Genelec 7350A SAM subwoofer

1 574  / kpl

Genelec 7350A SAM – 8″ subwoofer tarjoaa erinomaisen tarkan ja joustavan alataajuuksien monitoroinnin pienissä ympäristöissä.

Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Genelec 7350A SAM

Kompakti monitaituri huonekorjauksella – Genelec 7350A SAM

Genelec 7350A SAM™ -subwoofer on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä 8320A ja 8330A SAM™ -tarkkailukaiuttimien kanssa, mutta luonnollisesti se toimii myös muiden valmistajien kaiuttimien kanssa. Järjestelmää ohjataan intuitiivisella Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) -ohjausohjelmistolla. Ohjelmistoa täydentävät uusi mittausmikrofoni sekä GLM-ohjausverkkosovitin. 7350A:ssa on Genelec Laminar Spiral Enclosure (LSE™) -kotelorakenne, joka takaa matalasäröisen ja selkeän bassotoiston. Genelecin huippuluokan AutoCal™ automaattinen kalibrointialgoritmi optimoi jokaisen ohjausverkkoon kytketyn tarkkailukaiuttimen ja subwooferin tason, viive-erot ja taajuusvasteen huonetilaan sopivaksi. Automaattinen vaihekalibrointi integroi SAM™-subwooferin saumattomasti monitorointijärjestelmään.

7350A:ssa yhdistyvät ensiluokkainen suorituskyky ja joustavuus. Se soveltuu äänitysstudioille, jälkikäsittelyyn, audiotyöasemasovelluksiin, radio- ja TV-tarkkaamokäyttöön sekä ulkotuotantosovelluksiin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Napakka ja erotteleva bassotoisto.

  • GLM paketin avulla subwooferin taajuustoistoa voidaan hienosäätää huoneakustiikan ja henkilökohtaisten mieltymysten pohjalta.

  • Soveltuu parahiten kompaktien pääkaiuttimien bassotoiston tukevoittajaksi. Henkilöille jotka hakevat hyvin voimakasta ja alas ulottuvaa bassotoistoa suosittelemme valikoimissamme olevia järeämpiä subwoofereita.

  • Melko rujo ulkonäkö tekee subwooferin sisustukseen sovittamisesta monissa tapauksissa haasteellista.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Genelec

Taajuusalue

22 – 100 Hz

Teho

150w

Sisääntulot

5.1 XLR analoginen, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU)

Lähdöt

5 x XLR analoginen, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU)

Elementit

8" bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

410 x 350 x 319 mm (kork x lev x syv)

Paino

19 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta