Klipsch Klipschorn AK6

12 299  / kpl

Klipsch Klipschorn AK6 on uusin versio ikonisesta puhtaasta torvikaiuttimesta, joka loi koko valmistajan maineen. Uskomaton bassotoisto, käsittämätön dynamiikka ja mieletön esityksen aitous.

Poista

Kuvaus

Klipsch Klipschorn AK6

Klipsch Klipschorn AK6 – Se aito ja alkuperäinen Klipsch

Klipschorn on jo täyttänyt 70 vuotta, elää ja voi hyvin edelleen. Toki kaiutinta on parannettu matkan varrella useita kertoja, mutta nerokas perusidea on pysynyt ja sen ansiosta meillä on mahdollisuus kuunnella kotona mitä vain musiikkia aivan kuin olisimme konsertissa. Klipsch Klipschorn AK6:n 105 desibelin herkkyys tarkoittaa, että jopa vain yksi watti puhdasta vahvistintehoa riittää live-esityksen välittämiseen. Runsas määrä tehoa vastaavasti tarkoittaa tuntemuksia, joita voi verrata kuuraketin lähtöön.

Kun kyse on live-musiikin välittämisestä, Klipschorn kuuluu kaikkein houkuttelevimpiin vaihtoehtoihin. Se tarvitsee nurkat oikeaoppista sijoitusta varten ja pitää erittäin paljon laadukkaasta pieni- tai kohtuutehoisesta putkivahvistimesta. Jos pystyt nämä asiat järjestämään, sinulla on mahdollisuus päästä elävään konserttiin aina kun haluat.

Made in U.S.A.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hulvaton dynamiikka.

  • Klassisen hieno viimeistely.

  • Live-konsertti kotonasi.

  • Ajaton tyyli.

  • Kookkaat.

  • Vaativat nurkkasijoitukset.

  • Ei toimi optimaalisesti peruslaatuisella transistorivahvistimella.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Klipsch

Taajuusalue

33 – 20 000 Hz

Impedanssi

8 ohm yhteensopiva

Herkkyys

105 dB

Suositeltu vahvistinteho

jatkuva 100 W, hetkellinen 400 W

Elementit

K-771 1” -polyimide-diskantti tractrix-torvessa, K-55-X 2” -fenolikeskiääni tractrix-torvessa ja K-33-E 15” -komposiittibasso eksponentiaalitorvessa.

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

1346 x 794 x 718 mm (kork x lev x syv)

Paino

100 kg

Viimeistely

Musta, Pähkinä, Kirsikka

Takuu

1 vuosi

Klipsch Klipschorn AK6 | Ideaali.fi

Stereophile - USA

“Mikään muu kaiutin kotonani ei ole pystynyt välittämään sellojen ja pystybassojen äänensävyä, tekstuuria ja jännitettä kuin Klipschorn AK6.”

Lue testi tästä