Monitor Audio CP-CT150 uppokaiutin

265  / kpl

Monitor Audio CP-CT150 on 5” basso/keskiäänielementillä varustettu kompakti uppokaiutin. Integroitu kotelo vähentää tehokkaasti äänen kulkeutumista viereisiin tiloihin ja luo elementille vakioidun akustisen toimintaympäristön.

Saatavuus: Varastossa (nouto tai toimitus)

Kuvaus

Monitor Audio CP-CT150

Hallittua suorituskykyä kompaktista uppokaiuttimesta – Monitor Audio CP-CT150

Monitor Audio CP-CT150 on korkealaatuinen uppokaiutin kattoasennuksiin. CP-CT150 on varustettu 5” Monitor Audio MMP II basso/keskiäänielementillä sekä 25mm C-CAM diskantilla.

CP-CT150 tarjoaa rasittamattoman ja hyvällä erottelulla varustetun soinnin ilman riipiviä piirteitä. Kattoon upotettuna kaiuttimen bassotoisto tukevoituu ja voi riittää sellaisenaan pienissä ja keskisuurissa tiloissa, sekä yleisäänentoisto kohteissa. Enemmän bassoa kaipaavien kannattaa tutustua subwoofer valikoimiimme tai malliston suurempiin kaiutinmalleihin.

CP-CT150:n toistosävyä voidaan hienosäätää kaiuttimessa olevan dippikytkimen avulla huoneakustiikan, asennuspaikan ja omien mieltymysten pohjalta. Tämän lisäksi CT150:n diskanttielementti on suunnattavissa soinnin optimoimiseksi haluttuun kuuntelupaikkaan.

CP-CT150:n integroitu kotelo vähentää äänen kulkeutumista viereisiin tiloihin ja suojaa kaiuttimen elementtejä pölyltä sekä lialta. Mukana toimitettava valkoinen eturitilä voidaan maalata haluttuun sävyyn spray maalia käyttäen.

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Integroitu kotelo estää tehokkaasti äänen siirtymistä yläkattorakenteissa.

  • Merkittävästi parempi äänenlaatu kuin useiden sähkötukkujen yms myymissä kattouppokaiuttimissa.

  • Roiskevesitiivis – voidaan käyttää myös suihku ja uima-allastiloissa.

  • Visuaalisesti kevyt ratkaisu — optiona myös neliönmuotoinen etuverkko.

  • Toimintaperiaatteensa johdosta vaatii asennusreiän tekemistä rakenteisiin.

  • Sisäseinien kaapelointi voi olla jälkiasenteisena haasteellista – uudiskohteissa ja laajoissa remonttikohteissa kaapelit on helppo vetää osana rakennustoimia.

  • Mikäli kaipaat sointiin tukevaa ja voimakasta bassotoistoa, niin suosittelemme järjestelmään lisättäväksi erillistä subwooferia, tai vaihtoehtoisesti suuremmalla elementillä varustetun mallin hankkimista.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Monitor Audio

Taajuusalue

75 – 25 000 Hz

Impedanssi

6 ohm

Herkkyys

85 dB

Suositeltu vahvistinteho

30 – 110w

Elementit

1 x 25mm C-CAM diskantti, 1 x 5" MMP II basso/keskiääninen.

Kaiutin tyyppi

2-tie

Asennusaukon halkaisija

212 mm

Asennussyvyys

151 mm

Mitat

Halkaisija 250 mm

Paino

2.1 kg

Viimeistely

Etuverkko maalattavissa, Valkoinen

Takuu

Elinikäinen

Monitor Audio

Englantilainen Monitor Audio on valmistanut korkealaatuisia kaiuttimia jo vuodesta 1972. Monitor Audio onkin Englannin suurin täysin kotimaisessa omistuksessa oleva kaiutinvalmistaja. Toisin kuin monien kasvottomien monikansallisten sijoitusyhtiöiden omistamissa yrityksissä, kaikki Monitor Audion omistajat ovat aktiivisesti mukana yrityksen päivittäisessä toiminnassa henkilötasolla.

Monitor Audio on tullut tunnetuksi valmistajana, jonka tuotteet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun lisäksi hintaluokkansa ehdotonta kärkeä edustavan viimeistelyn laadun. Monitor Audion tuotteet ovatkin voittaneet lukuisan määrän "vuoden kaiutin" palkintoja ja testivoittoja eri maiden julkaisuissa. Monitor Audion laajasta valikoimasta on helppo löytää useisiin käyttötarpeisiin ja budjetteihin soveltuva malli, niin perinteiseen 2-kanava kuunteluun kuin monikanavaisiin kotiteatterijärjestelmiin ja ulkotiloihin asennettaviin säänkestäviin vaihtoehtoihin asti.

Monitor Audion jatkuva panostus kehitystyöhön on tehnyt yrityksestä mm. metallipohjaisten kaiutinelementtien #1 asiantuntijan maailmassa. Metalli ei ole helposti työstettävä kartiomateriaali, mutta materiaalina sillä on selkeitä etuja oikein toteutettuna. Monitor Audio kaiuttimissa hyödynnetään laajalti C-CAM elementtejä. Sana C-CAM on lyhennelmä sanoista Ceramic-Coated Aluminium Magnesium driver. Kyseessä on komposiittimateriaali jonka etuina on hyvin kevyt paino yhdistettynä korkeaan jäykkyyteen ja mekaaniseen kestävyyteen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat hyvin dynaamisen, erottelevan ja nopean toiston minimaalisin säröarvoin.

Kokonaisuutena voidaan sanoa Monitor Audion olevan valmistaja, jonka intohimona on luoda autenttisesti muusikkojen työn tulokset toistavia tuotteita kotiisi. Monitor Audion korkealaatuiset kaiuttimet tarjoavat miellyttäviä kuunteluhetkiä vuosikymmeniksi eteenpäin.