Denon AVC-X3700H kotiteatterivahvistin

1 499 

Denon AVC-X3700H on 9-kanavainen monipuolisilla ominaisuuksilla varustettu kotiteatterivahvistin.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Denon AVC-X3700H

Monipuoliset ominaisuudet kohtuu hintaan – Denon AVC-X3700H

AVC-X3700H on 9.2 kanavainen AV-vahvistin, jonka prosessointikyky ulottuu jopa 11.2 kanavaisiin järjestelmiin asti. Yhdeksällä jopa 180W jatkuvan tehon antavalla sisäisellä erillisvahvistimella toteutat esimerkiksi 5.2.4 tai 7.2.2 kaiutinjärjestelmän. Täyden 7.2.4 patteriston saat aikaan lisäämällä stereopäätevahvistimen. Vakuuttava kotiteatterielämys on taattu muun muassa Dolby Atmos, DTS:X, DTS:Virtual X ja IMAX Enhanced ääniformaateilla.

Denon AVC-X3700 tarjoaa 8k tuen lisäksi lähinnä pelaajia miellyttävät päivitykset sillä se tukee 4k resoluutiota 120Hz saakka. Tämän lisäksi vahvistin tukee useita muita “kirjainyhdistelmiä” jotka aiheuttavat kovan linjan pelaajissa hyväksyviä nyökkäyksiä: VRR, QFT, ALLM. Laite tarjoaa tuen myös Enhanced Audio Return Channel (eARC) 3D audion vastaanotolle TV:n kautta. AVC-X3700H tarjoaa viimeisimmän Audyssey MultEQ XT32 huoneakustiikan mittausjärjestelmän, sisältäen Audyssey Dynamic Volume, Dynamic EQ, LFC ja SubEQ HT ominaisuudet. Laitteesta löytyy tietysti myös WIfI, Bluetooth, Apple AirPlay2 -tuki sekä HEOSin kautta valtava määrä striimauspalveluita, ml. Spotify.

HEOS monihuone ominaisuuden avulla nautit lempimusiikistasi kaikkialla kotonasi, soita musiikkia vain yhdessä huoneessa tai soita eri huoneissa eri musiikkia. Jaa kotiverkkoon tallennettua musiikkia, kuuntele internetradiota tai striimaa suoratoistopalvelun kautta HEOS-kaiuttimillasi tai HEOS-varustetuilla vahvistimilla. Hallitse kokonaisuutta näppärästi puhelimella tai tabletilla HEOS sovelluksen kautta. HEOS-monihuoneääni on todella monipuolinen ja kätevä ratkaisu musiikin ystäville. Tuettujen suoratoistopalveluiden listalta löytyy mm. Spotify, TuneIn, Sound Cloud, TIDAL, Napster ja Deezer.

Aktiivikaiuttimia tai ulkoisia pääteasteitä hyödyntävät harrastajat pääsevät nauttimaan entistä paremmasta esiasteesta, sekä mahdollisuudesta kytkeä pääteasteen pois toiminnasta tilanteissa joissa hyödynnetään joko aktiivikaiuttimia tai ulkoisia päätteitä.

Kokonaisuuten Denon AVC-X3700H tarjoaa erinomaisen tasapainon ominaisuuksien ja äänenlaadun välillä tässä hintaluokassa.

Linkki valmistajan tuotesivulle.

Denon AVC-X3700H kotiteatterivahvistin | Ideaali.fi

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Laaja tuki uusimmille kuva- ja ääniformaateille.

  • Ohjattavissa Android ja Apple mobiililaitteille veloituksetta ladattavalla applikaatiolla.

  • Audysseyn paras huonekorjain.

  • Vahvistimen tehoreservit saattavat tulla vastaan suuria äänenpaineita tavoiteltaessa tai hankalampia kaiutinkuormia ohjattaessa. Tällöin mm. erillisen Emotiva päätevahvistimen lisääminen järjestelmään voi tulla kyseeseen.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Denon

Mitat

434 x 389 x 167 mm

Paino

12.8kg

Viimeistely

Musta

Takuu

2 vuotta