Monitor Audio ICS-8 subwoofer

1 030  / kpl

Monitor Audio ICS-8 on kompakti subwoofer joka asentuu huomaamattomasti mm. alaslaskettujen kattojen päälle ja kalusteiden sisään.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Monitor Audio ICS-8

Kuuluu, mutta ei näy – Monitor Audio ICS-8

ICS-8 on subwoofer joka on suunniteltu piiloasennukseen mm. kattorakenteisiin. Subwooferin kotelo voidaan piilottaa mm. paneloitujen kattopintojen yläpuolelle jonka jälkeen panelointiin täytyy tehdä vain pieni noin 10cm halkaisijalla oleva reikä subwooferin refleksiputkea varten. Tehty reikä viimeistellään subwooferin mukana toimitettavalla valkoisella ritilällä joka voidaan maalata halutun sävyiseksi. Lopputuloksena saavutetaan visuaalisesti varsin huomaamaton, mutta toistoltaan tukeva bassotoisto, joka täydentää hienosti monenlaisten pintoihin upotettavien asennuskaiuttimien bassotoistoa.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Täydentää hienosti monien uppoasenteisten kaiuttimien bassotoistoa.

  • Asennuksen jälkeen läpivienniksi tarvitaan vain noin 10cm halkaisijalla oleva aukko, joka verhoillaan mukana toimitettavalla ritilällä. Lopputulos on visuaalisesti hyvin huomaamaton.

  • Toimii paremmin kaiuttimien bassotoiston tukevoittajana kuin sisuskaluja uudelleen järjestelevänä subwooferina.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

40 – 150 Hz

Suositeltu vahvistinteho

100 – 150w

Sisääntulot

1 x kaiutintasoinen

Elementit

1 x 8" C-CAM

Kaiutin tyyppi

Subwoofer

Mitat

396 x 280 x 235 mm (kork x lev x syv)

Paino

10 kg

Viimeistely

Musta

Takuu

5 vuotta

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.