Gold Note Pianosa levysoitin

3 400 

Gold Note Pianosa on mm. Saksalaisen LP lehden valinta luokkansa parhaaksi. Tämä premium luokan levysoitin valmistetaan Italiassa pitkiä perinteitä kunnioittaen.

Poista

Kuvaus

Gold Note Pianosa

Italialaisen Gold Noten premium-luokan levysoitin Pianosa on lukuisissa testeissä palkittu soitin jonka äänenlaatu edustaa luokkansa ehdotonta kärkeä. Pianosan 50mm paksuinen runkolevy on nerokkaasti muotoiltu moottorin ja levylautasen tuennan ympärille tavalla joka eliminoi tehokkaasti haitallisia runkovärähtelyitä.

Levylautanen on valmistettu polyvinyyli materiaalista ja on 23mm paksu ja sen sovitus runkoon on tehty tavalla joka eliminoi tehokkaasti resonanssien muodostumista ja siirtymistä. Levysoittimessa hyödynnetään 9″ B-5.1 mallin äänivartta, joka on saanut osakseen runsaasti hehkutusta niin harrastajien kuin alan lehdistön keskuudessa. Soittimen mukana toimitetaan korkealaatuinen pölykansi, joka voidaan haluttaessa irrottaa kokonaan soittimesta.

HUOM! Soitin ei vakiona sisällä äänirasiaa. Suosittelemme rasiaksi vähintään Gold Noten Vasari Gold äänirasiaa: 350€

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Pölykansi sisältyy toimitukseen.

  • Tyylikäs ja jämäkkä rakenne

  • Erinomainen suorituskyky

  • Ei kaukosäädintä 😉

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Mitat

425mm Lev, 170mm Kork, 360mm Syv

Paino

7 kg

Viimeistely

Musta, Pähkinä, Valkoinen

Takuu

3 vuotta

 
Gold Note Pianosa levysoitin | Ideaali.fi

Hifi+ - Englanti

“On helppo langeta alueellisiin stereotyyppeihin. Mikäli kuulut tähän joukkoon, niin voit helposti ajatella, että italialainen vinyylisoitin tulee olemaan elegantti ja viettelevä mutta pohjimmiltaan melko heppoinen esitys. Gold Noten Pianosaan voidaan yhdistää kaksi yllä mainituista näkemyksistä ja onneksi kyseessä on ne kaksi positiivista näkemystä. Kyseessä on elegantisti suunniteltu soitin joka tarjoaa yhtälailla eleganttia toistoa, jonka lisäksi sen ulkonäössä on jotain viettelevää. Kun tähän lisätään helppo käytettävyys, niin kyseessä on soitin johon on helppo rakastua.”

Gold Note Pianosa levysoitin | Ideaali.fi

LP Magazin - Saksa

Saksalainen LP Magazin palkitsi Pianosa soittimen “vuoden paras” tunnustuksellaan.

“Pianosa tarjoaa enemmän kuin kohtuulliseen hintaan italialaista eleganssia, teknistä täydellisyyttä ja soinnillisesti vakuuttavaa ulosantia ilman poikkeuksia..”