Monitor Audio Platinum II PLIC uppokaiutin

1 575  / kpl

Monitor Audio Platinum II PLIC on kattouppokaiuttimien ehdoton kuningas. Tämä tinkimättömästi toteutettu uppokaiutin on kriittisen musiikinkuuntelijan valinta tilanteissa joissa kaiuttimet halutaan asentaa kattoon katseilta piiloon.

Saatavuus: Tilattavissa. |Arvioitu toimitusaika: 2-10 arkipäivää.

Kuvaus

Monitor Audio Platinum PLIC II

Parasta hakevalle – Monitor Audio Platinum II PLIC

Monitor Audio Platinum II PLIC kattouppokaiutin on varmasti yksi markkinoiden parhaista, ellei paras kattouppokaiutin. Platinum II kaiuttimessa hyödynnetään Platinum II sarjan kaiuttimiin kehitettyjä elementtejä, sekä vain huippuluokan jakosuodin osia.

Tämä kaiutin kykenee erottelemaan äänitteiden sisältämät pienimmätkin nyanssit vaivattomasti ja erottelevasti. Basso toistuu napakasti, keskialue on läpikuultavan selkeä ja diskantti helähtää kirkkaasti mutta ei koskaan rasittavan metallisesti. Tällä kaiuttimella kuuntelee musiikkia mielikseen pidempiäkin aikoja. Platinum PLIC II on ensimmäinen kattouppokaiutin jonka toisto kykenee tasaväkisesti kilpailemaan high-end luokan jalusta ja lattiakaiuttimien kanssa.

Mukana toimitettava valkoinen eturitilä voidaan maalata halutun sävyiseksi spray maalia käyttäen.

.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Tinkimätön rakenne ja huippuluokan äänenlaatu.

  • Dynaaminen, napakka ja yllättävän ulottuva bassotoisto.

  • Visuaalisesti kevyt ratkaisu referenssiluokan äänentoiston toteuttamiseen.

  • Toimintaperiaatteensa johdosta vaatii asennusreiän tekemistä rakenteisiin.

  • Sisäseinien kaapelointi voi olla jälkiasenteisena haasteellista – uudiskohteissa ja laajoissa remonttikohteissa kaapelit on helppo vetää osana rakennustoimia.

  • Eihän tätä halvaksi enää voi kutsua..

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

45 – 30 000 Hz

Impedanssi

4 ohm

Herkkyys

90 dB

Suositeltu vahvistinteho

40 – 170w

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 2 x 2" C-CAM keskiääninen, 1 x 8" RDT II bassoelementti

Kaiutin tyyppi

3-tie

Asennusaukon halkaisija

274 mm

Asennussyvyys

185 mm

Mitat

Halkaisija 309 mm

Paino

5.2 kg

Viimeistely

Etuverkko maalattavissa, Valkoinen

Takuu

Elinikäinen

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.