Thorens TD 204 levysoitin

799 

Thorens TD 204 on hifiharrastajan käsikäyttöinen levysoitin hyvällä äänivarrella ja sisäänrakennetulla kytkettävällä RIAA-korjaimella.

Poista

Kuvaus

Thorens TD 204

Thorens TD 204 – Käsikäyttöinen hifiluokan levysoitin AT-95E -äänirasialla

TD 204 levysoitin on loppuvuonna 2022 esitelty valmistajan tuotevalikoiman keskiluokkaan sijoittuva malli, jonka värivaihtoehdot ovat Black high gloss (kiiltävä musta) ja Walnut high gloss (kiiltävä pähkinä). Tuotteen muotoilu on tunnistettavaa Thorens designia, laadukkaat komponentit ja erinomainen hinta-laatu suhde varmistavat että TD204 levysoittimesta vinyylimusiikin ystävä saa pitkäikaisen luotettavan kumppanin.

Vastikään kehitetty TP 120 -äänivarsi tekee vaikutuksen korkealaatuisella laakeritekniikallaan. Nykyaikaisia laakereita käyttämällä laakerivälys ja kitkakerroin on onnistuttu pienentämään hintaluokassaan hämmästyttävän alhaiselle tasolle. Thorens TD204 levysoittimessa käytettävä TP 120 on 9″ J-muotoinen alumiininen äänivarsi, jonka tehollinen massa on 15 grammaa. Ulkoinen yhdennäköisyys valmistajan TP 150 ja TP 124 malleihin on ilmeinen ja lupaa ensiluokkaisia ominaisuuksia. SME-liittimellä varustettu irrotettava headshell on varustettu japanilaisen Audio Technican AT95E äänirasialla. Antiskate-säätö on toimii jousen avulla.

Thorens TD204 levysoitin kytketään vahvistimeen laitteen takapaneelissa olevien RCA-liitäntöjen avulla. Integroitu MM-tasoinen RIAA-korjain (kytkettävissä päälle/pois päältä) mahdollistaa soittimen kytkemisen myös linjatasoisiin liitäntöihin.

Alumiinista valmistettu tarkkuusvalettu levylautanen pyörii hihnan avulla ja TD204:n runko lepää neljän tärinää vaimentavan jalan varassa.

Tekniset tiedot

Hihnaveto
Thorens TP 120 9-tuumainen J-muotoinen äänivarsi
Irrotettava headshell SME-liittimellä
Kytkettävä MM-phono-esivahvistin (RIAA)
Valettu alumiininen levylautanen
Esiasennettu Audio Technics AT95E -äänirasia

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Helppo ottaa käyttöön.

  • Pölykansi mukana.

  • Automatiikka tekee päivittäiskäytöstä mahdollisimman vaivatonta.
  • Ei kaukosäädintä 😉

Lisätiedot

Tuotemerkki

Thorens

Viimeistely

Kiiltomusta, Kiiltopähkinä

Takuu

2 vuotta