52 %

Monitor Audio CT280-IDC uppokaiutinpari DEMOPOISTO

Original price was: 1 132 €.Current price is: 549 €. / pari

Monitor Audio CT280-IDC on bassotoistoltaan uskottava ja käännettävän IDC-koaksiaalielementin ansiosta erottelukykyinen keskialue ja diskantti saadaan kohdistettua pääkuuntelupaikalle.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 51,35  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 616,20 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Varastossa

Kuvaus

Monitor Audio CT280-IDC

Esittelypari edullisesti. Tiptop-siistit ja toiminnallisesti moitteettomat.

Upotettavaa laatua – Monitor Audio CT280-IDC

Monitor Audio CT280-IDC on äänenlaadullisesti korkealuokkainen ratkaisu. CT280-IDC perustuu 8-tuumaiseen C-CAM-bassoelementtiin ja käännettävään IDC-koaksiaalielementtiin, missä on 4″ C-CAM RST -keskiäänielementti ja sen keskellä 1″ C-CAM Gold Dome -diskantti.

Diskantin +3dB/0dB/-3dB tasonsäätö ja valittavissa oleva nurkkasijoituksen bassokorostusta tasoittava kytkentä mahdollistavat äänensävyn tasapainottamisen monissa eri sijoituspaikoissa. Kolme kiinnitysjalkaa ankkuroivat kaiutinelementin tiukasti 247-milliseen asennusaukkoon ja magneettikiinnitteinen maski peittää sirosti kaiuttimen rungon näkyvistä.

CT280IDC on hyvä valinta niin musiikinkuuntelijalle kuin vaativan leffaharrastajan Dolby Atmos -kattokaiuttimeksikin.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Korkeatasoista äänenlaatua kilpailukykyiseen hintaan.
  • Kaiuttimen sointitasapainoa voidaan hienosäätää sopimaan tilan akustiikkaan tai henkilökohtaisiin mieltymyksiin, kaiuttimessa olevista dippikytkimistä käsin.

  • Visuaalisesti kevyt ratkaisu – optiona myös neliönmuotoinen etuverkko.

  • Toimintaperiaatteensa johdosta vaatii asennusreiän tekemistä rakenteisiin.

  • Sisäseinien kaapelointi voi olla jälkiasenteisena haasteellista – uudiskohteissa ja laajoissa remonttikohteissa kaapelit on helppo vetää osana rakennustoimia.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

50 – 30 000 Hz

Impedanssi

6 ohm

Herkkyys

90 dB

Suositeltu vahvistinteho

30 – 120 W

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 1 x4" C-CAM RST keskiääni ja 8" C-CAM bassoelementti

Kaiutin tyyppi

3-tie

Asennusaukon halkaisija

247 mm

Asennussyvyys

156 mm

Mitat

Halkaisija 285 mm

Paino

3,4 kg

Viimeistely

Valkoinen etuverkko – maalattavissa. Maksullisena optiona saatavissa alumiininen etuverkko, sekä valkoinen neliön muotoinen etuverkko.

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.