Roksan Caspian M2 CD Player

Lukuisista testeissä kiitelty Roksan Caspian M2 CD on yksi brittiläisen hifialan tunnetuimpia CD-soittimia. Se on edelleen monen pitkän linjan harrastajan valinta.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Roksan Caspian M2 CD Player

Roksan Caspian M2 CD on vuodesta toiseen pysynyt luokkansa suositeltavimpana soittimena. Sen eleettömän matalalinjainen tyylikkyys ja huonoillakin äänitteillä tipan anteeksiantava täyteläisen miellyttävä äänenlaatu saa unohtamaan, millä kuuntelee ja keskittymään vain siihen, mitä musiikkia kuuntelee.

Caspian M2:ssa on analogiannot sekä balansoimattomana RCA-liittimin että balansoituna XLR-liittimillä. Halutessasi digitaalisignaalin ulos, saat sen optisesta ja koaksiaalisesta SPDIF-liitännästä kuten myös AES/EBU-XLR:stä.

Caspian M2 CD on Caspian M2 -vahvistimen lailla valinta, joka perustellaan musiikin nautittavuudella.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Täydelliset antoliitännät.

  • Erottelukykyinen, mutta miellyttävä äänensävy.

  • Tyylikkään matalalinjainen olemus.

  • Ei digitaalisia tuloja muille ulkoisille äänilähteille.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Roksan

Taajuusalue

20 – 20 000 Hz

Lähdöt

RCA & XLR analogilähdöt, Toslink, Koaksiaali RCA & AES/EBU XLR digitaalilähdöt.

Mitat

432 x 330 x 70 mm (lev x syv x kork)

Paino

10 kg

Viimeistely

Hopea, Musta

Takuu

5 vuotta

 
Roksan Caspian M2 CD Player | Ideaali.fi

What Hi-Fi? - Englanti

Roksan Caspian M2 CD:n äänensävy on aavistuksen täyteläiseen ja pehmeään kallellaan. Tuloksena on yksi miellyttävimpiä soundimaailmoja, joita olemme tässä hintaluokassa kuulleet. Kyllä, Caspian M2 CD pystyy loistavaan erottelukykyyn, mutta lisäksi se välittää esityksen musikaalisen sisällön.

Silti, parasta Caspian M2 CD:ssä on sen kyky esittää minkä vain levyn parhaat puolet. Ota se pahiten kompressoitu ja kireäsoundisin äänite, joka hyllystäsi löytyy ja Roksan paljastaa kaiken, mikä siinä on hyvää.