Klipsch RP-600M

/ pari

RP-600M tuo Klipschin dynamiikan, elävyyden ja mukaansa tempaavuuden pieniin tiloihin sopivassa paketissa.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Klipsch RP-600M

Kompaktin jalustakaiuttimen ei tarvitse olla nössö. RP-600M potkaisee musiikkiin vauhtia, syöttää rytmin tiukimmatkin nyanssit suoraan selkäytimeesi ja saa sinut tanssimaan lattialla esityksen mukana.

RP-600M:t piirtävät ison stereokuvan, joka upottaa sinut suoraan esityksen ytimeen. Ja tämä tapahtuu riippumatta siitä, käytätkö näitä stereoparina musiikille vai monikanavaisen kotiteatterijärjestelmän osana.

Kaiuttimet ovat herkät ja niin läpikuultavat, että elektroniikan erot kuuluvat selkeinä. Voit kokeilla pienitehoista putkivahvistinta, järeää transistorielektroniikkaa tai modernin puhdasta D-luokkaa ja kaikki kuulostavat erilaisilta. Näin voit hienosäätää järjestelmän luonnetta oman makusi mukaan.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Halvat suhteessa äänenlaatuun.

  • Dynamiikkaa ja iskevyyttä on hienosti jalustakaiuttimiksi.

  • Innostava ja mukaansa tempaava luonne.

  • Jalustakaiuttimiksi kookkaahkot.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Klipsch

Taajuusalue

45 – 25 000 Hz

Impedanssi

8 ohm yhteensopiva

Herkkyys

96 dB

Suositeltu vahvistinteho

100 W jatkuvaa, 400 W hetkellistä

Elementit

1”-titaanidiskantti tractrix-torvessa ja 6,5"-bassokeskiääninen refleksikotelossa.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

399 x 202 x 301 mm (kork x lev x syv)

Paino

7,3 kg

Viimeistely

Musta, Pähkinä

Takuu

1 vuosi

Klipsch RP-600M | Ideaali.fi

AudioVideo.fi – Suomi

“Suosittelen näitä varauksetta kaikille, joille hifin hieronta pikkusormi pystyssä aiheuttaa pahalaatuisia näppylöitä arkoihin paikkoihin. Näissä on potkua, tyyliä ja kaikki ominaisuudet, mitä normaalikuluttaja äkkiä osaa tarvelistalleen keksiä. Ja soundi, joka pitää hymyn huulilla biisi toisensa jälkeen.”

Lue testi tästä

Klipsch RP-600M | Ideaali.fi

TONEAudio - USA

“Jos etsit tonnin hintaluokassa kokonaisvaltaista äänentoistojärjestelmää, nämä Klipschit tarjoavat loistavan perustan. Niiden loistavan äänenlaadun ja yhdistettyjen ominaisuuksien ansiosta ne ansaitsevat TONEAudion 2018 Erityisen hyvä hintalaatusuhde -arvosanan.”

Lue testi tästä

“Näiltä sujuu rock, näiltä sujuu jazz. Nämä soivat rauhallisen pehmeästi ja tarvittaessa lujaa, pystyvät jopa toistamaan huonosti tehtyjä 1980-luvun äänitteitä ihan mukavan kuuloisesti. Näillä on oma luonteensa, mutta entäs sitten, nämä ovat hauskat ja tarkoituksella tälläiset. The Sixesillä voit nauttia musiikista ja se on kaikkein tärkeintä.”