Klipsch LaScala AL5

8 599  / kpl

Klipsch LaScala AL5, valmistajan suosituin puhdas torvikaiutin tarjoaa järjettömän loistavan dynamiikan ja erittäin vahvan live-fiiliksen. Kylmät väreet ja hillitön virnuilu ovat taattuja.

Poista

Kuvaus

Klipsch LaScala AL5

Klipschin lipppulaiva Klipschorn vaatii nurkkasijoituksen ja sen takia mallistossa La Scala on monelle se käytännön lippulaiva. 105 desibelin herkkyys tarkoittaa, että watilla tai muutamalla pääset kokemaan niin orkesterin kuin tuoreimman action elokuvankin täyden dynamiikan rakkaalla omalla kuuntelupaikallasi. Isotehoisella vahvistimella sitten AudioVideo.fi:ä lainaten “puhallat naapurilta kalsarit jalasta”.

Tuoreimman AL5-version bassoelementti on Klipsch K-33-E, 15-tuumainen laskostetun torven pohjalle asennettu järkäle. Keskialuetta hoitaa eksponentiaalitorveen asennettu kaksituumainen K-55-X ja diskanttina on tractrix-torvessa oleva tuumainen neodyymimagneettinen K-771. Käytettävät kaiutinelementit ovat samat kuin Klipschorn AK6 -lippulaivassa. La Scala AL5:n jakosuodin yhdistää kolme torvikuormitettua elementtiä saumattomaksi kokonaisuudeksi ja varmistaa yhtenäisen soinnin räjähtävällä dynamiikalla. La Scala AL5 on tuplajohdotettavissa tai tuplavahvistettavissa. Niin basso-osan kuin keskialueen ja diskantinkin liittimiltä signaali jatkaa matkaansa AudioQuest Type 4 -kaapeleita pitkin.

Kun et halua elää elämääsi körötellen perushifin ruuhkassa vaan kaipaat mahdollisuutta tuulettaa tanssien ja hyppien lempiäänitteittesi parissa, Klipsch La Scala on juuri sitä, mitä lääkäri määrää.

Made in U.S.A.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Järjettömän upeasti dynamiikkaa.

  • Toimii hyvin lähellä seinää ja nurkkia.

  • Live-konsertti kotonasi.

  • Selkeän pelkistetty muotoilu.

  • Naapuritalosta valitetaan ratkeilevista tapeteista.

  • Kookas.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Klipsch

Taajuusalue

51 – 20 000 Hz

Impedanssi

8 ohm yhteensopiva

Herkkyys

105 dB

Suositeltu vahvistinteho

jatkuva 100 W, hetkellinen 400 W

Elementit

K-107-TI 1” -titaanidiskantti tractrix-torvessa, K-702 1.75” -titaanikeskiääni tractrix-torvessa ja K-28-E 12” -komposiittibasso.

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

1016 x 616 x 643 mm (kork x lev x syv)

Paino

91 kg

Viimeistely

Musta, Pähkinä, Kirsikka

Takuu

1 vuosi

Klipsch LaScala AL5 | Ideaali.fi

Hifi News - Englanti

“Klipsch La Scala välittää intiimin ja niin sisuksissa kuin sielussakin tuntuvan tulkinnan mistä vain äänitteestä, jota haluat kuunnella. La Scala tekee musiikista elävän, hengittävän ja käsinkosketeltavan kokonaisuuden, joka pitää sinut hievahtamattomana kuuntelutuolisi reunalla. Se on myös huomattavan sivistynyt ollakseen iso torvikaiutin ja sopii monille. Jos kaiutin vain istuu huoneeseesi, koekuuntelu on ehdottomasti suositeltavaa.”

Lue testi tästä

Klipsch LaScala AL5 | Ideaali.fi

AudioVideo.fi – Suomi

“Tätä tarkoittaa ääni, joka vie mennessään, innostaa tanssimaan, riehumaan kädet kohti kattoa tennarit mattoa tampaten musiikin energian kuljettamana. La Scalan ja perusasiallisen jalustakaiuttimen ero on kuin tiukan superauton ja renkailtaan tyhjän polkupyörän.”