Monitor Audio CP-WT260 uppokaiutin

425  / kpl

Monitor Audio CP-WT260on 6” basso/keskiäänielementillä ja integroidulla kotelolla varustettu uppokaiutin seinäasennukseen. Kaiutin soveltuu niin 2-kanava kuin kotiteatterikäyttöön.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Monitor Audio CP-WT260

Huomaamaton ratkaisu korkealaatuiseen äänentoistoon.

Monitor Audio CP-WT260 on korkealaatuinen uppokaiutin seinäasennuksiin. CP-WT260 on varustettu Monitor Audion C-CAM basso/keskiäänielementillä ja 25mm C-CAM diskantilla.

CP-WT260 on oiva valinta pienempien ja keskisuurien (<25m2) asuintilojen kaiuttimeksi sellaisenaan, tai suurempiin tiloihin erillisellä bassokaiuttimilla eli subwooferilla täydennettynä. Kaiuttimen diskanttielementti on suunnattavissa kohti haluttua kuuntelupistettä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

CP-WT260:n toistosävyä voidaan hienosäätää kaiuttimessa olevien dippikytkimien avulla huoneakustiikan, asennuspaikan ja omien mieltymysten pohjalta.

CP-WT260:n integroitu kotelo vähentää äänen kulkeutumista viereisiin tiloihin ja suojaa kaiuttimen elementtejä pölyltä ja lialta. Lisäksi integroitu kotelo mahdollistaa kaiuttimen asentamisen ns. hengittäviin pintoihin kuten rakolaudoituksiin ja akustiikkalevyihin joissa perinteiset takaa avoimet uppokaiuttimet eivät toimisi.

Mukana toimitettava valkoinen eturitilä voidaan maalata haluttuun sävyyn spray maalia käyttäen.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Integroitu kotelo vähentää äänen siirtymistä viereisiin tiloihin.

  • Rasittamaton ja neutraali toisto.

  • Kaiuttimen sointitasapainoa voidaan hienosäätää kaiuttimessa olevista dippikytkimistä käsin.

  • Visuaalisesti kevyt ratkaisu.

  • Roiskevesitiivis – voidaan käyttää myös suihku ja uima-allastiloissa.

  • Toimintaperiaatteensa johdosta vaatii asennusreiän tekemistä rakenteisiin.

  • Sisäseinien kaapelointi voi olla jälkiasenteisena haasteellista – uudiskohteissa ja laajoissa remonttikohteissa kaapelit on helppo vetää osana rakennustoimia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

65 – 25 000 Hz

Impedanssi

6 ohm

Herkkyys

88 dB

Suositeltu vahvistinteho

30-120w

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 1 x 6.5" C-CAM basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Asennusaukon halkaisija

381mm x 228mm (kork x lev)

Asennussyvyys

96 mm

Mitat

415mm x 263mm (kork x lev)

Paino

3.3 kg

Viimeistely

Etuverkko maalattavissa, Valkoinen

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.