Klipsch RP-8000F

/ kpl

Ison Klipschin dynamiikka, elävyys ja innostavuus hyvin kohtuuhintaisessa järeässä paketissa.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Klipsch RP-8000F

Klipsch RP-8000F on vain pykälän päässä hillittömän hienosta RF-7 III -lippulaivasta, mutta hinta on alle puolet ja järeydestä huolimatta RP-8000F:n koko on helpommin sovitettavissa keskikokoisiin ja pieniin huoneisiin.

Äänensävyltään luonnollisen neutraali RP-8000F on herkkä ja tarjoaa kahdella 8-tuumaisella bassollaan sekä Tractrix-torveen asetetulla titaanidiskantillaan mielettömän hyvin dynamiikkaa, iskua ja nopeutta, jotka kaikki suoraan kääntävät suupieliäsi ylöspäin.

Diskanttitorven silikonipinnoite minimoi torven sisäiset resonanssit. Tulos on torven tuoman suuntaavuuden edut eli diskantin täydellinen integraatio bassoelementteihin ja korkeiden äänien puhtaus. Vastaavasti myös bassorefleksikanavien päissä on Tractrix-muotoiset laipat ja ne eliminoivat häiritsevät puhallusäänet.

RP-8000F on kaiutin, joka potkaisee bassoilla lujaa ja tarkasti, toistaa keskialueen rauhallisen läsnäolevasti ja on diskantiltaan erotteleva, mutta tasapainoisen rasittamaton. Uppoat täysillä teokseen niin musiikilla kuin elokuvillakin. RP-8000F toimii erinomaisena kotiteatterin peruskivenä, jonka ympärille on hyvä rakentaa monikanavainen äänentoisto.

Nämä myös paljastavat elektroniikan erot selkeinä. Herkkyyden ansiosta voit kokeilla pienitehoista putkivahvistinta, mutta tarvitessasi reippaasti ruutia, laadukas transistorielektroniikka on oikea seuralainen. Tuplajohdotusmahdollisuus antaa lisää valinnanvaraa äänensävyn hienosäätöön.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Halvat suhteessa äänenlaatuun.

  • Dynamiikkaa ja iskevyyttä on todella upeasti.

  • Tasapainoinen äänensävy.

  • Innostava ja mukaansa tempaava luonne.

  • Lattiakaiuttimiksi kookkaahkot.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Klipsch

Taajuusalue

32 – 25 000 Hz

Impedanssi

8 ohm yhteensopiva

Herkkyys

98 dB

Suositeltu vahvistinteho

150 W jatkuvaa, 600 W hetkellistä

Elementit

1”-titaanidiskantti tractrix-torvessa ja kaksi 8"-bassokeskiäänistä refleksikotelossa.

Kaiutin tyyppi

2,5-tie

Mitat

1095 x 277 x 446 mm (kork x lev x syv) sisältäen jalustalevyn

Paino

27,2 kg

Viimeistely

Musta, Pähkinä

Takuu

1 vuosi

Klipsch RP-8000F | Ideaali.fi

Audioholics - USA

“RP-8000F saattaa näyttää muskeliautolta, mutta se kulkee kuin urheiluauto. Ulkonäkö viittaa korviasärkevään äänenpaineeseen, mutta itse asiassa kaiutin käsittelee kaiken materiaalin hienostuneesti ja tyynen rauhallisesti.”

Lue testi tästä