Genelec 7370A SAM subwoofer

3 716  / kpl

Genelec 7370A on 12″ subwoofer. Se on tehokas ja tarkka työkalu kaikkiin käyttötarpeisiin. Mahdollista sovittaa joustavasti ja saumattomasti erilaisiin tiloihin ja järjestelmiin.

Saatavuus: Varasto loppu|Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Genelec 7370A SAM

Jämäkkä subwoofer niin 2-kanava kuin kotiteatterikäyttöön.

7370A-subwooferissa Genelecin Laminar Spiral Enclosure (LSE™) -spiraalikotelon erittäin hyvät mekaaniset sekä akustiset ominaisuudet yhdistyvät Genelec Loudspeaker Manager (GLM™)-ohjausohjelmiston ja AutoCal™-kalibrointiteknologian kanssa. Lopputuloksena on subwoofer, jonka maksimiäänenpaine on korkea, matalien taajuuksien toisto on tarkkaa sekä erottelykykyistä ja äänen sävyt toistuvat luonnollisina. AutoCal™ kalibroi jokaisen ohjausverkkoon kytketyn subwooferin erikseen siten, että sen etäisyyseroista johtuvat tasoerot- ja viive-erot kompensoidaan ja vaihe sovitetaan pääkaiuttimien kanssa. Lisäksi AutoCal™ kompensoi huoneakustiikan aiheuttamia epätoivottuja ilmiöitä, jotka ovat yleensä haitallisimpia juuri matalilla taajuksilla.

7370A sisältää analogiset 7.1 kanavaiset balansoidut XLR-sisääntulot ja lähtöliitännät, joten sitä voi käyttää ilman ulkoisia A/D-muuntimia. Digitaaliset AES/EBU -liitännät mahdollistavat sopivuuden digitaalisiin järjestelmäympäristöihin. Se tukee hajautettua bassonhallinta-arkkitehtuuria, minkä ansiosta subwooferia voidaan käyttää erittäin monipuolisesti erilaisissa järjestelmissä ja konfiguraatioissa. 7370A sisältää D-luokan tehovahvistimen, DSP-ohjattavat jakosuotimet sekä yliohjauksen suojapiirit.

Genelec 7370A on erinomaiset ominaisuudet korostuvat erityisesti hyvin vaativissa olosuhteissa. Se sopii mainiosti musiikkistudioihin, ulkotuotantoautoihin, digitaalisiin työasemiin, ja radio- ja televisiotarkkaamoihin. Se on joustava matalien taajuuksien tarkkailutyökalu, johon voit luottaa olosuhteista riippumatta.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Napakka ja erotteleva bassotoisto.

  • Resonoimaton ja jämäkkä kotelo.

  • GLM paketin avulla subwooferin taajuustoistoa voidaan hienosäätää huoneakustiikan ja henkilökohtaisten mieltymysten pohjalta.

  • Joidenkin mielestä ruma 😉

Lisätiedot

Tuotemerkki

Genelec

Taajuusalue

19 – 100 Hz (-6dB)

Teho

400w

Sisääntulot

7.1 XLR analoginen, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU), 2 x RJ45 ohjaussignaalit

Lähdöt

7.1 XLR analoginen, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU)

Elementit

12" bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

625 x 555 x 496 mm (kork x lev x syv)

Paino

48 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta