Monitor Audio Monitor MRW-10 subwoofer

/ kpl

Monitor Audio Monitor MRW-10 on 10″ elementillä ja 100w vahvistimella varustettu kompakti subwoofer tuo uusia ulottuvuuksia niin elokuviin kuin musiikintoistoon edulliseen hankinta hintaan.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio Monitor MRW-10

Muhevasti murahtaen – Monitor Audio Monitor MRW-10

Monitor MRW-10 on kohtuuhintainen subwoofer joka soveltuu käytettäväksi useiden eri valmistajien pääkaiuttimien kanssa. Monipuoliset säätömahdollisuudet mahdollistavat kaiuttimen akustisen sovittamisen erilaisten pääkaiuttimien ja tilojen kanssa. Kompakti koko tekee subwooferin sisustukseen sovittamisesta helpompaa.

Elokuvien ja musiikin lisäksi myös pelit saavat uusia ulottuvuuksia kun räjähdykset ja tehosteet murahtavat vakuuttavasti ja tämän MRW-10 tuo mukanaan moneen järjestelmään.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kompaktit ulkomitat helpottavat subwooferin sijoittamista.

  • Hyvä äänenlaatu kohtuulliseen hintaan.

  • Monipuoliset säätömahdollisuudet subwooferin sovittamiseksi erilaisiin pääkaiuttimiin.

  • Ei kykene toistamaan voimalla alle 30Hz taajuuksia.

  • Soveltuu paremmin edullisten järjestelmien bassotoiston täydentämiseen kuin suurien järjestelmien sisuskaluja uuteen järjestykseen möyhentäväksi subwooferiksi.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

30 – 150 Hz

Teho

100w RMS

Sisääntulot

1 x Stereo RCA, 1 x LFE RCA, 1 x Trigger 3.5mm plug

Elementit

1 x 10" MMP II

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

336 x 320 x 351 mm (kork x lev x syv)

Paino

10.5 kg

Viimeistely

Musta, Pähkinä, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.