Gold Note PA-1175 MK II päätevahvistin

7 500 

Gold Note PA-1175 on tyylikäs päätevahvistin joka tarjoilee niin mittavat tehoreservit, kuin myös upean äänenlaadun.

Poista

Kuvaus

Gold Note PA-1175 MK II

Gold Note PA-1175 MK II on tehokas päätevahvistin joka jaksaa ohjata myös järeämpiä kaiuttimia. Kyse ei ole kuitenkaan pelkästään voimasta, PA-1175 MK II toistaa musiikin pienet yksityiskohdat tarkasti ja läpikuultavasti sortumatta elottoman kliiniseen ja elottomaan sointiin. Säädettävällä vaimennuskertoimella voit vielä hienosäätää vahvistimen sovitusta omiin kaiuttimiisi ja mieltymyksiisi sopivaksi.

Vahvistimen takaa löytyy sisääntulot niin RCA kuin XLR liittimin. Kaiutinlähdöt on toteutettu korkealaatuisin naparuuvein jotka hyväksyvät niin paljaan kaapelin kuin banaani- tai haarukkaliittimin varustetut kaapelit.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Vahvistimen vaimennuskerrointa voidaan säätää. Valitse mieleisesi asetus omien kaiuttimiesi ja mieltymystesi pohjalta.

  • Tyylikäs ja mekaanisesti vakuuttava rakenne.

  • Palkittu äänenlaatu ja hyvät tehoreservit hankaliinkin kaiutinkuormiin.

  • Lämpenee käytössä, joten emme suosittele vahvistimen asentamista suljettuun laatikostoon jossa ilma ei pääse tehokkaasti kiertämään.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Teho

2 x 200w RMS 8ohm. 2 x 300w RMS 4ohm.

Taajuusalue

20-20000Hz (+/- 0.1dB)

Sisääntulot

Linjatasoiset (RCA&XLR) / Trigger 12v.

Lähdöt

Kaiutintasoiset (naparuuvit) / 12v Trigger.

Mitat

430 x 135 x 370mm (lev x kork x syv)

Paino

22 kg

Viimeistely

Musta, Hopea

Takuu

3 vuotta

Gold Note PA-1175 MK II päätevahvistin | Ideaali.fi

Hifi.nl - Alankomaat

Hienovarainen mutta voimakas, yksityiskohtainen ja erottele mutta täysin rasittamaton, ilmava ja vakaa, sekä täynnä luonnetta. GoldNote PA-1175 MK II tarjoaa hienovaraisen soinnin josta ei kuitenkaan puutu erottelua ja yksityiskohtia. Kun tähän lisätään erittäin vakuuttava rakenne ja hienostunut italialainen design niin käsissäsi on paketti jolla voit nauttia musiikintoistosta hyvin korkealla tasolla.

Gold Note PA-1175 MK II päätevahvistin | Ideaali.fi

Tässä vahvistimessa saat luonteeltaan kaksi vahvistinta yhdessä kotelossa. Säädettävän vaimennuskertoimen avustuksella tämä vahvistin muuttuu luonteeltaan perinteisestä transistorivahvistimesta putkivahvistimeksi ja päinvastoin. Tämä vahvistin ansaitsee kaksinkertaiset suosituksemme!

LUE TESTI