Monitor Audio IWS-10 subwoofer

605  / kpl

Monitor Audio IWS-10 on upposubwoofer seinä, katto tai jopa lattiapintaan. Voit toteuttaa huomaamattoman bassotoiston monenlaisiin tiloihin.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Monitor Audio IWS-10

Kuuluu, mutta ei näy  – Monitor Audio IWS-10

Monitor Audio IWS-10 on uppoasennukseen suunnattu subwoofer joka voidaan asentaa seinä, katto tai lattiapintaan. IWS-10 vaatii vain 90 mm upotussyvyyden. Parhaaseen lopputulokseen päästään kun IWS-10 asennetaan tilavuudeltaan optimaaliseen koteloon – Monitor Audio tarjoaa tällaisen kotelon erikseen hankittavana optiona mikäli et itse halua tai kykene koteloa valmistamaan.

IWS-10 elementtiä voidaan ohjata millä tahansa riittävän tehokkaalla päätevahvistimella, mutta Monitor Audio tarjoaa myös monipuolisilla säädöillä varustetun IWA-250 subwoofer vahvistimen IWS-10 kumppaniksi. Yhdellä IWA-250 yksiköllä voidaan ohjata kahta IWS-10 elementtiä.

IWS-10 on helppo toteuttaa visuaalisesti huomaamattomat mutta bassotoistoltaan jykevät asennukset, käytätpä sitten perinteisiä kotelokaiuttimia tai seinä/kattopintoihin upotettuja uppokaiuttimia.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Huomaamaton tapa toteuttaa dynaaminen ja vakuuttava bassotoisto monenlaisiin tiloihin.

  • Ei kykene äänenpainevaroiltaan kilpailemaan suurempien koteloitujen subwooferien kanssa. Toimii paremmin bassotoiston tukevoittajana kuin sisuskaluja uudelleen järjestelevänä mörssäri subwooferina.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

28 – 120 Hz optimi kotelossa

Suositeltu vahvistinteho

100 – 250w

Sisääntulot

1 x kaiutintasoinen

Elementit

1 x 10" RDT

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

314 x 314 x 101 mm (kork x lev x syv)

Asennussyvyys

90 mm

Paino

3.8 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.