MK Sound MP300 taso/seinäkaiutin

3 440  / kpl

MK Sound MP300 on lippulaivamalliston seinälle tai tasolle asennettava referenssiluokan kaiutin, joka on löytänyt tiensä myös useiden Hollywood studioiden käyttöön.

Poista

Kuvaus

MK Sound MP300

Riittävän hyvät johtaville Hollywood-studioille! Riittävän hyvät sinulle? – MK Sound MP300

Lukuisat Hollywood-studiot käyttävät MK Sound kaiuttimia, niiden poikkeuksellisen selkeän, dynaamisen ja käsinkosketeltavan realistisen soinnin takia. MK Sound kaiuttimilla toteutat kotiisi huippuluokan kotiteatteri- ja musiikkijärjestelmät, jotka eivät vie runsaasti tilaa, soivat upeasti ja ovat suorituskykyynsä suhteutettuna erittäin kohtuuhintaisia. Jos haluat kokea elokuvien ja TV-sarjojen ääniraidat mahdollisimman autenttisesti, ohjaajan tarkoittamalla tavalla, teet itsellesi kathunpalveluksen jos et tutustu MK Sound tuotteisiin.

Elokuvatuotannot ovat yksi haastavimmista ympäristöistä kaiuttimia ajateltaessa. Elokuvat ja TV-sarjat sisältävät musiikkia, puhetta, luonnon ääniä, sekä keinotekoisia tehosteita, joiden keskinäiset suhteet luovat elokuviin ja TV-sarjoihin tarinan kannalta tärkeän latauksen. Parhaillaan satoja miljoonia euroja maksavissa  elokuvatuotannoissa ei ole varaa virheisiin. Samat kaiuttimet, joita useat Hollywood-studiot ovat hankkineet näiden valtavien tuotantojen toteuttamiseen, voit hankkia nyt omaan järjestelmääsi yllättävän kohtuullisin kustannuksin.

Referenssitason äänentoisto MP300 monitorikaiuttimesta.

Miller & Kreisel 300 sarjan kaiuttimet edustavat MK Soundin kaiutinmalliston ehdotonta kärkeä. 300 sarjan kaiuttimet ovat saavuttaneet suuren suosion niin Hollywoodin elokuvastudioiden, kuin kotiteatteriharrastajien keskuudessa. Lukuisat julkaisut ovat nimenneet 300 sarjan kaiuttimet luokkansa parhaiksi. Kun haluat kuulla elokuvien ääniraidat ja musiikki tallenteet mahdollisimman autenttisesti on MK Sound 300 erinomainen lähtökohta järjestelmäsi kivijalaksi. Miller & Kreisel MP300  ei ole edullinen kaiutin, mutta suhteessa suorituskykyynsä se tarjoaa erittäin hyvän vastineen hinnalleen. Nämä kaiuttimet tarjoavat melko kompaktista koostaan huolimatta räjähtävää dynamiikkaa, erinomaisen erottelukyvyn ilman yläviritteistä kuunteluväsymystä aiheuttavaa sointisävyä, sekä todella suuren ja jäsentyneen äänikuvan. MP300 voidaan asentaa suoraan seinälle integroidun kiinnikkeen avulla, tai se voidaan asentaa esim. TV-tasolle sellaisenaan. Mikäli kaiutin sijoitetaan matalalle tasolle voidaan se kääntää niin, että kaiuttimen 6 asteen kulmassa oleva etupaneeli ohjaa ääntä kulmassa hiukan ylöspäin, mikäli kaiutin tulee taas seinäasennukseen hiukan kuuntelupaikkaa korkeammalle, voidaan kaiutin kääntää suuntaamaan toisto hiukan alaspäin.

Kuule enemmän, kuule tarkemmin – myös pienillä äänenvoimakkuuksilla.

Toisin kuin huippuammattilaisten studioissa, kodeissa tilan akustiikka, kaiutin sijoittelu ja käytettävät äänenvoimakkuudet ovat monesti riippuvaisia itse asunnon, sekä muiden perheenjäsenten asettamista rajoitteista ja toiveista. Kaiutinsijoitteluun vaikuttaa suuresti mm. kulkuväylien ja ikkunoiden paikat, ja kuunteluvoimakkuuksiin muiden perheenjäsenien toiveet ja mahdolliset seinänaapurit.

MK Sound kaiuttimet sisältävät useita teknisiä ratkaisuja jotka auttavat sinua nauttimaan korkealaatuisesta äänentoistosta myös pienemmillä äänenvoimakkuuksilla, sekä tiloissa joiden akustiset ominaisuudet eivät vastaa huippuluokan studioita.

Siirtyessäsi käyttämään MK Sound kaiuttimia, saatat yllättyä kuinka paljon ennen kuulumattomia pieniä yksityiskohtia tutut äänitteesi sisältävätkään. Toisin kuin monet kilpailijoiden kaiuttimet joiden toisto “aukeaa” kunnolla vasta lujempaa soitettaessa, MK Sound kaiuttimet toistavat äänitteiden pieniä yksityiskohtia selkeästi jo matalilla äänenvoimakkuuksilla. Tästä ominaisuudesta on hyötyä mm. televisiota iltaisin katseltaessa, jolloin perheen muut jäsenet saattavat olla jo nukkumassa. Harva myöskään uskoo, kuinka paljon puhdasta äänenpainetta MK Sound kaiuttimet kykenevät tarvittaessa tuottamaan, kompakteista mitoistaan huolimatta.

MK Sound kaiuttimien jakosuotimen ja elementtien toiminta on optimoitu tuottamaan suuri ja vakaa äänikenttä laajalle kuuntelualueelle, jolloin useampi perheenjäsen voi nauttia korkealaatuisesta toistosta samanaikaisesti. MK Sound kaiuttimet toimivat myös keskimääräistä paremmin hiukan kaikuisemmissakin tiloissa, joka on seurausta kaiuttimien hallitusta suuntaavuudesta ja johdonmukaisesta taajuuskäyttäytymisestä myös kaiuttimen keskilinjan sivuilla.

Yleisesti ottaen, suosittelemme kuitenkin panostamaan tilan akustiikkaan aina kun se on mahdollista, tästä seuraava parannus järjestelmän äänenlaatuun, kuin myös yleiseen asumisviihtyvyydessä on poikkeuksetta ollut vaivannäön ja taloudellisen panostuksen arvoinen.

MK Sound MP300 taso/seinäkaiutin | Ideaali.fi

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Hollywood studioiden laajasti käyttämä referenssitason monitorikaiutin.

  • Erotteleva mutta rasittamaton sointi paljastaa äänitysten pienetkin yksityiskohdat ilman kuunteluväsymystä aiheuttavaa kliinistä sävyä.

  • Erinomainen dynamiikan toistokyky.

  • Ei toista matalimpia bassoja, suunniteltu toimimaan subwooferin kanssa.

Lisätiedot

Tuotemerkki

MK Sound

Taajuusalue

80 – 22 000 Hz

Impedanssi

4 ohm

Herkkyys

92 dB

Suositeltu vahvistinteho

25 – 500 w

Elementit

3 x tekstiilikalotti diskantti, 2 x 6.5" basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

3-tie

Mitat

Ylä: 394 x 339 x 177 mm / Ala: 394 x 339 x 142 mm ( kork x lev x syv )

Paino

12 kg

Viimeistely

Musta, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

MK Sound MP300 taso/seinäkaiutin | Ideaali.fi

Home Theater Review - USA

“Mennäänpä suoraan asiaan. MK Soundin S300 sarjan kaiuttimet ovat parhaat omassa tilassani koskaan vierailleet monitorikaiuttimet..”

“S300 järjestelmä osoittaa mihin tämän hetken referenssitason monitorikaiutinjärjestelmät kykenevät. S300 monitorit yhdistettynä sarjan S300T-surroundkaiuttimiin ja X12-subwoofereihin muodostavat järjestelmän joka kykenee toistamaan äänitteiden pienimmätkin nyanssit ja tehosteet auktoriteetilla, tarkkuudella ja aina tasapainoisesti ilman minkäänlaista merkkiä järjestelmän ahdingosta tai resurssien riittämättömyydestä.”

Lue testi

MK Sound MP300 taso/seinäkaiutin | Ideaali.fi

Sound & Vision - USA

“Huomioiden MkSoundin kattava historia elokuvastudioiden parissa, tuntui vain luontevalta testata järjestelmän kykyjä elokuvalla joka on miksattu MkSound kaiuttimilla. Valitsin elokuvaksi Star Warsin Episodi 3:n: Revenge of the Sith. Luvussa 24 Anakin ja Obi-Wan käyvät taistelua keskellä laavaplaneetta Mustafaria ja pystyin tuntemaan planeetan jyrinän, seuraamaan äänikuvan läpi lentävien droidien lentoratoja ja kuulemaan putkista pakenevan höyryn sihinää. Kaikki tämä nidottiin yhteen John Williamsin musiikin kautta.
Järjestelmät, joiden kyvyt eivät riitä kaikkien näiden yksityiskohtien erotteluun johtavat äänikuvaan jossa yksittäiset äänikuvan elementit sulautuvat sekavaksi mössöksi. S300-järjestelmän kanssa tästä ei ollut pelkoa. Kukin ääni otti oman paikkansa äänikuvasta, muodostaen kokonaisuutena johdonmukaisen ja yhtenäisen äänikentän, kykenin kuulemaan jokaisen yksityiskohdan selkeästi.”

“S300 on soinniltaan hyvin neutraali, se ei väritä toistettua ääntä omalla sointisävyllään. Se toistaa kaiken tallenteelle uskollisella tavalla – hyvässä ja huonossa.”

“Mikäli oma lapseni ei olisi lähdössä jatko-opintoihin tänä syksynä, niin alkaisin miettimään seuraavaa laitteistoni päivitystä. Järjestelmä ansaitsee korkeimman suosituksemme.”

“Suorituskyky 5/5 tähteä. Rakenteen laatu 5/5 tähteä.”

Lue testi

MK Sound MP300 taso/seinäkaiutin | Ideaali.fi

AV Online - Unkari

“Istuimme kuuntelemaan ja nauttimaan musiikista, yritimme löytää huomauttamisen aiheita järjestelmän soinnista, mutta emme löytäneet mitään. Emme voi vähätellä järjestelmän kykyjä sanomalla, että se kuulosti hyvältä kotiteatterijärjestelmäksi. Järjestelmä yksinkertaisesti kuulosti vain todella hyvältä ja se siitä.”

“On myös mielenkiintoista huomata kuinka järjestelmä, joka on nimellisesti suunnattu elokuvaäänentoistoon, kykenee tuottamaan musiikillisen kokemuksen, joka saa leuan valahtamaan lattiaan.”

MK Sound MP300 taso/seinäkaiutin | Ideaali.fi

Hemmabio - Ruotsi

“MK Sound S300 järjestelmä vaan kuulostaa älyttömän hyvältä toistetusta materiaalista riippumatta.”

Lue testi

MK Sound MP300 taso/seinäkaiutin | Ideaali.fi

Heimkino - Saksa

“Luokkansa paras.”

MK Sound MP300 taso/seinäkaiutin | Ideaali.fi

AV Forums - Englanti

“Tämä on paras koskaan testaamani subwoofer + sateliittikaiutinjärjestelmä.”

“10/10 pistettä – referenssi!”

Lue testi

MK Sound MP300 taso/seinäkaiutin | Ideaali.fi

MK Sound

Jo yli 40v ajan MK Sound on valmistanut referenssitason kaiuttimia musiikki- ja elokuvateollisuuden käyttöön. Sittemmin MK Sound tuotteet ovat löytäneet tiensä myös yhä useampien Hi-Fi ja kotiteatteriharrastajien laitteistoihin. Kuluttaja-asiakkaiden kiinnostuksen kasvun myötä MK Sound on julkaissut uusia paremmin perinteisiin kotien huonetiloihin visuaalisesti istuvia kaiutinmalleja joiden suorituskyvyssä ei kuitenkaan ole tingitty.

Lukuisat Hollywoodin elokuvastudiot, sekä musiikkistudiot ympäri maailman käyttävät MK Sound kaiuttimia, niiden poikkeuksellisen selkeän, dynaamisen ja luonnonmukaisen soinnin takia. MK Sound kaiuttimilla toteutat kotiisi huippuluokan kotiteatteri- ja musiikkijärjestelmät, jotka eivät vie runsaasti tilaa, soivat upeasti ja ovat kohtuuhintaisia. Jos haluat kokea elokuvien ja TV-sarjojen ääniraidat mahdollisimman autenttisesti, ohjaajan tarkoittamalla tavalla, teet itsellesi kathunpalveluksen jos et tutustu MK Sound tuotteisiin ennen ostopäätöstä.

MKSound tuotteisiin luottavat mm. sellaiset elokuvateollisuuden jättiläiset kuin:

20th Century Fox
Sony Pictures
Warner Brothers
Lucasfilm
Universal Pictures
Walt Disney
HBO
Paramount

Elokuvatuotannot ovat yksi haastavimmista ympäristöistä kaiuttimia ajateltaessa. Elokuvat ja TV-sarjat sisältävät musiikkia, puhetta, luonnon ääniä, sekä keinotekoisia tehosteita, joiden keskinäiset suhteet luovat elokuviin ja TV-sarjoihin tarinan kannalta tärkeän latauksen. Parhaillaan satoja miljoonia euroja maksavissa elokuvatuotannoissa ei ole varaa virheisiin. Samat kaiuttimet, joita useat Hollywood-studiot ovat hankkineet näiden valtavien tuotantojen toteuttamiseen, voit hankkia nyt omaan järjestelmääsi yllättävän kohtuullisin kustannuksin.

 

Kuule enemmän, kuule tarkemmin – myös pienillä äänenvoimakkuuksilla

Toisin kuin huippuammattilaisten studioissa, kodeissa tilan akustiikka, kaiutin sijoittelu ja käytettävät äänenvoimakkuudet ovat monesti riippuvaisia itse asunnon, sekä muiden perheenjäsenten asettamista rajoitteista ja toiveista. Kaiutinsijoitteluun vaikuttaa suuresti mm. kulkuväylien ja ikkunoiden paikat, ja kuunteluvoimakkuuksiin muiden perheenjäsenien toiveet ja mahdolliset seinänaapurit.

MK Sound kaiuttimet sisältävät useita teknisiä ratkaisuja jotka auttavat sinua nauttimaan korkealaatuisesta äänentoistosta myös pienemmillä äänenvoimakkuuksilla, sekä tiloissa joiden akustiset ominaisuudet eivät vastaa huippuluokan studioita.

Siirtyessäsi käyttämään MK Sound kaiuttimia, saatat yllättyä kuinka paljon ennen kuulumattomia pieniä yksityiskohtia tutut äänitteesi sisältävätkään. Toisin kuin monet kilpailijoiden kaiuttimet joiden toisto “aukeaa” kunnolla vasta lujempaa soitettaessa, MK Sound kaiuttimet toistavat äänitteiden pieniä yksityiskohtia selkeästi jo matalilla äänenvoimakkuuksilla. Tästä ominaisuudesta on hyötyä mm. televisiota iltaisin katseltaessa, jolloin perheen muut jäsenet saattavat olla jo nukkumassa. Harva myöskään uskoo, kuinka paljon puhdasta äänenpainetta MK Sound kaiuttimet kykenevät tarvittaessa tuottamaan, kompakteista mitoistaan huolimatta.

MK Sound kaiuttimien jakosuotimen ja elementtien toiminta on optimoitu tuottamaan suuri ja vakaa äänikenttä laajalle kuuntelualueelle, jolloin useampi perheenjäsen voi nauttia korkealaatuisesta toistosta samanaikaisesti. MK Sound kaiuttimet toimivat myös keskimääräistä paremmin hiukan kaikuisemmissakin tiloissa, joka on seurausta kaiuttimien hallitusta suuntaavuudesta ja johdonmukaisesta taajuuskäyttäytymisestä myös kaiuttimen keskilinjan sivuilla.

 

Kompaktit kaiuttimet – suuri ääni

MK Sound valikoimista et löydä suurikokoisia lattiakaiuttimia. Itse asiassa MK Sound sai alkunsa vuonna 1976, kun MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen kompakteihin sateliittikaiuttimiin ja erilliseen subwooferiin pohjautuvan kaiutinjärjestelmän, joka lanseerattiin markkinoille David & Goliath nimikkeellä.

Seuraavana vuonna MK Sound julkaisi maailman ensimmäisen sisäisellä vahvistimella ja ohjauselektroniikalla varustetun subwooferin, tästä alkoi uusi aikakausi, joka muutti perinteisiä ajatusmalleja joissa järjestelmät olivat pohjautuneet “ruumisarkun” kokoisiin kaiuttimiin. MK Soundin pienten pääkaiuttimien ja erillisen matalia taajuuksia toistavan subwooferin yhdistäminen mahdollisti korkealuokkaisen ja suuriin äänenpaineisiin kykenevien järjestelmän toteuttamisen sisustus ystävällisellä ja tilankäytön kannalta tehokkaalla tavalla. Tämä uusi lähestymistapa alkoi nopeasti saada jalansijaa, niin studioissa kuin kodeissa.

 

MKSound - ammattilaisten valinta jo yli 40v ajan.

MKSound kaiuttimilla on miksattu sadoittain elokuvia joihin lukeutuu myös lukuisia äänimaailmastaan Oscar palkittuja teoksia. Tämän lisäksi lukuisat menestyneet TV-sarjat, konserttitaltioinnit ja musiikkialbumit on miksattu MKSound kaiuttimin.  Joka päivä äänitysstudiossa tehdään satoja ratkaisuja pohjautuen MKSound kaiuttimien sointiin.

Samat tuotteet jotka toimivat alansa huippujen työkaluina äänitysstudioissa, ovat kauttamme myös kuluttajien saatavilla. MKSound tarjoaa kattavan valikoiman huippuluokan kaiuttimia eri koko ja hintapisteissä.

Kaikki MKSound tuotteet on kehitetty toimimaan niin 2-kanava kuin kotiteatterijärjestelmissä.

Tutustu valikoimaamme tästä.