytke vahvistin päälle tai pois, mykistä musiikki, vaihda lähdettä tai siirry HEOS:iin.

Liitäntämahdollisuuksia:
HDMI-sisääntulot: 6
HDMI-lähdöt: 2 (1x eARC/ARC/8K, 1x 8K)
RCA-analogitulot äänelle: 4 (+1 MM Phono-liitäntä levysoittimelle)
Kaiutinlähtöjen määrä: 7 (naparuuvit, suositeltavaa käyttää maks. 4mm2 kaapelia tai banaaniliittimiä)
Monihuoneäänen ulostulo kaiutinterminaaleista: määritettävissä
Optiset tulot: 2
USB-liitäntä etupaneelissa
2x Subwoofer-ulostulo
Kuulokeliitäntä
Mikrofoniliitäntä Audyssey-automaattiasetusta varten
Ethernet-liitäntä

Audio-ominaisuuksia:
Vahvistinkanavien tyyppi: AB-luokan erillisrakenteiset pääteasteet; äänenlaatu edellä
Vahvistinkanavien määrä: 7
Teho (6 ohm, 1 kHz, THD 1%, 1 kanava kuormitettuna): 145W
Teho (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, THD 0.08%, 2 kanavaa kuormitettuna): 90W / kanava
Kaiuttimien impedanssi 4 – 16 ohmia
Audyssey MultEQ -kalibrointi, mikrofoni mukana
Dynamic EQ / Dynamic Volume
Audyssey Editor -sovellus (iPad, lisämaksusta)
Dolby Atmos / Dolby TrueHD / Dolby Surround
DTS:X / DTS Neural:X / DTS HD Master
Kompressoitujen audioformaattien parannus

Kuvaominaisuuksia:
HDMI 2.1
HDCP 2.3
8K/60Hz ja 4K/120Hz Ultra HD kolmessa sisääntulossa ja kahdessa lähdössä
4:4:4 Pure Color
High Dynamic Range (HDR10+)
Dolby Vision, HLG
3D ja BT.2020 läpivienti
HDMI-läpivienti standby-tilassa
eARC/ARC
Auto lipsync

Verkkotoimintoja:
Suoratoistotuki verkon kautta: MP3 / WMA / AAC / FLAC / ALAC / WAV
Tauottoman toiston tuki myös korkean resoluution musiikkitiedostoille
FLAC HD 192/24
WAV 192/24
ALAC 96/24
DSD 2.8MHz / 5.6MHz
AirPlay 2
Spotify Connect
Internet radio (TuneIn)
Roon Tested
Denon HEOS- ja AVR-kaukosäädinohjaus iOS ja Android laitteille (ilmainen)
Ethernet, Wi-Fi 2.4GHz/5GHz
Bluetooth vastaanotto ja lähetys

Kaukosäätimen tyyppi: RC-1253
Mitat (LxKxS): 434 x 167 x 341 mm
Paino: 9,5 kg
Takuu 24 kk

Linkki valmistajan tuotesivulle

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laaja tuki uusimmille kuva- ja ääniformaateille.

  • Ohjattavissa Android- ja Apple-mobiililaitteille veloituksetta ladattavalla applikaatiolla.

  • Audyssey-huonekorjain.

  • Vahvistimen tehoreservit saattavat tulla vastaan suuria äänenpaineita tavoiteltaessa tai hankalampia kaiutinkuormia ohjattaessa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Denon

Mitat

434 x 167 x 341 mm

Paino

9,5 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta