Gold Note Valore 425 PLUS

2 100 

Gold Note Valore 425 Plus on  tyylikäs ja hyvin soiva levysoitin joka valmistetaan Italiassa pitkiä perinteitä kunnioittaen. Tämä soitin tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen sekä pelkistetyn tyylikkään ulkomuodon.

Poista

Kuvaus

Gold Note Valore 425 PLUS

Italialaisen Gold Noten pelkistetyn tyylikäs levysoitin Valore 425 Plus on lukuisissa testeissä palkittu soitin jonka äänenlaatu edustaa luokkansa ehdotonta kärkeä. Valore 425 Plussan 30mm paksuinen runkolevy on nerokkaasti muotoiltu moottorin ja levylautasen tuennan ympärille tavalla joka eliminoi tehokkaasti haitallisia runkovärähtelyitä. Lukuisat viimeistelyvaihtoehdot mahdollistavat soittimen visuaalisen sovittamisen monenlaisiin sisustuksiin ja ympäristöihin.

Levylautanen on valmistettu monikerrosrakenteisesta akryyli-polyvinyyli materiaalista ja on 23mm paksu. Tämä rakenne eliminoi omalta osaltaan haitallisten resonanssien muodostumista. Runkolevyn ja levylautasen väliin jäävä rako on vain 3mm, näin lyhyt etäisyys mahdollistaa paremman pyörintävakauden ja äänettömyyden. Valore 425 Plus levysoittimessa hyödynnetään 9″ äänivartta jonka rakenne on johdettu kehutusta B-5.1 mallista. Korkealaatuinen ulkoinen moottorin ohjausyksikkö/virtalähde mahdollistaa pyörimisnopeuden valinnan 33 ja 45 kierroksen välillä. Alumiinista valmistetut jalat ja korkealaatuinen pölykansi joka voidaan haluttaessa irrottaa kokonaan soittimesta kruunaavat kokonaisuuden.

HUOM! Soitin ei vakiona sisällä äänirasiaa. Äänirasiaksi suosittelemme esim. Gold Note Vasari Shibata -MM-rasiaa tai Gold Note Donatello -MC-rasiaa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Pölykansi sisältyy toimitukseen.

  • Haitallisia värähtelyitä tehokkaasti eliminoiva rakenne.

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.

  • Levysoittimen pohjassa olevat jalat voivat olla kovilla pinnoilla liukkaat. Tilauksen yhteydessä voit pyytää toimitukseen tyylikkäät piikkialustat.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Mitat

425mm Lev, 170mm Kork, 360mm Syv

Paino

7 kg

Viimeistely

Hopea, Kirkas akryyli, Musta, Pähkinä, Valkoinen

Takuu

3 vuotta

Gold Note Valore 425 PLUS | Ideaali.fi

Hifi Pig - Englanti

Kilpailee tasaväkisesti useiden yli 3000€ soittimien kanssa.

Avoin ja nopea soitin jonka toistoa kuvaa tietty inhimmillinen realismi, loistaa etenkin matalien- ja keskiäänten toistossa.

Erinomainen rakenteen laatu.

Gold Note Valore 425 PLUS | Ideaali.fi

AudioFi - Malesia

There is no shortage of choice for turntables for around RM6,000/US$1,500 and any turntable coming in just above this price range has to show it performs better than the likes of the stalwart Rega RP6 (now replaced by Planar 6) and well-received recent contenders like the Pro-Ject Classic, amongst others.

I feel that the Valore is well able to make a convincing case for itself to the potential buyer that it justifies the extra cost over the fine competition existing in the lower price range. The build is superb; the tonearm is excellent-sounding, lends itself to fine adjustments (though it takes getting used to when “picked up” to change tracks) and gives the confidence that it would be able to accommodate even better cartridges than those used in the test; the sound is rock stable, solid and highly communicative and detailed. I have no hesitation in recommending it for audition and enjoyed my time with it. That’s amore, and that’s Valore.

Valore 425 Plus:san hintaluokassa ei ole pulaa kilpailijoista ja jokaisen levysoittimen jonka hintaluokka asettuu yli 1350€ tulee osoittaa kykenevänsä parempaa kuin sellaisten vakiintuneiden kilpailijoiden kuin Rega Planar 6 ja Project Classic.

Oma mielipiteeni on, että Valore 425 Plus kykenee osoittamaan kykynsä siten, että sen perusteella hintaero yllä mainittuihin kilpailijoihin on perusteltu. Soittimen viimeistely ja rakenteen laatu ovat huippuluokkaa.. toisto pysyy tiukassa kontrollissa jonka lisäksi se on hyvin elävä, vahvasti läsnäoleva ja tarkka. Minulla ei ole mitään syytä olla suosittelematta tätä soitinta ja itse nautin ajastani soittimen kanssa..

Lue testi tästä.

Gold Note Valore 425 PLUS | Ideaali.fi

Hifi Choice - Englanti

Ehkä tyhjentävin kommentti jonka voin sanoa Gold Note soittimesta on se, että se on testin aikana saanut rinnalleen lukuisia hyvin päteviä (ja usein selkeästi kalliimpia) soittimia, eikä kertaakaan ole tuntunut siltä, että Gold Note olisi mitään muuta kuin hyvin miellyttävä soitin kuunnella… saatamme hyvinkin lähestyä tietynlaista ylitarjontaa mitä tulee eri vinyylisoitinmalleihin, mutta tämä uusi tulokas on vain liian hyvä ohitettavaksi.
Täydet 5/5 pistettä äänenlaadusta ja hinta-laatusuhteesta.

Gold Note Valore 425 PLUS | Ideaali.fi

Hifi+ - Englanti

Gold Note Valore 425 Plus on erinomainen ja lähteelle rehellinen soitin joka ei pyri tyrkyttämään mitään omaa sointisävyllistä agendaa toistettavan levyn päälle..