17 %
17 %
17 %

Denon DRA-900H vahvistin

899 749 

Denon DRA-900H on valmistajan 2-kanavainen monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu stereo/kotiteatterivahvistin.

Poista

Kuvaus

Denon DRA-900H

Denon DRA-900H AV-stereoviritinvahvistin

Laadukas stereoviritinvahvistin, jossa 8K-video-ominaisuudet ja kattava suoratoistopalveluiden tuki
Nauti musiikki- ja elokuvakokoelmistasi, mukaan lukien vinyylilevyistä, CD-levyistä, korkearesoluutioisista äänitiedostoista, Blu-ray-levyistä ja jopa uusimmasta 8K-kuvasisällöstä, kaikki kaksikanavaisen stereovahvistimen laadukkaasti välittämänä. Sisäänrakennetun HEOS®-järjestelmän ansiosta voit suoratoistaa verkkomusiikkia langattomasti ja jakaa sen muiden huoneiden HEOS-yhteensopiviin kaiuttimiin ja vahvistimiin.

Denon® DRA-900H on 2-kanavainen viritinvahvistin, jonka 2x 100 W jatkuva teho tyypilliseen kaiutinpariin riittää mahtavasti sekä musiikista että elokuvista nautiskeluun. DRA-900H integroituu saumattomasti televisioosi ja muihin äänilähteisiin käyttämällä uusinta HDMI-tekniikkaa, mukaan lukien HDR10+, Dolby Vision™ sekä 8K/60 ja 4K/120 läpäisy. Sisäänrakennetun HEOS®-teknologian avulla voit suoratoistaa musiikkia langattomasti ja jakaa sitä HEOS-yhteensopivien kaiuttimien kanssa kotisi jokaisessa huoneessa. A/B-kaiutinliitännöillä, kahdella subwooferin linjalähdöllä, digitaalisilla ja analogisilla tuloilla sekä MM-phono-levysoitintulolla varustettu DRA-900H tarjoaa eeppisen sekoituksen korkealaatuista musiikinkuuntelua ja elokuvanautiskelua.

Suorituskykyinen stereovahvistin
Erillisrakenteinen ja suurella virranantokyvyllä varustettu pääteaste tuottaa jopa 145 W:n tehon per kanava – taatusti tarpeeksi tehoa useimpien kaiuttimien ohjaamiseen.

Asiantuntevaa äänisuunnittelua
Edistyksellinen kustomoitu vahvistinsuunnittelu ja suuri virtalähde takaavat, että kaiuttimesi pystyvät paremmin toistamaan yksityiskohtaisen äänikentän ja vaikuttavan realismin sekä musiikista että elokuvista.

Kehittynyt 8K-kotiteatteri
8K-kuvaa tuetaan kolmessa kuudesta HDMI-sisääntulosta ja yhdessä ulostulossa. Nauti helposta videoyhteensopivuudesta ja loistavasta kuvanlaadusta HLG:n, HDR:n, Dolby Visionin, HDR10+:n ja Dynamic HDR:n läpiviennin avulla.

HEOS® Built-in -teknologia
Sisäänrakennetun HEOSin avulla vahvistimesi voi suoratoistaa musiikkia langattomasti useista ilmaisista ja maksullisista suoratoistopalveluista. Voit myös nauttia suosikkimusiikistasi kodin kaikissa huoneissa langattomasti. Toista sama kappale jokaisessa huoneessa tai valitse eri kappale jokaiseen liitettyyn huoneeseen eri suoratoistolähteiden kautta. Lisää Denon Home -kaiuttimia useampaan huoneeseen ja hallitse kaikkea HEOS-sovelluksella.

Sisäänrakennettu Wi-Fi, AirPlay ja Bluetooth
Vahvistimessa on sekä Wi-Fi- että Bluetooth-yhteys langatonta verkkoa tai musiikin suoratoistoa varten älylaitteista. Käytä AirPlay-yhteyttä Apple Musicin tai minkä tahansa muun palvelun suoratoistoon Applen laitteista.

Helppo ottaa käyttöön
Denonin palkittu apuohjelma opastaa ensiasennuksessa selkein ja vaiheittaisin ohjein, joiden avulla saat järjestelmän käyttökuntoon tuossa tuokiossa.

Yli vuosisata innovaatioita
Vuonna 1910 perustettu Denon tavoittelee väsymättömästi laatua, innovaatioita ja äänentoistollista suorituskykyä, jotta elämäsi tärkein musiikki olisi yhä mieleenpainuvampaa.

Monipuolinen HDMI-liitettävyys ARC/eARC-yhteydellä
Tukee uusinta HDMI-tekniikkaa tuloissa ja lähdöissä. ARC (Audio Return Channel) tai eARC (Enhanced Audio Return Channel) tekee TV-äänen toistamisesta vahvistimen kautta yksinkertaista vain yhdellä HDMI-liitännällä.

8K/HDCP 2.3
Nauti koskemattomasta 8K-kuvanlaadusta yhteensopivalla televisiolla tai videoprojektorilla. Tukee sekä 8K-läpäisyä että 4K-sisällön 8K-skaalausta. Tukee HDCP 2.3:a, uusinta kopiosuojausstandardia, jotta voit olla huoletta, kun suoratoistat kopiosuojattua sisältöä.

Loistavat värit HDR 10+:lla
Tukee HDR:ää (High Dynamic Range), HLG:tä (Hybrid Log Gamma) sekä dynaamista HDR:ää ja HDR10+:n läpivientiä. HLG tarjoaa HDR-kuvaa lähetyssisällön yli. Sekä Dynamic HDR että HDR10+ käyttävät dynaamisia metatietoja optimoidakseen varjostuksen ja kirkkaat yksityiskohdat eri tilanteissa.

Dolby Vision
Dolby Vision on upea HDR-kuvantamistekniikka, joka tuo näytölle poikkeukselliset värit, kontrastin ja kirkkauden. Yhteensopivuus Dolby Visionin kanssa varmistaa, että voit nauttia Dolby Vision -sisällöstä yhteensopivasta lähdelaitteesta ja televisiosta.

Seuraavan sukupolven pelikokemus
Tukee muuttuvaa virkistystaajuutta (VRR), nopeaa kuvansiirtoa (QFT) ja automaattista matalan viiveen tilaa (ALLM) sujuvan ja viiveettömän pelikokemuksen takaamiseksi, kun vahvistin on yhdistetty yhteensopiviin pelilaitteisiin ja näyttöön.

Korkean resoluution äänentoistoa
Nauti erinomaisesta tarkkuudesta korkearesoluutioisten ääniraitojen kanssa. Tärkeimmät tuetut formaatit ovat ALAC, FLAC ja WAV jopa 192 kHz/24bit asti, mutta vahvistin on yhteensopiva myös 2,8 ja 5,6 MHz:n DSD-tiedostojen kanssa. Toista HD-ääniraitoja USB-asemalta tai muilta verkkoon liitetyiltä asemilta verkon kautta tai Amazon Music HD:stä tilauksen kanssa. Myös tavalliset MP3- ja WMA-tiedostot ovat tuettuja.

Bluetooth-lähetin
Yhdistä bluetooth-kuulokkeet vahvistimeen ja jatka suosikkimusiikin, -elokuvan tai -televisio-ohjelman kuuntelua yöllä. Voit myös toistaa ääntä samanaikaisesti sekä kaiuttimista että Bluetooth-kuulokkeista. Jos perheenjäsenelläsi tai ystävälläsi on alentunut kuulo, tämä ominaisuus on valtavan hyödyllinen yhteisten kuunteluhetkien kannalta.

Quick Select -pikavalinnat
Etupaneelin ja kaukosäätimen neljän Quick Select -painikkeen alle voit helposti tallentaa suosikkiääniasetuksesi, kuten tulolähteen, äänenvoimakkuuden tason ja äänitilan. Tallenna käytössä olevat ääniasetukset painamalla pitkään. Ota tallennetut asetukset käyttöön painamalla lyhyesti. Vaikka jokaiselle perheenjäsenelle omat asetukset.

Kuulokeliitäntä
Liitä suosikkikuulokkeesi johdolla (tai käytä Bluetooth-lähetystä langattomille kuulokkeille).

A/B-kaiutinlähtö
Kytke halutessasi kaksi kaiutinparia A/B-vaihdolla tai rinnakkaista toistoa varten, tai käytä molempia terminaaleja yhden kaiutinparin kaksoisjohdottamiseen.

Kaksi subwooferlähtöä
Yhdistä kaksi subwooferia entistä tasapainoisemman bassotoiston aikaansaamiseksi kaikkialle kuuntelutilaan.

Päähuoneen Pre-Out-liitännät
Kytke ulkoinen päätevahvistin ohjaamaan pääkaiuttimia. Voit myös hyödyntää liitäntää aktiivikaiuttimille.

5V/1.5A USB-virtaliitäntä
Virtalähde esimerkiksi striimaavalle suoratoistotikulle löytyy suoraan vahvistimen takapaneelista – erillistä virtalähdettä ei tarvita.

Toisen huoneen Zone 2 Pre-Out -liitännät
Kytke ulkoinen vahvistin ohjaamaan toisen huoneen kaiutinparia luodaksesi monilähteisen ja monialueisen kokonaisuuden.

Liitännät
HDMI tulot: 6 takana (3 on 8K-yhteensopivia)
HDMI lähdöt: 1 (ARC/eARC)
RCA-tulot analogisille äänilähteille: 2 + 1 Phono-liitäntä levysoittimelle (MM)
Optiset tulot digitaaliäänelle: 2
Koaksiaalinen tulo digitaaliäänelle: 1
Subwoofer-lähtö: 2x RCA
Zone 2 -lähdöt: 1 Pre-Out linjalähtö
USB-liitäntä etupaneelissa
USB-virransyöttö takapaneelissa (5V/1.5A)
Kuulokeliitäntä
Ethernet-liitäntä
FM-antenniliitin
AM-antenniliitin

Ääniominaisuudet
Vahvistinkanavien määrä: 2
Teho (6 ohm, 1 kHz, THD 1%, 1 kanava kuormitettuna): 145 W / kanava
Teho (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, THD 0.07%, 2 kanavaa kuormitettuna): 100 W / kanava
Kaiuttimien suositeltava impedanssi: 4 – 16 ohmia
Sävynsäädöt ja balanssi
Direct-tila sävynsäätöjen ohitukseen
A/B-kaiutinvalitsin

HDMI-ominaisuudet
HDCP2.3
4K/120Hz & 8K/60Hz
4:4:4 Pure Color
High Dynamic Range (HDR10)
HLG / Dolby Vision
3D ja BT.2020 läpivienti
HDMI-läpivienti standby-tilassa
HDMI Control (CEC)
Auto Lipsync
Audio Return Channel (ARC) & Enhanced Audio Return Channel (eARC)

Verkkotoiminnot
Suoratoistotuki verkon kautta: MP3 / WMA / AAC / FLAC / ALAC / WAV
Gapless HD Audio -tuki
FLAC HD 192/24
WAV 192/24
ALAC 96/24
DSD 2.8MHz / 5.6MHz
AirPlay 2 audio streaming
Spotify Connect
Internetradio (TuneIn)
HEOS-applikaatio iOS- ja Android-laitteille
Denon AVR Remote -sovellus iOS- ja Android-laitteille
Ethernet, Wi-Fi 2.4GHz/5GHz
Bluetooth sisään ja ulos

Tyypillinen virrankulutus rasituksessa: 220W
Virrankulutus tyhjäkäynnillä: 23W (Eco On), 32W (Eco Off)
Valmiustilan virrankulutus: 0.1W
Valmiustilan virrankulutus (HDMI-ohjaus päällä): 0.5W

Mitat (LxKxS): 434 x 151 x 339 mm
Paino: 8.6 kg

Takuu 24 kk

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Näppärä ja hyväsointinen vahvistin joka tarjoaa tuen niin suosituimmille netin suoratoistopalveluille kuin HDMI:n kautta toistetuille äänilähteille. Erinomainen kumppani mm. television kylkeen.

  • Ohjattavissa Android ja Apple mobiililaitteille veloituksetta ladattavalla applikaatiolla.

  • Kyseessä stereovahvistin, joten tästä vahvistimesta et saa aikaiseksi surround vaikutelmaa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Denon

Mitat

434 x 151 x 339 mm

Paino

8,6kg

Viimeistely

Musta, Hopea

Takuu

2 vuotta