Integra DRX-3.4 kotiteatterivahvistin

€ - Kysy tarjous

Integra DRX-3.4 on 9.2-kanavainen kotiteatterivahvistin Dirac Live -huonekorjauksella, kaikkien kanavien pre outeilla ja hyvillä integrointimahdollisuuksilla AV-asentajille.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Integra Integra DRX-3.4

Erinomaiset integrointimahdollisuudet, Dirac Live -huonekorjaus ja 9.2-pre outit – Integra DRX-3.4

Integra DRX 3.4 on 9.2-kanavainen kotiteatterivahvistin kotiautomaatiointegraatioon ja vaativalle harrastajalle.

DRX-3.4 on nappivalinta niin mediahuoneeseen, olohuoneeseen kuin varta vasten rakennettuun kotiteatteritilaankin. Dirac Live -huonekorjaus, Dolby Atmos ja DTS:X tekevät jopa 7.2.2 tai 5.1.4 -kotiteatteristasi arvoisesi elämyksen. 3.4:ssä on myös oleellisia ominaisuuksia AV-asentajalle siihen, että vahvistimesi voidaan integroida mahdollisimman sujuvasti kotisi AV-kokonaisuuteen.

Integra tarjoaa Klipsch Optimize Moden, jossa voit kertoa vahvistimelle käyttämäsi Klipsch-kaiuttimien mallit ja vahvistin osaa automaattisesti optimoida kaiutinasetukset niitä varten. Vahvistimessa on myös IMAX Enhanced -moodi ja toisaalta Dolby Atmos Height Virtualizer, jos et voi tai halua käyttää kaiuttimia katossa tai kattoon osoittavia kaiuttimia, mutta kaipaat virtuaalisen korkeusinformaation ääniraidoillesi.

Yhdeksän vahvistinkanavaa syöttävät kaiuttimillesi 100 wattia jatkuvaa tehoa 8 ohm kuormaan ja 130 / 220 / 250 wattia hetkellistä 8 / 4 / 3 ohm kuormaan. Ja ellet halua käyttää sisäänrakennettuja vahvistimia, laitteessa on 9.2-pre out liitännät.

Sen lisäksi, että kuulet elokuvien, pelien ja TV-ohjelmien äänimaailman juuri kuten on tarkoitettu, DRX-3.4 tukee myös tämän päivän videovaatimuksia. 8K HDR läpivientikyky vaatii riittävän kaistanleveyden, mikä 3.4:sta luonnollisesti löytyy.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laaja tuki uusimmille kuva- ja ääniformaateille.

  • 9.2 pre outit.

  • Ohjattavissa Android ja Apple mobiililaitteille veloituksetta ladattavalla applikaatiolla.

  • Dirac Live -huonekorjaus.

  • Helposti integroitavissa monenlaisiin asennusjärjestelmiin.

  • Ei mahdu pieniin TV-tasoihin sisälle.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Integra Audio

Mitat

435 x 174 x 376.5 mm

Paino

11 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta