UUTUUS

Gold Note CD-10 -CD-soitin-DA-muunnin

2 000 

Gold Note CD-10 yhdistää italialaiseen intohimoon ja tyyliin japanilaisen digitaaliosaamisen ja itävaltalaisen mekaniikan. Klassikko jo syntyessään.

Poista

Kuvaus

Gold Note CD-10

Gold Note CD-10 – klassikko jo syntyessään

Gold Note CD-10 on hyvin suorituskykyinen CD-soitin ja DA-muunnin

CD-10 sopii erinomaisesti muiden Gold Noten kompaktikokoisten 10-sarjan laitteiden seuraan kun vaaditaan pieneen kokoon pakattua highend-tason kauneutta niin äänellisesti kuin visuaalisestikin. Toisaalta se istuu ajattoman eleganssinsa ja kiitettävän suorituskykynsä ansiosta minkä vain muunkin järjestelmän osaksi. Gold Note CD-10:n perustana on miellyttävän kaunis äänenlaatu, kytkettävä äänenvoimakkuussäädin ja sopivan laajennusvaran mahdollistavat liitännät.

DA-muuntimena toimii AKM AK4493, sama kuin moneen kertaan maailman lehdistöissä äänenlaadustaan kiitellyissä DS-10 EVO -striimerissä ja striimaavassa IS-10-stereovahvistimessa. Optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo mahdollistavat CD-10:n äänellisten ominaisuuksien jakamisen kahdelle muullekin digitaaliselle ohjelmalähteelle, vastaavat digitaaliset annot ja niin RCA- kuin XLR-vaihtoehdotkin varmistavat optimaalisen äänenlaadun kaikissa tilanteissa. Gold Notelle ominaisella tavalla CD-10:kin äänellinen luonne on miellyttävän täyteläinen, uskottavan orgaaninen ja kuunteluväsymystä aiheuttamaton vaikka se toistaakin CD-levysi täydellä dynamiikalla ja erottelukyvyllä, joka nostaa ihosi kananlihalle.

Avaa levykelkka, aseta mielimusiikkisi SUOS HiFi GmbH:n (Philipsin CD-levy-gurujen osaamiselle perustettu yritys) tarkkuusvalmistaman CD-koneiston kelkkaan ja paina Play. CD-10 antaa sinulle mahdollisuuden upota CD-kirjastosi helmiin ja nauttia fyysisen ääniteformaatin eduista musiikin virratessa tunteisiisi ja täyttäessä huoneen.

Käyttö on sujuvaa yhden rullan painikkeella, kaukosäätimellä tai helppokäyttöisellä kosketusnäytöllä. Lisäksi Gold Note CD-10 on terästettävissä PSU-10 EVO -lisävirtalähteellä ja halutessasi voit kytkeä sen ulkoiseen DA-muuntimeen digitaaliantojen ansiosta.

Kun italialainen tyyli ja intohimo tukeutuvat japanilaiseen digitaaliosaamiseen ja itävaltalaiseen mekaniikkaan, tulos on loistava.

Klikkaa tästä valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hyvin kaunis ja miellyttävä äänenlaatu.

  • Kompakti ja tyylikäs.

  • Japanilainen digitaaliosaaminen ja itävaltalainen mekaniikka.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Mitat

200 x 80 x 260 mm

Paino

4kg

Viimeistely

Musta, Hopea, Kulta

Takuu

3 vuotta