Testimenestyjä

Gold Note PSU-10 EVO lisävirtalähde

1 190  / kpl

Gold Note PSU-10 EVO parantaa DS-10 ja DS-10 Plus -streamerien äänenlaatua tarjoamalla niille erittäin puhdasta sähköä ja verkkovirran häiriöistä eristetyn toimintaympäristön.

 

Poista

Kuvaus

Gold Note PSU-10 EVO

Gold Note PSU-10 EVO – induktiivinen lisävirtalähde DS-10 ja DS-10 Plus -streamereille

Hienoimmista audiofiilitason komponenteista valmistettu Gold Note PSU-10 EVO on suunniteltu viemään DS-10 ja DS-10 Plus-streamerien suorituskyky mahdollisimman pitkälle. Se on täydellinen lisäys stremerillesi. PSU-10 EVO perustuu neljää nmuuntajaan ja erittäin pienikohinaisiin regulaattoreihin. Rakenteessa käytetään kolmea muuntajaa virtalähteenä ja yhtä induktiivisena suotimena. Kaksoiskuristin-hybridirakenne perustuu induktiiviseen suotoon analogiasteessa ja toimii kaksoiskelalla, jotka syöttävät sekä positiivisen että negatiivisen jännitteen. Tämä tarkoitukseen suunniteltu tekniikka suodattaa verkkovirran häiriöt ja tarjoaa ideaalisen eristyksen, jolloin streameri pystyy toimimaan optimaalisissa olosuhteissa.

Ultra-puhdas PSU-10 EVO:n jännitesyöttö mahdollistaa DS-10 ja DS-10 Plus -streamereilla paremman dynamiikan, paremman resoluution ja yhä hienompien nyanssien toistumisen, mistä syntyy vahvempi realismi, musikaalisuus ja myös kontrolli.

Gold Note PSU-10 EVO on täydellinen kumppani lukuisia testivoittoja kahmineille DS-10 ja DS-10 Plus -streamereille. Lisävirtalähteellä nostat streamerien suorituskyvyn täysin uudelle tasolle ja nautit musiikkisi entistä yksityiskohtaisemmin, entistä realistisemmin.

HUOM! PSU-10 EVO on vain DS-10 ja DS-10 Plus -streamereilla toimiva. PH-10-levysoitinesivahvistimelle on oma PSU-10-lisävirtalähde.

Linkki valmistajan tuotesivulle. 

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Suunniteltu optimoimaan DS-10 ja DS-10 Plus -streamerien toimintaolosuhteet.

  • Rakennettu tinkimättömistä audiofiili-komponenteista.
  • Tyylikäs ja jämerä rakenne.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Lähdöt

Stereo RCA ja stereo XLR.

Tulot

2kpl levysoitin MM/MC-äänirasialla sekä lisävirtalähde.

Mitat

200 x 80 x 260mm (lev x kork x syv)

Paino

4 kg

Viimeistely

Musta, Hopea, Kulta

Takuu

3 vuotta