Genelec 1236A SAM -aktiivikaiutin

Kysy hinta

Genelecin suorituskykyisin tarkkailukaiutin on nykyteknologian taidonnäyte. Kolmitierakenteisessa tarkkailukaiuttimessa yhdistyvät sekä moderni ja älykäs teknologia, että huippusuunnittelu.

Kuvaus

Genelec 1234AC SAM -aktiivikaiutin

Suuri on kaunista.

Genelec 1236A SAM™ -tarkkailukaiutin ja sen yksilöllisesti kalibroitava RAM XL -vahvistinmoduuli ovat suunniteltu täyttämään äärimmäiset suorituskykyvaatimukset erittäin vaativissa äänitys- ja miksausympäristöissä. 1236A:ssa on erittäin suurikokoinen Directivity Control Waveguide (DCW ™) -suuntain, joka tuottaa erittäin tarkan äänikuvan sekä neutraalin äänenvärin kuunteluakselilla ja sivukentässä. Kaiutin upotetaan tyypillisesti rakenteeseen, jolloin pystytään välttämään epätoivottuja akustisia ilmiöitä. AutoCal™- ja Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) -ohjausverkkoteknologioilla kaikki järjestelmän kaiuttimet voidaan säätää sopivaksi erilaisiin kuunteluympäristöihin sekä useisiin tarkkailupisteisiin.

1236A on alan paras ja modernein tarkkailukaiutin suuriin tuotantoympäristöihin. Se soveltuu erinomaisesti sekä äänitysstudioille, että elokuvien ja monikanavaäänen jälkikäsittelyyn.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Soinnissa on voimaa ja auktoriteettia täyttämään “hiukan” suuremmatkin kuuntelutilat korvia ja kroppaa koettelevilla äänenpaineilla ilman kompressiota.

  • Referenssiluokan äänenlaatu ja soinnin vaivattomuus.

  • “Melko” suuri ja kallis perus kuluttajan hankittavaksi.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Genelec

Taajuusalue

17 – 26 000Hz

Teho

2 x 1000w bassoelementeille, 2 x 400 keskiäänille, 1 x 250w diskantille.

Sisääntulot

1 x XLR analoginen, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU), 2 x RJ45 ohjaus verkko.

Elementit

1 x 25mm kalotti, 2 x 5" keskiäänien, 2 x 18" bassoelementtiä.

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

1180 x 960 x 650 mm (kork x lev x syv)

Paino

182 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta