UUTUUS!

Monitor Audio Bronze C150 keskikaiutin

350  / kpl

Monitor Audio Bronze C150 tarjoaa erinomaisen äänenlaadun kohtuulliseen hintaan.

Poista

Kuvaus

Monitor Audio Bronze C150

Korkealaatuisiin kotiteattereihin – Monitor Audio Bronze C150

Monitor Audio Bronze C150 on sarjan pääkauittimien sointiin sovitettu keskikaiutin joka tarjoaa erottelevan ja selkeän toiston myös pienillä äänenvoimakkuuksilla kuunneltaessa. Korkealaatuiset komponentit, yli 40v kokemus kaiuttimien valmistuksesta ja erinomainen hinta-laatusuhdet tekee tästä kaiuttimesta houkuttelevan vaihtoehdon hieman suuremmallakin budjetilla liikenteessä olevalle.

Viimeistely ei ole sivuseikka

Kaiuttimen tärkein ominaisuus on toki sen äänenlaatu, mutta visuaaliset tekijät painavat myös vaakakupissa. Uuden Bronze sarjan viimeistely voisi helposti kuulua hintaluokkaa korkeammille kaiuttimille. Etupaneeli on tyylikkäästi toteutettu ilman näkyviä ruuvinkantoja ja takapaneelin liittimet ovat kunnolliset naparuuvit joihin saat mahtumaan hiukan suuremmallakin poikkipinta-alalla varustetut kaiutinkaapelit. Kaiuttimen värivaihtoehtoja on tarjolla neljä.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustava suorituskyky ja viimeistelyn laatu.
  • Neutraali ja erotteleva toisto ilman kuunteluväsymystä aiheuttavaa kylmää sointisävyä.

  • Soi erottelevasti jo pienillä voimakkuuksilla – tämä auttaa mm. dialogin seuraamisessa.
  • Vaikka viimeistely onkin tyylikäs, se ei ole aitoa puuviilua.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

66 – 30 000 Hz – tyypillisesti huoneessa

Impedanssi

8 ohm

Herkkyys

88 dB

Suositeltu vahvistinteho

30 – 140w

Elementit

1 x C-CAM diskantti, 2 x 5.25" C-CAM basso/keskiääninen

Kaiutin tyyppi

2-tie

Mitat

166 x 451 x 225mm (kork x lev x syv)

Paino

7 kg

Viimeistely

Urban grey, Musta, Pähkinä, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.