MK Sound LCR750 jalustakaiutin

1 380  / pari

MK Sound LCR750 kaiuttimella toteutat huippuluokan kotiteatterit ja 2-kanava kokonaisuudet kustannustehokkaasti äänenlaadusta tinkimättä.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

MK Sound LCR750

Ruma ankanpoikanen – MK Sound LCR750

LCR750 asettaa uuden referenssin hintaluokassaan. Tämä kaiutin tarjoaa uskomattoman selkeän, erottelevan ja dynaamisen toiston kompaktista koostaan huolimatta. MK Sound LCR750 on kovan luokan kaiutin kotiteatterisi tai 2-kanava settisi etukanaviin. Jos arvostat rehellisen neutraalia toistoa joka ei kuitenkaan sorru kliinisen kylmäsävyiseen toistoon on MK Sound LCR750 loistava valinta.

Lempielokuvasi, -TV-sarjasi ja -pelisi saavat selkäpiitä kihelmöivän tunnelman kun ääniraita toistetaan riittävän laadukkaasti. Hollywoodin huippustudiot luottavat M&K Sound -kaiuttimiin luodessaan ääniraidat elokuviin ja Blu-ray-levyille. MK Sound siirtää sinut vakuuttavasti keskelle elokuvien tapahtumia ohjaajan tarkoitukselle uskollisella tavalla.

Kaikkien MK-kaiuttimien tapaan LCR750:ä käytetään aina subwooferin kanssa ja tämän takia nämä hyvin kompaktin kokoiset pääkaiuttimet ovat selvästi keskimääräistä herkempiä ja pystyvät tuottamaan kokoisekseen huomattavan määrän puhdasta ääntä. LCR750 on kuuntelualueeltaan laaja eli useampikin kuuntelija nauttii referenssitason äänentoistosta, ei vain sohvan keskellä istuja!

MK Sound LCR750 jalustakaiutin | Ideaali.fi

 

Kookas 28-millinen tekstiilikalotti on loivan suuntaimen pohjalla ja integroituu siksi erinomaisesti 5.25-tuumaisiin bassoelementteihin. Diskanttielementin moottori on suunniteltu resonassit minimoivaksi, mikä auttaa optimoimaan transienttitoiston. Bassoelementtien moottoreissa on oikosulkurenkaat pitämässsä särö mahdollisimman pienenä ja M&K-speksien mukaan muotoiltu kartiomateriaali on erikoisjäykkää pinnoitettua lasikuitua. Lisäksi diskantti on kallistettu etulevyssä niin, että kuuntelualueelle saadaan paras mahdollinen toisto.

Kaikki nämä tekniset ratkaisut ovat vain sitä varten, että ääni pysyy puhtaana suurellakin voimakkuudella ja saa katselijat pysymään nautinnollisessa jännityksessä niin leppoisissa kuin täyttä häkää -kohtauksissakin.

Referenssiluokan äänenlaatua

MK Sound LCR750 jalustakaiutin | Ideaali.fi       MK Sound LCR750 jalustakaiutin | Ideaali.fi

MK Sound 750 sarjan kaiuttimet ovat saaneet osakseen lukuisia ylistäviä testimenestyksiä kansainvälisessä lehdistössä. Samat ominaisuudet jotka ovat vakuuttaneet niin monet maailmanluokan studiot, ovat esillä myös 750 sarjan kaiuttimissa. Tutustu muutamiin julkaistuista testeistä alla olevien linkkien kautta.

HEIMKINO – SAKSA:
750 sarjan setti löysi tiensä suoraan julkaisun “referenssi” sarjaan. Lue testi tästä.

HOME CINEMA CHOICE – ENGLANTI:
750 sarja metsästi täydet 5-tähteä Home Cinema Choicen testissä. Lue testi tästä.

AV FORUMS – ENGLANTI:
AV Forums nimesi 750 sarjan luokkansa parhaaksi sarjaksi.

Kun et niinkään painota kaiuttimien visuaalista ilmettä, kuin niiden suorituskykyä, on MK Sound 750 sarja todella tiukka vaihtoehto.

 

MK Sound LCR750 jalustakaiutin | Ideaali.fi

 

 

Linkki valmistajan tuotesivuille.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Toimivat kiinni seinässä, vievät minimaalisesti tilaa.

  • Kokoisekseen hurjat äänenpainevarat.

  • Tuottavat varsin laajan ja tasaisen äänikentän.
  • Luonnollisen selkeä äänensävy.

  • Integroituu erinomaisesti muihin 750-sarjan kaiuttimiin.

  • Ei premium-viimeistelyä, vain suorituskykyä koko rahalla.

Lisätiedot

Tuotemerkki

MK Sound

Taajuusalue

80 – 25 000 Hz

Impedanssi

4 ohm

Herkkyys

90 dB

Suositeltu vahvistinteho

25-400w

Elementit

1 x 1.1" kalottidiskantti, 2 x 5.25" basso/keskiääninen,

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

41 x 18 x 22cm (kork x lev x syv)

Paino

7 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta

MK Sound LCR750 jalustakaiutin | Ideaali.fi

MK Sound

Jo yli 40v ajan MK Sound on valmistanut referenssitason kaiuttimia musiikki- ja elokuvateollisuuden käyttöön. Sittemmin MK Sound tuotteet ovat löytäneet tiensä myös yhä useampien Hi-Fi ja kotiteatteriharrastajien laitteistoihin. Kuluttaja-asiakkaiden kiinnostuksen kasvun myötä MK Sound on julkaissut uusia paremmin perinteisiin kotien huonetiloihin visuaalisesti istuvia kaiutinmalleja joiden suorituskyvyssä ei kuitenkaan ole tingitty.

Lukuisat Hollywoodin elokuvastudiot, sekä musiikkistudiot ympäri maailman käyttävät MK Sound kaiuttimia, niiden poikkeuksellisen selkeän, dynaamisen ja luonnonmukaisen soinnin takia. MK Sound kaiuttimilla toteutat kotiisi huippuluokan kotiteatteri- ja musiikkijärjestelmät, jotka eivät vie runsaasti tilaa, soivat upeasti ja ovat kohtuuhintaisia. Jos haluat kokea elokuvien ja TV-sarjojen ääniraidat mahdollisimman autenttisesti, ohjaajan tarkoittamalla tavalla, teet itsellesi kathunpalveluksen jos et tutustu MK Sound tuotteisiin ennen ostopäätöstä.

MKSound tuotteisiin luottavat mm. sellaiset elokuvateollisuuden jättiläiset kuin:

20th Century Fox
Sony Pictures
Warner Brothers
Lucasfilm
Universal Pictures
Walt Disney
HBO
Paramount

Elokuvatuotannot ovat yksi haastavimmista ympäristöistä kaiuttimia ajateltaessa. Elokuvat ja TV-sarjat sisältävät musiikkia, puhetta, luonnon ääniä, sekä keinotekoisia tehosteita, joiden keskinäiset suhteet luovat elokuviin ja TV-sarjoihin tarinan kannalta tärkeän latauksen. Parhaillaan satoja miljoonia euroja maksavissa elokuvatuotannoissa ei ole varaa virheisiin. Samat kaiuttimet, joita useat Hollywood-studiot ovat hankkineet näiden valtavien tuotantojen toteuttamiseen, voit hankkia nyt omaan järjestelmääsi yllättävän kohtuullisin kustannuksin.

 

Kuule enemmän, kuule tarkemmin – myös pienillä äänenvoimakkuuksilla

Toisin kuin huippuammattilaisten studioissa, kodeissa tilan akustiikka, kaiutin sijoittelu ja käytettävät äänenvoimakkuudet ovat monesti riippuvaisia itse asunnon, sekä muiden perheenjäsenten asettamista rajoitteista ja toiveista. Kaiutinsijoitteluun vaikuttaa suuresti mm. kulkuväylien ja ikkunoiden paikat, ja kuunteluvoimakkuuksiin muiden perheenjäsenien toiveet ja mahdolliset seinänaapurit.

MK Sound kaiuttimet sisältävät useita teknisiä ratkaisuja jotka auttavat sinua nauttimaan korkealaatuisesta äänentoistosta myös pienemmillä äänenvoimakkuuksilla, sekä tiloissa joiden akustiset ominaisuudet eivät vastaa huippuluokan studioita.

Siirtyessäsi käyttämään MK Sound kaiuttimia, saatat yllättyä kuinka paljon ennen kuulumattomia pieniä yksityiskohtia tutut äänitteesi sisältävätkään. Toisin kuin monet kilpailijoiden kaiuttimet joiden toisto “aukeaa” kunnolla vasta lujempaa soitettaessa, MK Sound kaiuttimet toistavat äänitteiden pieniä yksityiskohtia selkeästi jo matalilla äänenvoimakkuuksilla. Tästä ominaisuudesta on hyötyä mm. televisiota iltaisin katseltaessa, jolloin perheen muut jäsenet saattavat olla jo nukkumassa. Harva myöskään uskoo, kuinka paljon puhdasta äänenpainetta MK Sound kaiuttimet kykenevät tarvittaessa tuottamaan, kompakteista mitoistaan huolimatta.

MK Sound kaiuttimien jakosuotimen ja elementtien toiminta on optimoitu tuottamaan suuri ja vakaa äänikenttä laajalle kuuntelualueelle, jolloin useampi perheenjäsen voi nauttia korkealaatuisesta toistosta samanaikaisesti. MK Sound kaiuttimet toimivat myös keskimääräistä paremmin hiukan kaikuisemmissakin tiloissa, joka on seurausta kaiuttimien hallitusta suuntaavuudesta ja johdonmukaisesta taajuuskäyttäytymisestä myös kaiuttimen keskilinjan sivuilla.

 

Kompaktit kaiuttimet – suuri ääni

MK Sound valikoimista et löydä suurikokoisia lattiakaiuttimia. Itse asiassa MK Sound sai alkunsa vuonna 1976, kun MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen kompakteihin sateliittikaiuttimiin ja erilliseen subwooferiin pohjautuvan kaiutinjärjestelmän, joka lanseerattiin markkinoille David & Goliath nimikkeellä.

Seuraavana vuonna MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen sisäisellä vahvistimella ja ohjauselektroniikalla varustetun subwooferin, tästä alkoi uusi aikakausi, joka muutti perinteisiä ajatusmalleja joissa järjestelmät olivat pohjautuneet “ruumisarkun” kokoisiin kaiuttimiin. MK Soundin pienten pääkaiuttimien ja erillisen matalia taajuuksia toistavan subwooferin yhdistäminen mahdollisti korkealuokkaisen ja suuriin äänenpaineisiin kykenevien järjestelmän toteuttamisen sisustus ystävällisellä ja tilankäytön kannalta tehokkaalla tavalla. Tämä uusi lähestymistapa alkoi nopeasti saada jalansijaa, niin studioissa kuin kodeissa.

 

MKSound - ammattilaisten valinta jo yli 40v ajan.

MKSound kaiuttimilla on miksattu sadoittain elokuvia joihin lukeutuu myös lukuisia äänimaailmastaan Oscar palkittuja teoksia. Tämän lisäksi lukuisat menestyneet TV-sarjat, konserttitaltioinnit ja musiikkialbumit on miksattu MKSound kaiuttimin.  Joka päivä äänitysstudiossa tehdään satoja ratkaisuja pohjautuen MKSound kaiuttimien sointiin.

Samat tuotteet jotka toimivat alansa huippujen työkaluina äänitysstudioissa, ovat kauttamme myös kuluttajien saatavilla. MKSound tarjoaa kattavan valikoiman huippuluokan kaiuttimia eri koko ja hintapisteissä.

Kaikki MKSound tuotteet on kehitetty toimimaan niin 2-kanava kuin kotiteatterijärjestelmissä.

Tutustu valikoimaamme tästä.