Roksan K3 CD Player

Roksan K3 CD tarjoilee sinulle avaran äänikentän, kiitettävästi detaljeja ja pehmeän anlogihenkisen soundin. K3 CD toimii myös DA-muuntimena muille digitaalilähteillesi.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Roksan K3

Roksan K3 CD on luonnollinen valinta K3 Integrated -vahvistimen seuraan, mutta toimii monessa muussakin yhteydessä. Niin isompien Roksan-vahvistimien kuin muiden merkkienkin kanssa. Hyvän äänenlaatunsa K3 CD on poikkeuksellisen monipuolinen CD-soitin koska siinä on myös optinen ja koaksiaalinen digitaalitulo eli se toimii laadukkaana DA-muuntimena muille digitaalisille ohjelmalähteille.

Halutessasi voit käyttää K3 CD:tä pelkkänä digitaalitransporttina, ulkoiselle muuntimelle on optinen ja koaksiaalinen digitaalianto sekä ammattipiirien standardi AES/EBU XLR-liitännällä.

Elegantin järeään teräsrunkoon rakennettu Roksan K3 CD on CD-soitin, jolla nautit niin päivittäisen levyannoksesi kuin myös muiden digitaalilähteiden äänet erinomaisella äänenlaadulla.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Miellyttävä äänenlaatu.

  • Digitaalitulot eli toimii myös DA-muuntimena.

  • Koaksiaalinen, optinen ja AES/EBU-XLR-digitaalianto.

  • Erittäin tukeva rakenne.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Roksan

Sisääntulot

1 x optinen toslink, 1 x koaksiaalinen rca digitaalitulo

Lähdöt

1 x stereo rca (analoginen), 1 x XLR (AES/EBU), 1 x koaksiaalinen rca (digitaalinen), 1 x toslink (digitaalinen)

Mitat

432 x 380 x 105mm (lev x syv x kork)

Paino

9 kg

Viimeistely

Hopea, Musta

Takuu

5 vuotta

 
Roksan K3 CD Player | Ideaali.fi

What Hi-Fi? - Englanti

Markkinoilla on paljon tämän hintaluokan CD-soittimia, jotka tarjoavat erottelukykyä ja dynamiikkaa, mutta harvalla niistä on mukava kuunnella musiikkia. Roksan on jälleen suunnitellut tuotteen, joka toimii promoottorina soitettavalle musiikille riippumatta onko esitys vaikka kuinka hienovarainen tai läpikuultava. Juuri tämän takia et koskaan kyllästy kuuntelemaan K3 CD Di:tä.