Monitor Audio CLG-W10 subwoofer

1 450  / kpl

Monitor Audio CLG-W10 subwoofer soveltuu ympärivuotiseen ulkokäyttöön. Voit upottaa sen osin maahan tai antaa sen seistä vapaasti maassa.

Saatavuus: Tilattavissa.  | Arvioitu toimitusaika: 10-21 arkipäivää

Kuvaus

Monitor Audio CLG-W10

Jykevä bassotoisto haastaviin olosuhteisiin ulos ja sisälle – Monitor Audio CLG-W10

CLG-W10 subwoofer on haastaviin olosuhteisiin suunniteltu subwoofer. Se kestää ympärivuotista käyttöä ulkona. Näin se soveltuu käytettäväksi puutarhoissa, veneiden ja risteilyalusten ulkokansilla, sekä sisätiloissa kuten uima-allasosastot, vesipuistot yms.

Monitor Audio CLG-W10 korkealaatuinen 10″ C-CAM elementti tuottaa napakan ja erottelevan bassotoiston joka tuo musiikintoistoon uusia ulottuvuuksia. Subwoofer voidaan kytkeä perinteiseen vahvistimeen tai 70/100v linjaa syöttävään vahvistimeen.

Jäykkä komposiittimateriaalista valmistettu kotelo tarjoaa käytetylle 10″ elementille optimaalisen toimintaympäristön. Itse kotelo voidaan pääosin upottaa maahan tai asentaa pinta-asennuksena.

Mikäli haet puutarhaan tai terassille tms. korkealaatuista bassotoistoa on CLG-W10 oiva vaihtoehto.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Rakenne joka kestää haastavia olosuhteita – vettä, pakkasta, hellettä yms.

  • Napakka ja erotteleva sointi.

  • Toimii myös 70/100v linjaan suunnattujen vahvistimien kanssa.

  • Vain yksi värivaihtoehto (voidaan maalata).

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

35 – 150 Hz

Herkkyys

87 dB

Suositeltu vahvistinteho

100 – 250 w

Sisääntulot

1 x kaiutintasoinen

Elementit

1 x 10" C-CAM

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

340 x 340 x 435 mm (kork x lev x syv)

Paino

11.8 kg

Viimeistely

Ruskea

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.