Integra DRX-5.4 kotiteatterivahvistin

€ - Kysy tarjous

Integra DRX-5.4 on THX-luokiteltu 9.2-kanavainen kotiteatterivahvistin Dirac Live -huonekorjauksella, kaikkien kanavien pre outeilla ja hyvillä integrointimahdollisuuksilla AV-asentajille.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Integra DRX-5.4

Erinomaiset integrointimahdollisuudet, Dirac Live -huonekorjaus ja 9.2-pre outit – Integra DRX-5.4

Integra DRX-5.4 on 9.2-kanavainen THX-hyväksytty kotiteatterivahvistin kotiautomaatiointegraatioon ja vaativalle harrastajalle.

DRX-5.4 on kerrassaan hieno valinta niin mediahuoneeseen, olohuoneeseen kuin varta vasten rakennettuun kotiteatteritilaankin. Dirac Live -huonekorjaus, Dolby Atmos ja DTS:X tekevät jopa 7.2.2 tai 5.1.4 -kotiteatteristasi arvoisesi elämyksen. 5.4:ssä on myös oleellisia ominaisuuksia AV-asentajalle siihen, että vahvistimesi voidaan integroida mahdollisimman sujuvasti kotisi AV-kokonaisuuteen.

Integra tarjoaa Klipsch Optimize Moden, jossa voit kertoa vahvistimelle käyttämäsi Klipsch-kaiuttimien mallit ja vahvistin osaa automaattisesti optimoida kaiutinasetukset niitä varten. Vahvistimessa on myös IMAX Enhanced -moodi ja toisaalta Dolby Atmos Height Virtualizer, jos et voi tai halua käyttää kaiuttimia katossa tai kattoon osoittavia kaiuttimia, mutta kaipaat virtuaalisen korkeusinformaation ääniraidoillesi.

DRX-3.4:ää suurempi virtalähde mahdollistaa paremmat virtareservit kun elokuvissa toiminta yltää huippuunsa. Yhdeksän vahvistinkanavaa syöttävät kaiuttimillesi 120 wattia jatkuvaa tehoa 8 ohm kuormaan ja maksimissaan jopa 215 W 6 ohm kuormaan yksi kanava kuormitettuna. Ellet halua käyttää sisäänrakennettuja vahvistimia, laitteessa on 9.2-pre out liitännät.

Sen lisäksi, että kuulet elokuvien, pelien ja TV-ohjelmien äänimaailman juuri kuten on tarkoitettu, DRX-5.4 tukee myös tämän päivän videovaatimuksia. 8K HDR läpivientikyky vaatii riittävän kaistanleveyden, mikä 5.4:sta luonnollisesti löytyy.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laaja tuki uusimmille kuva- ja ääniformaateille.

  • 9.2 pre outit.

  • Ohjattavissa Android ja Apple mobiililaitteille veloituksetta ladattavalla applikaatiolla.

  • Dirac Live -huonekorjaus.

  • Helposti integroitavissa monenlaisiin asennusjärjestelmiin.

  • Ei mahdu pieniin TV-tasoihin sisälle.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Integra Audio

Mitat

435 x 198 x 388.5 mm

Paino

17 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta