15 %

Genelec 7370A SAM subwoofer

3 100  / kpl

Genelec 7370A on 12″ subwoofer. Se on tehokas ja tarkka työkalu kaikkiin käyttötarpeisiin. Mahdollista sovittaa joustavasti ja saumattomasti erilaisiin tiloihin ja järjestelmiin.

Näytä ostoskori

Kuvaus

Genelec 7370A SAM

Jämäkkä subwoofer niin 2-kanava kuin kotiteatterikäyttöön.

7370A-subwooferissa Genelecin Laminar Spiral Enclosure (LSE™) -spiraalikotelon erittäin hyvät mekaaniset sekä akustiset ominaisuudet yhdistyvät Genelec Loudspeaker Manager (GLM™)-ohjausohjelmiston ja AutoCal™-kalibrointiteknologian kanssa. Lopputuloksena on subwoofer, jonka maksimiäänenpaine on korkea, matalien taajuuksien toisto on tarkkaa sekä erottelykykyistä ja äänen sävyt toistuvat luonnollisina. AutoCal™ kalibroi jokaisen ohjausverkkoon kytketyn subwooferin erikseen siten, että sen etäisyyseroista johtuvat tasoerot- ja viive-erot kompensoidaan ja vaihe sovitetaan pääkaiuttimien kanssa. Lisäksi AutoCal™ kompensoi huoneakustiikan aiheuttamia epätoivottuja ilmiöitä, jotka ovat yleensä haitallisimpia juuri matalilla taajuksilla.

7370A sisältää analogiset 7.1 kanavaiset balansoidut XLR-sisääntulot ja lähtöliitännät, joten sitä voi käyttää ilman ulkoisia A/D-muuntimia. Digitaaliset AES/EBU -liitännät mahdollistavat sopivuuden digitaalisiin järjestelmäympäristöihin. Se tukee hajautettua bassonhallinta-arkkitehtuuria, minkä ansiosta subwooferia voidaan käyttää erittäin monipuolisesti erilaisissa järjestelmissä ja konfiguraatioissa. 7370A sisältää D-luokan tehovahvistimen, DSP-ohjattavat jakosuotimet sekä yliohjauksen suojapiirit.

Genelec 7370A on erinomaiset ominaisuudet korostuvat erityisesti hyvin vaativissa olosuhteissa. Se sopii mainiosti musiikkistudioihin, ulkotuotantoautoihin, digitaalisiin työasemiin, ja radio- ja televisiotarkkaamoihin. Se on joustava matalien taajuuksien tarkkailutyökalu, johon voit luottaa olosuhteista riippumatta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Napakka ja erotteleva bassotoisto.

  • Resonoimaton ja jämäkkä kotelo.

  • GLM paketin avulla subwooferin taajuustoistoa voidaan hienosäätää huoneakustiikan ja henkilökohtaisten mieltymysten pohjalta.

  • Joidenkin mielestä ruma 😉

Lisätiedot

Tuotemerkki

Genelec

Taajuusalue

19 – 100 Hz (-6dB)

Teho

400w

Sisääntulot

7.1 XLR analoginen, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU), 2 x RJ45 ohjaussignaalit

Lähdöt

7.1 XLR analoginen, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU)

Elementit

12" bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

625 x 555 x 496 mm (kork x lev x syv)

Paino

48 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta