Gold Note T-5 levysoitin

990 

Gold Note T-5 on tyylikkään pelkistetty ja akustisesti älykkäästi optimoitu moderni levysoitin. Yhdessä esimerkiksi Gold Note Vasari Shibata -äänirasian kanssa match made in heaven.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Gold Note T-5

Moderni ja elegantti levysoitin laatutietoiselle – Gold Note T-5

Gold Note T-5 on valmistajan uusin levysoitinmalli. Se on edullinen lähtökohta oikeasti laadukkaaseen vinyyliääneen. Matalalinjainen yksiosainen 23mm paksu HDF-runko on tyylikäs ja visuaalisesti kevyt. 15-millinen kirkas lasilautanen on sekä akustisesti erinomainen että ulkoasuun hienosti istuva. Yhdessä laadukkaan käännetyn päälaakerin ja hienon B-5.2-äänivarren kanssa kokonaisuus pitää häiriöt minimissään, kykenee elävänä erottelukykyyn ja ennen kaikkea on samalla tavalla laboratorioanalyysin sijaan musiikkia palveleva kuten kaikki Gold Noten tuotteet.

Runko on muotoiltu alapuolelta moottorin, päälaakerin ja reunojan läheltä niin, että resonanssit minimoituvat. Yhdessä lasilautasen hyvän vaimennuksen kanssa tulos on pelkistetty ja yksinkertainen rakenne, joka on kuitenkin akustisesti todella hyvä.

Gold Note T-5 toimitetaan läpinäkyvän akryylisen pölykannen ja B-5.2-äänivarren kanssa. Soitinta saa Henry Fordin hengessä mustana. T-5:n hyvin sopivia äänirasioita ovat esimerkiksi Gold Note ES-78, Vasari-mallit ja Donatello-mallit. Sweet spot -kohta rasiavaihtoehdoissa on Gold Note Vasari Shibata, mutta paljon akustista musiikkia kuuntelevien kannattaa ehdottomasti miettiä Donatello-vaihtoehtoja.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Pölykansi sisältyy toimitukseen.

  • Ulkoisesti pelkistetty ja akustisesti älykäs runkorakenne.

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.

  • Ei sisällä äänirasiaa. Saat valita omiin tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan.

  • Ei sisällä äänirasiaa. Joudut valitsemaan omiin tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan.

  • Voit valita mistä vain värivaihtoehdosta kunhan se on musta.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Goldnote

Mitat

425 x 140 x 360 mm

Paino

7,5 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

3 vuotta

Gold Note T-5 levysoitin | Ideaali.fi

Hifi Pig - Englanti

Kilpailee tasaväkisesti useiden yli 3000€ soittimien kanssa.

Avoin ja nopea soitin jonka toistoa kuvaa tietty inhimmillinen realismi, loistaa etenkin matalien- ja keskiäänten toistossa.

Erinomainen rakenteen laatu.

Gold Note T-5 levysoitin | Ideaali.fi

AudioFi - Malesia

There is no shortage of choice for turntables for around RM6,000/US$1,500 and any turntable coming in just above this price range has to show it performs better than the likes of the stalwart Rega RP6 (now replaced by Planar 6) and well-received recent contenders like the Pro-Ject Classic, amongst others.

I feel that the Valore is well able to make a convincing case for itself to the potential buyer that it justifies the extra cost over the fine competition existing in the lower price range. The build is superb; the tonearm is excellent-sounding, lends itself to fine adjustments (though it takes getting used to when “picked up” to change tracks) and gives the confidence that it would be able to accommodate even better cartridges than those used in the test; the sound is rock stable, solid and highly communicative and detailed. I have no hesitation in recommending it for audition and enjoyed my time with it. That’s amore, and that’s Valore.

Valore 425 Plus:san hintaluokassa ei ole pulaa kilpailijoista ja jokaisen levysoittimen jonka hintaluokka asettuu yli 1350€ tulee osoittaa kykenevänsä parempaa kuin sellaisten vakiintuneiden kilpailijoiden kuin Rega Planar 6 ja Project Classic.

Oma mielipiteeni on, että Valore 425 Plus kykenee osoittamaan kykynsä siten, että sen perusteella hintaero yllä mainittuihin kilpailijoihin on perusteltu. Soittimen viimeistely ja rakenteen laatu ovat huippuluokkaa.. toisto pysyy tiukassa kontrollissa jonka lisäksi se on hyvin elävä, vahvasti läsnäoleva ja tarkka. Minulla ei ole mitään syytä olla suosittelematta tätä soitinta ja itse nautin ajastani soittimen kanssa..

Lue testi tästä.

Gold Note T-5 levysoitin | Ideaali.fi

Hifi Choice - Englanti

Ehkä tyhjentävin kommentti jonka voin sanoa Gold Note soittimesta on se, että se on testin aikana saanut rinnalleen lukuisia hyvin päteviä (ja usein selkeästi kalliimpia) soittimia, eikä kertaakaan ole tuntunut siltä, että Gold Note olisi mitään muuta kuin hyvin miellyttävä soitin kuunnella… saatamme hyvinkin lähestyä tietynlaista ylitarjontaa mitä tulee eri vinyylisoitinmalleihin, mutta tämä uusi tulokas on vain liian hyvä ohitettavaksi.
Täydet 5/5 pistettä äänenlaadusta ja hinta-laatusuhteesta.

Gold Note T-5 levysoitin | Ideaali.fi

Hifi+ - Englanti

Gold Note Valore 425 Plus on erinomainen ja lähteelle rehellinen soitin joka ei pyri tyrkyttämään mitään omaa sointisävyllistä agendaa toistettavan levyn päälle..