Klipsch RP-500SA II Atmos Enabled -kaiutinpari

729  / pari

Klipsch RP-500SA II -parin voit asettaa niin vasemman ja oikean etukaiuttimien kuin surroundkaiuttimienkin päälle tuomaan Dolby Atmos -kattotilatehosteen ilman kattoon asennettuja kaiuttimia.

Poista

Kuvaus

Klipsch RP-500SA II

Klipsch RP-500SA II – helppo vaihtoehto Dolby Atmos -kattotilatehosteiden toistamiseen

Monipuolista RP-500SA II -paria voidaan käyttää Dolby Atmos -kaiuttimina, kattokanavana tai surround-järjestelmän takakaiuttimina. Huoneen joka suunnasta täyttävä ääni herää eloon ja vie mukanaan. Sijoita minkä tahansa monitorin tai torinikaiuttimen päälle tai käytä tilaäänikaiuttimina täyteläisen, yksityiskohtaisen äänentoiston saavuttamiseksi.

Klipsch Reference Premier -sarjan uusi sukupolvi päivittää aiemman malliston muun muassa täysin uusituilla elementeillä ja 90 x 90 Tractrix -diskanttitorvilla, isommalla tehonkestolla ja enimmäisäänenpaineella sekä aiempaa huomattavasti jäykemmällä kotelorakenteella. Myös liitäntäpuolta on kehitetty.

Klipschin 90° x 90° Tractrix-diskanttitorvi tuottaa live-elämyksellisen yksityiskohtaisuuden ja tunnokkuuden puhtaalla ja luonnollisella äänentoistolla. Mitoiltaan entistä suurempi uuden sukupolven Tractrix-torvi tuottaa laajemman äänialan ja hallitumman suuntaavuuden.

Linear Travel Suspension (LTS) -diskantti on yksi Klipschin merkittävimmistä luomuksista, joka on niittänyt kiitosta ja mainetta maailmalla! LTS-diskanttielementin toisto on minimoitu särön suhteen paremman ja erotellumman äänentoiston puolesta. Avoin diskanttikotelo vähentää epätoivottuja resonansseja tuottavia seisovia aaltoja, ja tuloksena on yksityiskohtaisempi ja selkeämpi korkeiden taajuuksien toisto.

Reference Premier -mallisarjan erityisominaisuus, Cerametallic-kuparibassoelementti, on sekin uudistettu. Elementti on erittäin jäykkä ja kevyt särön minimoimisen ja paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Uudet puhekelat ovat halkaisijaltaan 70% edellisiä suuremmat, mikä näkyy parempana tehonkestona ja virheettömämpänä toistona. Tractrix-refleksiportti vähentää turbulenssia ja säröä, ja parantaa näin puolestaan bassotoistoa.

Laadukas MDF-kotelorakenne uusitulla sisäisellä tuennalla vähentää runkovärinää värittymättömämmän ja paremman äänen tarkkuuden puolesta.

Ulkomuodoltaan RP-500SA II on tyylikkään virtaviivainen. Harkitut yksityiskohdat, kuten magneettinen etukangas, antavat kaiuttimelle viimeistellyn ja modernin ilmeen. Kaiuttimet voidaan kytkeä kätevästi ja huomaamattomasti Klipsch Reference Premier -sarjan tornikaiuttimiin mukana tulevilla johdoilla.

Ominaisuudet

Taajuusvaste: Mukautuu Dolby Atmos -sisällön mukaan
Herkkyys: Mukautuu Dolby Atmos -sisällön mukaan
Tehonkesto: 75 W / 300 W
Impedanssi: 8 Ohm yhteensopivuus
Elementit: 1″ LTS Vented -diskantti Tractrix-torviteknologialla, 5.25″ Cerametallic-woofer
Liitännät: Single Binding
Mitat(KxLxS): 217 x 173 x 320 mm
Paino: 4,35 kg

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Helpompi vaihtoehto kuin kattoon asennetut kaiuttimet.

  • Tasapainoinen äänensävy.

  • Sopii erinomaisesti muiden Reference Premiere -kaiuttimien seuraan.

  • Ei yhtä hyvä kuin aidot kattokaiuttimet.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Klipsch

Viimeistely

Musta, Pähkinä

Takuu

2 vuosi