19 %

Genelec 7360A SAM subwoofer

Original price was: 2 456 €.Current price is: 1 995 €. / kpl

Genelec 7360A on 10″ subwoofer joka tarjoaa tarkan matalien taajuuksien monitoroinnin kaikkiin analogisiin ja digitaalisiin käyttöympäristöihin.

Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Genelec 7360A SAM

Kotimaista subwoofer osaamista. 

Genelecin 7360A SAM™ -subwoofer yhdistää Laminar Spiral Enclosure (LSE™) -koteloteknologian AutoCal™-kalibrointitoiminnallisuuden ja Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) -ohjausohjelmiston kanssa. AutoCal™ kalibroi automaattisesti jokaisen järjestelmään kytketyn subwooferin äänenvoimakkuuden ja lentoaikakompensoinnin, sekä säätää subwoofereiden taajuusvasteet kuunteluympäristössä, jotta huoneakustiikan aiheuttamia vääristymiä saadaan kompensoitua. 7360A tukee hajautettua bassonhallinta-arkkitehtuuria ja se lisää merkittävästi monitorointijärjestelmän matalien taajuuksien erottelua sekä suorituskykyä.

7360A:ssa on 7.1 -kanavakonfiguraation mukaiset balasoidut tulo- ja lähtöliitännät analogiselle signaalille ilman ulkoista A/D-muunninta, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan ratkaisun. Tuotteessa on myös digitaalinen AES/EBU-tuloliitäntä ja signaalin läpivientimahdollisuus. Lisäksi se sisältää tehokkaan D-luokan tehovahvistimen, DSP-ohjattavat jakosuotimet sekä yliohjauksen suojauspiirin.

Genelecin 7360A on erinomainen työkalu matalien taajuuksien tarkkailuun musiikkistudioissa, ulkotuotantoautoissa ja radio- ja TV-tarkkaamoissa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Napakka ja erotteleva bassotoisto.

  • GLM paketin avulla subwooferin taajuustoistoa voidaan hienosäätää huoneakustiikan ja henkilökohtaisten mieltymysten pohjalta.

  • Karun ulkonäön johdosta subwooferia ei ole helppo sulauttaa osaksi “perinteisten” olohuoneiden sisustuksia.

  • Kroppaa ravistelevia äänenpaineita hakevien kannattaa tutustua suuremmalla elementti pinta-alalla varustettuihin malleihin.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Genelec

Taajuusalue

19 – 100 Hz (-6dB)

Teho

300 w

Sisääntulot

7.1 XLR analoginen, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU), RJ45 ohjaussignaalit

Lähdöt

7.1 XLR analogiset, 1 x XLR digitaalinen (AES/EBU)

Elementit

10" bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

527 x 462 x 365 mm (kork x lev x syv)

Paino

27 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta