Klipsch The Sixes

/ pari

Iloisen meneväsointiset aktiivikaiuttimet kaukosäätimellä, hyvillä liitännöillä ja loistavalla bassotoistolla.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Klipsch The Sixes

Klipsch The Sixes on makean näköinen ja supermakean kuuloinen aktiivikaiutinpari, johon voit liittää kaiken oleellisen telkkarista levysoittimeen. Liitäntöinä Bluetooth, 3,5-millinen plugi, RCA:t levysoittimelle tai linjatasoiselle analogilähteelle sekä digitaalilähteille optinen ja USB. Lisänä on vielä anto subwooferille.

Rytmi toistuu hyvin mukaansa tempaavasti, bassossa on mehevyyttä ja voimaa, keskialue ja diskantti ovat kookkaan Tractrix-suuntaimen ansiosta selkeät ja avoimet. Klipsch erottuu monesta kilpailijastaan iloisen menevällä ja innostavalla soundilla, joka saa tennarit tamppaamaan lattiaa välittömästi. The Sixes soi huonoilla äänitteillä anteeksiantavasti ja hyvillä selkäpiitä kihelmöivästi.

Perusrakenne on 6,5-tuumainen bassokeskiääninen refleksikotelossa, tuumainen titaanidiskantti Tractrix-torvella ja vahvistintehoa 2 x 100 wattia jatkuvaa, 2 x 200 wattia hetkellistä.

Tyyliin sopivat suojamaskit ja kaunis kangaspunospäällysteinen johto lukittavilla liittimillä, mikä yhdistää parin toisiinsa, kruunaa kaiuttimet.

Made in U.S.A.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Menevän iloinen soundi.

  • Mehevä ja ulottuva bassotoisto.

  • Hyvät äänenpainevarat.

  • Kaukosäätö ja runsaat liitännät.

  • Eivät ole nyrkinkokoiset.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Klipsch

Taajuusalue

40 – 20 000 Hz

Elementit

1”-titaanidiskantti tractrix-torvessa ja pitkäiskuinen 6,5"-bassokeskiääninen refleksikotelossa.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

425 x 220 x 279 mm (kork x lev x syv)

Paino

8 kg

Viimeistely

Musta, Pähkinä

Takuu

1 vuosi

Klipsch The Sixes | Ideaali.fi

AudioVideo.fi – Suomi

“Suosittelen näitä varauksetta kaikille, joille hifin hieronta pikkusormi pystyssä aiheuttaa pahalaatuisia näppylöitä arkoihin paikkoihin. Näissä on potkua, tyyliä ja kaikki ominaisuudet, mitä normaalikuluttaja äkkiä osaa tarvelistalleen keksiä. Ja soundi, joka pitää hymyn huulilla biisi toisensa jälkeen.”

Lue testi tästä

Klipsch The Sixes | Ideaali.fi

TONEAudio - USA

“Jos etsit tonnin hintaluokassa kokonaisvaltaista äänentoistojärjestelmää, nämä Klipschit tarjoavat loistavan perustan. Niiden loistavan äänenlaadun ja yhdistettyjen ominaisuuksien ansiosta ne ansaitsevat TONEAudion 2018 Erityisen hyvä hintalaatusuhde -arvosanan.”

Lue testi tästä

“Näiltä sujuu rock, näiltä sujuu jazz. Nämä soivat rauhallisen pehmeästi ja tarvittaessa lujaa, pystyvät jopa toistamaan huonosti tehtyjä 1980-luvun äänitteitä ihan mukavan kuuloisesti. Näillä on oma luonteensa, mutta entäs sitten, nämä ovat hauskat ja tarkoituksella tälläiset. The Sixesillä voit nauttia musiikista ja se on kaikkein tärkeintä.”