23 %

Genelec 7040A subwoofer

724  / kpl

Genelec 7040A on erittäin pienikokoinen 6½” subwoofer toistaa matalat taajuudet tarkasti pienissä kuunteluympäristöissä.

Saatavuus: Varasto loppu|Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Genelec 7040A

Genelec 7040A tuottaa luotettavan matalien taajuuksien toiston mukaan otettavassa koossa. Se sopii hyvin yhdistettäväksi Genelec 8010- ja 8020-tarkkailukaiuttimiin. Subwooferin taajuusvaste ulottuu alas 30 hertsiin saakka. Kokoon suhteutettuna erinomainen suorituskyky on mahdollista Genelecin patentoiman Laminar Spiral Enclosure (LSE™) -kotelorakenteen ansiosta. Rakenne takaa suuren bassotoiston tarkkuuden ja laajan matalien taajuuksien toistokaistan. Tämä matalasäröisen stereoalabassokaiuttimen 6½-tuumainen bassoelementti ja tehokas Genelecin suunnittelema D-luokan tehovahvistin tuottavat jopa 100 desibelin äänenpaineen.

7040A on erittäin pienikokoinen subwoofer äänitys- ja projektistudioihin, ulkolähetysautoihin ja siirrettäviin äänitysjärjestelmiin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Napakka ja erotteleva bassotoisto.

  • GLM paketin avulla subwooferin taajuustoistoa voidaan hienosäätää huoneakustiikan ja henkilökohtaisten mieltymysten pohjalta.

  • Soveltuu parahiten kompaktien pääkaiuttimien bassotoiston tukevoittajaksi. Henkilöille jotka hakevat hyvin voimakasta ja alas ulottuvaa bassotoistoa suosittelemme valikoimissamme olevia järeämpiä subwoofereita.

  • Melko rujo ulkonäkö tekee subwooferin sisustukseen sovittamisesta monissa tapauksissa haasteellista.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Genelec

Taajuusalue

30 Hz – 85 Hz (-6 dB)

Teho

50 W

Sisääntulot

2 analogista XLR-lähtöliitäntää

Lähdöt

2 analogista XLR-tuloliitäntää

Elementit

6½" bassoelementti

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

410 x 350 x 205 mm (kork x lev x syv)

Paino

11,3 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta