Klipsch RP-600M II jalustakaiutinpari

769  / pari

Reference Premier -sarjan uusi Klipsch RP-600M II päivittää aiemman malliston muun muassa täysin uusituilla elementeillä ja 90 x 90 Tractrix -diskanttitorvilla.

Poista

Kuvaus

Klipsch RP-600M II

Klipsch RP-600M II – rehevän elävästi soiva jalustakaiutin

Klipsch Reference Premier -sarjan uusi sukupolvi päivittää aiemman malliston muun muassa täysin uusituilla elementeillä ja 90 x 90 Tractrix -diskanttitorvilla, isommalla tehonkestolla ja enimmäisäänenpaineella sekä aiempaa huomattavasti jäykemmällä kotelorakenteella. Myös liitäntäpuolta on kehitetty.

Klipschin 90° x 90° Tractrix-diskanttitorvi tuottaa live-elämyksellisen yksityiskohtaisuuden ja tunnokkuuden puhtaalla ja luonnollisella äänentoistolla. Mitoiltaan entistä suurempi uuden sukupolven Tractrix-torvi tuottaa laajemman äänialan ja hallitumman suuntaavuuden.

Linear Travel Suspension (LTS) -diskantti on yksi Klipschin merkittävimmistä luomuksista, joka on niittänyt kiitosta ja mainetta maailmalla! LTS-diskanttielementin toisto on minimoitu särön suhteen paremman ja erotellumman äänentoiston puolesta. Avoin diskanttikotelo vähentää epätoivottuja resonansseja tuottavia seisovia aaltoja, ja tuloksena on yksityiskohtaisempi ja selkeämpi korkeiden taajuuksien toisto.

Reference Premier -mallisarjan erityisominaisuus, Cerametallic-kuparibassoelementti, on sekin uudistettu. Elementti on erittäin jäykkä ja kevyt särön minimoimisen ja paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Uudet puhekelat ovat halkaisijaltaan 70% edellisiä suuremmat, mikä näkyy parempana tehonkestona ja virheettömämpänä toistona. Tractrix-refleksiportti vähentää turbulenssia ja säröä, ja parantaa näin puolestaan bassotoistoa.

Laadukas MDF-kotelorakenne uusitulla sisäisellä tuennalla vähentää runkovärinää värittymättömämmän ja paremman äänen tarkkuuden puolesta.

Ulkomuodoltaan RP-600M II on tyylikkään virtaviivainen. Harkitut yksityiskohdat, kuten magneettinen etukangas antavat kaiuttimelle viimeistellyn ja modernin ilmeen. Korkista valmistetut tassut korvaavat kumisen jalustan pöytätason suojaamiseksi.

Ominaisuudet

Taajuusvaste: 44 – 25 000 Hz +/- 3dB
Herkkyys: 94,5 dB @ 2,83 V / 1 m
Tehonkesto: 100 W / 400 W
Impedanssi: 8 Ohm yhteensopivuus
Jakotaajuus: 1500 Hz
Elementit: 1″ LTS Vented -diskantti Tractrix-torviteknologialla, 6.5″ Cerametallic-woofer
Liitännät: Dual Aluminum Binding / Bi-wire / Bi-amp
Mitat(KxLxS): 400 x 202 x 330 mm
Paino: 8,2 kg

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Halvat suhteessa äänenlaatuun.

  • Kohtuullisen kokoinen ja linjakas ulkoasu.

  • Tasapainoinen äänensävy.

  • Innostava ja mukaansa tempaava luonne.

  • Ei ihan samaa suorituskykyä kuin mallisarjan isoissa lattiakaiuttimissa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Klipsch

Viimeistely

Musta, Pähkinä

Takuu

2 vuosi