Integra DSX-3 kotiteatterivahvistin

€ - Kysy tarjous

Integra DSX-3 on hyvin matalalinjainen kotiteatterivahvistin, joka tarjoaa AccuEQ-huonekorjauksen ja kuuden vahvistinkanavansa ansiosta tuen myös passiivisubwoofereille.

Saatavuus: Tilattavissa.  | Arvioitu toimitusaika: 4-7 arkipäivää.

Kuvaus

Integra DSX-3

Erinomaiset integrointimahdollisuudet, hyvin matalalinjainen muotokieli ja mahdollisuus passiivisubbarinkin ohjaamiseen – Integra DSX-3

Integra DSX-3

Integra DSX-3 on matalalinjainen ja monipuolinen kotiteatterivahvistin leffaharrastajalle ja asennuskäyttöön. Tyyliä ja suorituskykyä kompaktissa paketissa.

DSX-3 tukee kaikkia oleellisia ääni- ja kuvaformaatteja ja on sen puolesta turvallinen valinta kun tarvitaan kotiteatterivahvistin, joka hoitaa audiovisuaaliset elämyksesi niin tänään kuin tulevaisuudessakin. Vahvistimessa on vain piirteitä, joita kaikista kotiteatterivahvistimista ei löydy.

5.1-vahvistimissa on yleensä viisi päätevahvistinkanavaa ja liitäntä aktiivisubwooferille. DSX-3:ssa on kuusi vahvistinkanavaa, jolloin voit käyttää joko aktiivisubwooferia tai passiivisubwooferia omien tarpeittesi mukaan. Vahvistintehoa on kussakin kuudessa kanavassa 80 wattia (4 ohm, 1 kHz, 1% THD, yksi kanava kuormitettuna). Voit siis tehdä DSX-3:lla 2.1, 3.1, 4.1, 5.1, 2.1.2 tai 3.1.2 -kaiutinjärjestelmän.

Kuusi HDMI-tuloa tukevat 4K HDR kuvan läpivientiä sekä HDR10 että Dolby Vision -formaateissa kuten myös BT.2020 4K -standardia, 4K/60Hz-kuvaa, ja HDCP 2.3:a. Joissain tapauksissa pakkauksessa tai käyttöohjeissa saattaa lukea HDCP 2.2, mutta DSX-3:a voi käyttää HDCP 2.3 -laitteena. Liitännät ovat muutenkin hyvin asialliset aina levysoitintuloa myöten.

HDMI Sub -anto on ideaalinen projektorin kytkemiseen.

Integran alkuperäinen lähestyminen huonekorjaukseen eli AccuEQ tekee kahdet mittaukset. Ensimmäiset siihen, että vahvistin säätää kaikkien kaiuttimien etäisyydet, suhteellisen äänenvoimakkuuden ja jakotaajuudet – myös subwooferin. Voit valita, haluatko sisällyttää säätöihin vai jättää pois EQ-asetukset vasempaan ja oikeaan kanavaan ja valita automaattisesti tai manuaalisesti tehdyn EQ:n. Lisäksi voit tallentaa kolmeen muistipaikkaan omat käsin tehdyt EQ-asetukset.

AccuReflex-tekniikka säätää automaattisesti ylöspäin osoittavien Atmos Enabled -kaiuttimien vaiheen kohdalleen muiden kaiuttimien kanssa. Näin kaikki äänisignaalit saapuvat korviisi yhtä aikaa ja saat nauttia koherentista Atmos-ääniraidan toistosta.

DSX-3:Ssa on sisäänrakennettu Chromecast ja Apple AirPlay 2, mitkä varmistavat striimausmahdollisuudet puhelimista, tableteista ja tietokoneista. Kunnon soundit kaikista ohjelmalähteistä. Amazon Music, Spotify, Deezer (Deezer Hifi) ja TuneIn ovat myös sisäänrakennettuna ja voit ohjata niitä Integra Control Product ja Integra Music Control -sovelluksilla. Sovellus tukee mm. 192kHz/24bit FLAC, DSD, Apple Lossless jne. tiedonsiirtoa eli voit nauttia musiikkisikin korkearesoluutioisena.

Integra DSX-3 on erinomainen valinta AV-asentajalle mm. selkeästi luettavan valkoisen takapaneelin, useihin ohjausjärjestelmiin integroinnin ja räkkikiinnikkeiden ansiosta.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laaja tuki uusimmille kuva- ja ääniformaateille.

  • 6 päätevahvistinkanavaa eli myös passiivisubwooferin ohjaus.

  • Ohjattavissa Android ja Apple mobiililaitteille veloituksetta ladattavalla applikaatiolla.

  • AccuEQ automaattisäädöt + huonekorjain

  • Helposti integroitavissa monenlaisiin asennusjärjestelmiin.

  • 5.1 ja 3.1.2 laajimmat kaiutinvaihtoehdot.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Integra Audio

Mitat

435 x 70 x 325.5 mm

Paino

4 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta