Uutuus!

MK Sound M40T surroundkaiutin

975  / pari

MK Sound M40T on huippuluokan surroundkaiutin Tripole®-tekniikalla, jonka ansiosta äänikenttä leviää kuulijoita ympäröiväksi tarkkuuden kärsimättä. Soveltuu hyvin myös Dolby Atmos -kattokaiuttimeksi.

Poista

Kuvaus

MK Sound M40T

Ympäröi itsesi äänellä.

MK Sound M-40T Tripole® on erinomainen ratkaisu vaativan kotiteatteriharrastajan surround- sekä takakaiuttimeksi. Laajan säteilykuvionsa ansiosta se soveltuu hyvin myös Dolby Atmos järjestelmien kattokaiuttimeksi pinta-asennuksiin.

MK Sound M-40T on huippuluokan surround-kaiutin ääntä laajasti levittävällä Tripole®-rakenteella. Kaiutin säteilee ääntä suoraan kuuntelualueen suuntaan sekä sivuilleen. Tämän tekniikan etuina on hyvin laaja ja kuuntelijaa ympäröivä äänimaailma jossa yksittäiset äänimaailmaan miksatut elementit toistuvat kuitenkin tarkasti.

Harvinaisen tasapainoinen ja tarvittaessa hyvinkin voimakkaaseen toistoon kykenevä kaiutin on älykkään suunnittelun tulos: M&K Soundin suunnittelufilosofiassa jätetään syrjään mystiset, koristeelliset aspektit ja keskitytään tärkeimpään – itse ääneen.

Elementti- ja jakosuodinosien valinta suoritetaan siten, että saadaan kokonaisuus toimimaan mahdollisimman pienillä vaihesiirrolla. Esimerkiksi diskantti- ja bassoelementtien välillä ilmenee monessa kilpailevassa tuotteessa harmillista vaihe-eroa, viivettä näiden kahden elementin tuottamien äänten välillä. Tämän tapahtuessa usein korvamme kannalta herkimmällä taajuusalueella, syntyy toistoon oleellisia virheitä. MK Soundin tuotteissa tämä ongelma on saatu monikymmenvuotisen tutkimustyön ansiosta vaimennettua uskomattoman hienosti. Lisäksi juuri elokuvissa vaadittavaan dynaamisen toiston tarpeeseen on kiinnitetty erityistä huomiota, joten voit olla varma elokuvateatterielämyksen toteutumisesta kotonasi jopa hurjilla äänenvoimakkuuksilla!

MK Sound M-40T Tripole® on erinomainen ratkaisu vaativan kotiteatteriharrastajan surround-, taka- tai kattokaiuttimeksi.

Hollywood studioiden luottotoimittaja.

Tiesitkö, että MK Sound on vakiinnuttanut asemansa Hollywoodin elokuvateollisuuden luottokaiuttimena? 150-sarjan kaiuttimiin luottavat mm. seuraavat alan toimijat elokuvia ja musiikkia tuottaessaan:

20th Century Fox
Dolby Laboratories
DreamWorks
Dts
HBO Productions
Lucasfilm
Disney
Paramount Studios
Skywalker Sound
Sony Music & Pictures
Universal Studios
Warner Brothers Studios
ja useat muut..

MK Sound on yksi elokuvateollisuuden luotetuimmista kaiutintoimittajista, heidän kaiuttimillaan onkin miksattu lukuisia Hollywoodin kovimmista menestyselokuvista.

Vahvaa kasvua.

MK Sound on toimittanut kaiuttimia Hollywoodin elokuvastudioiden käyttöön jo vuosikymmenien ajan, yhä edelleen MK Sound tuotteiden laatu vakuuttaa alan toimijoita, sekä kansainvälisen lehdistön kriittisiä testaajia. Jatkuva kehitystyö ja intohimo korkealaatuista äänentoistoa kohtaan ajaa MK Soundia uusiin saavutuksiin.

2018 mm. Sony Music & Pictures ja Disney Studios ostivat käyttöönsä kunnioitettavan määrän MK Soundin Dolby Atmos kaiutinsarjoja tuoreista S150 ja S300 mallistoista. Myös mm. vuoden 2016, 2017 ja 2018 Oscar- kuin Grammy-gaalankin TV-lähetykset miksattiin MK Sound S150 sarjan kaiuttimin. MK Sound M-sarjan kaiuttimia hyödynnetään myös mm. Sony Picturesin Blu-Ray tuotannossa ja DTS:n ääniformaattien kehitystyössä.

Seuraavan kerran kun käyt elokuvissa tai vuokraat elokuvan, voit hyvinkin katsella elokuvaa jonka ääniraidan luomisessa on turvauduttu MK Sound kaiuttimiin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Kaiuttimen toiminta optimoitu seinäpintojen läheisyyteen.

  • Erotteleva mutta rasittamaton sointi.

  • Luo hyvin laajan ja tasaisen äänikentän.

Lisätiedot

Tuotemerkki

MK Sound

Taajuusalue

80 – 20 000 Hz

Impedanssi

4 ohm

Herkkyys

85 dB

Suositeltu vahvistinteho

25 – 125 w

Elementit

1 x 1" tekstiilikalotti, 2 x 3" laajakaistaelementti, 1 x 4" basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

195 x 200 x 122mm (Kork x lev x syv.)

Paino

3 kg

Viimeistely

Valkoinen, Musta

Takuu

3 vuotta

MK Sound M40T surroundkaiutin | Ideaali.fi

MK Sound

Jo yli 40v ajan MK Sound on valmistanut referenssitason kaiuttimia musiikki- ja elokuvateollisuuden käyttöön. Sittemmin MK Sound tuotteet ovat löytäneet tiensä myös yhä useampien Hi-Fi ja kotiteatteriharrastajien laitteistoihin. Kuluttaja-asiakkaiden kiinnostuksen kasvun myötä MK Sound on julkaissut uusia paremmin perinteisiin kotien huonetiloihin visuaalisesti istuvia kaiutinmalleja joiden suorituskyvyssä ei kuitenkaan ole tingitty.

Lukuisat Hollywoodin elokuvastudiot, sekä musiikkistudiot ympäri maailman käyttävät MK Sound kaiuttimia, niiden poikkeuksellisen selkeän, dynaamisen ja luonnonmukaisen soinnin takia. MK Sound kaiuttimilla toteutat kotiisi huippuluokan kotiteatteri- ja musiikkijärjestelmät, jotka eivät vie runsaasti tilaa, soivat upeasti ja ovat kohtuuhintaisia. Jos haluat kokea elokuvien ja TV-sarjojen ääniraidat mahdollisimman autenttisesti, ohjaajan tarkoittamalla tavalla, teet itsellesi kathunpalveluksen jos et tutustu MK Sound tuotteisiin ennen ostopäätöstä.

MKSound tuotteisiin luottavat mm. sellaiset elokuvateollisuuden jättiläiset kuin:

20th Century Fox
Sony Pictures
Warner Brothers
Lucasfilm
Universal Pictures
Walt Disney
HBO
Paramount

Elokuvatuotannot ovat yksi haastavimmista ympäristöistä kaiuttimia ajateltaessa. Elokuvat ja TV-sarjat sisältävät musiikkia, puhetta, luonnon ääniä, sekä keinotekoisia tehosteita, joiden keskinäiset suhteet luovat elokuviin ja TV-sarjoihin tarinan kannalta tärkeän latauksen. Parhaillaan satoja miljoonia euroja maksavissa elokuvatuotannoissa ei ole varaa virheisiin. Samat kaiuttimet, joita useat Hollywood-studiot ovat hankkineet näiden valtavien tuotantojen toteuttamiseen, voit hankkia nyt omaan järjestelmääsi yllättävän kohtuullisin kustannuksin.

 

Kuule enemmän, kuule tarkemmin – myös pienillä äänenvoimakkuuksilla

Toisin kuin huippuammattilaisten studioissa, kodeissa tilan akustiikka, kaiutin sijoittelu ja käytettävät äänenvoimakkuudet ovat monesti riippuvaisia itse asunnon, sekä muiden perheenjäsenten asettamista rajoitteista ja toiveista. Kaiutinsijoitteluun vaikuttaa suuresti mm. kulkuväylien ja ikkunoiden paikat, ja kuunteluvoimakkuuksiin muiden perheenjäsenien toiveet ja mahdolliset seinänaapurit.

MK Sound kaiuttimet sisältävät useita teknisiä ratkaisuja jotka auttavat sinua nauttimaan korkealaatuisesta äänentoistosta myös pienemmillä äänenvoimakkuuksilla, sekä tiloissa joiden akustiset ominaisuudet eivät vastaa huippuluokan studioita.

Siirtyessäsi käyttämään MK Sound kaiuttimia, saatat yllättyä kuinka paljon ennen kuulumattomia pieniä yksityiskohtia tutut äänitteesi sisältävätkään. Toisin kuin monet kilpailijoiden kaiuttimet joiden toisto “aukeaa” kunnolla vasta lujempaa soitettaessa, MK Sound kaiuttimet toistavat äänitteiden pieniä yksityiskohtia selkeästi jo matalilla äänenvoimakkuuksilla. Tästä ominaisuudesta on hyötyä mm. televisiota iltaisin katseltaessa, jolloin perheen muut jäsenet saattavat olla jo nukkumassa. Harva myöskään uskoo, kuinka paljon puhdasta äänenpainetta MK Sound kaiuttimet kykenevät tarvittaessa tuottamaan, kompakteista mitoistaan huolimatta.

MK Sound kaiuttimien jakosuotimen ja elementtien toiminta on optimoitu tuottamaan suuri ja vakaa äänikenttä laajalle kuuntelualueelle, jolloin useampi perheenjäsen voi nauttia korkealaatuisesta toistosta samanaikaisesti. MK Sound kaiuttimet toimivat myös keskimääräistä paremmin hiukan kaikuisemmissakin tiloissa, joka on seurausta kaiuttimien hallitusta suuntaavuudesta ja johdonmukaisesta taajuuskäyttäytymisestä myös kaiuttimen keskilinjan sivuilla.

 

Kompaktit kaiuttimet – suuri ääni

MK Sound valikoimista et löydä suurikokoisia lattiakaiuttimia. Itse asiassa MK Sound sai alkunsa vuonna 1976, kun MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen kompakteihin sateliittikaiuttimiin ja erilliseen subwooferiin pohjautuvan kaiutinjärjestelmän, joka lanseerattiin markkinoille David & Goliath nimikkeellä.

Seuraavana vuonna MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen sisäisellä vahvistimella ja ohjauselektroniikalla varustetun subwooferin, tästä alkoi uusi aikakausi, joka muutti perinteisiä ajatusmalleja joissa järjestelmät olivat pohjautuneet “ruumisarkun” kokoisiin kaiuttimiin. MK Soundin pienten pääkaiuttimien ja erillisen matalia taajuuksia toistavan subwooferin yhdistäminen mahdollisti korkealuokkaisen ja suuriin äänenpaineisiin kykenevien järjestelmän toteuttamisen sisustus ystävällisellä ja tilankäytön kannalta tehokkaalla tavalla. Tämä uusi lähestymistapa alkoi nopeasti saada jalansijaa, niin studioissa kuin kodeissa.

 

MKSound - ammattilaisten valinta jo yli 40v ajan.

MKSound kaiuttimilla on miksattu sadoittain elokuvia joihin lukeutuu myös lukuisia äänimaailmastaan Oscar palkittuja teoksia. Tämän lisäksi lukuisat menestyneet TV-sarjat, konserttitaltioinnit ja musiikkialbumit on miksattu MKSound kaiuttimin.  Joka päivä äänitysstudiossa tehdään satoja ratkaisuja pohjautuen MKSound kaiuttimien sointiin.

Samat tuotteet jotka toimivat alansa huippujen työkaluina äänitysstudioissa, ovat kauttamme myös kuluttajien saatavilla. MKSound tarjoaa kattavan valikoiman huippuluokan kaiuttimia eri koko ja hintapisteissä.

Kaikki MKSound tuotteet on kehitetty toimimaan niin 2-kanava kuin kotiteatterijärjestelmissä.

Tutustu valikoimaamme tästä.