62 %

Pegaso P50A putkivahvistin – myymälän demo

Original price was: 5 990 €.Current price is: 2 290 €.

Pegaso P50A on dynaaminen, läpinäkyvä ja rytmikäs, mutta myös helposti kuunneltava. 2 x 50 W -vahvistimen rakenne on mietitty äänenlaatua ja kestävyyttä silmälläpitäen.

Hi-FI Rahoitus

Mikäli maksat ostoksen 30-60 päivän sisällä, ei sinulle muodostu ylimääräisiä kuluja.

Osamaksuhinta: 197,25  / kk (12 kk)

Kokonaishinta: 2 366,94 

Lue lisää HiFi rahoituksesta tästä.

Saatavuus: Poistunut valikoimista

Kuvaus

Pegaso P50A

Myymälän kevyellä käytöllä ollut Pegaso vahvistin – putkilla käyttöikää noin 150 tuntia.

Pegaso P50A – A-luokassa toimiva 2 x 50 W push-pull putkivahvistin

Pegason ensimmäinen tuote on P50A. Se on A-luokassa 50 wattia per kanava tarjoava push-pull-tyyppinen täysin balansoitu stereovahvistin. Kytkentä on hyvin yksinkertainen: esivahvistin toimii vain ohjelmalähteen valitsimena ja äänenvoimakkuussäätimenä, päätevahvistin taas perustuu 4x 6922 -etuasteputkiin ja 4x KT90 -pääteputkiin. Äänessä on selkeä putkivahvistimien helppous: kuunteluväsymystä ei tule. Dynamiikka, basson auktoriteetti, rytmikkyys ja erottelukyky ovat silti kaikki erinomaisia.

Komponentit on valittu luotettavuutta ja äänenlaatua silmälläpitäen. Kaikki komponentit ovat lämpötilan kestävyydeltään riittäviä, jotta ne toimivat vakaasti kuumenevassa putkivahvistimessa. Äänenlaadulle kriittiset osat ovat kaikki audiofiililaatua. Vahvistimen sisäisiä toimintoja ohjataan mikrokontrollereilla ja varta vasten kehitetyllä ohjelmistolla, jotta signaalitie saadaan pidettyä mahdollisimman lyhyenä ja puhtaana.

Voit valita äänenvoimakkuudelle neljä eri skaalaa, näin saat äänenvoimakkuussäädön sopivaksi omien kaiuttimiesi herkkyydelle. Yksi sisääntuloista voidaan määritellä äänenvoimakkuussäädön ohittavaksi eli sen signaali siirtyy suoraan päätevahvistimelle. Näin voit käyttää P50A:ta kotiteatterin vasemman ja oikean kaiuttimen päätevahvistimena kunhan kotiteatterivahvistimessasi on pre-out-liitännät. P50A:ssa on yhteensä kuusi linjatasoista tuloa, kaksi balansoitua XLR:llä ja neljä balansoimatonta RCA:lla.

Pegaso-tuotteet ovat aina putkiin perustuvia ja sekä suunniteltu että valmistettu Italiassa, näin valmistaja lupaa. Suuri osa komponenteista on suunniteltu valmistajan tarpeisiin ja ne hankitaan paikallisilta valmistajilta, jotta laatu, luotettavuus ja saatavuus pystytään maksimoimaan. Pegaso P50A on saatavana mustana ja hopeisena ja sen mukana tulee alumiinista työstetty tyylikäs kaukosäädin.

hi-fi news kiitti arvostelussaan Pegasoa: “Tämä kuuma ja ominaisuuksiltaan pelkistetty vahvistin tarjoilee putkirakastajien vaatimat analogiset hyveet. Sävyt ja tekstuuri toistuvat uskottavasti, rytmiä tykitetään eteenpäin vauhdilla.”

Mono And Stereo kommentoi sitä, miten vaikeaa on säilyttää aitous: “On hyvin vaikeaa säilyttää musiikin orgaaninen luonne muuttumattomana ja aitona. Se kyky erottelee jyvät akanoista ja Pegaso P50A on vahvistin, joka kykenee suoriutumaan vaikeasta tehtävästä. Loistavan kuuloinen stereovahvistin ilman kompromisseja.”

Vahvuudet ja rajoitteet

  • Läpikuultava, dynaaminen, rytmikäs ja helposti kuunneltava.

  • 2x XLR ja 4x RCA -tulot, yksi kytkettävissä volumesäädön ohittavaksi AV Input -liitännäksi

  • Upea viimeistely.

  • Putkivahvistimeksi poikkeuksellisen yleispätevä, toimii hyvin monenlaisilla kaiuttimilla.

  • Lämpiää runsaasti ja vaatii siten tilaa ympärilleen.

Lisätiedot

Tuotemerkki

Pegaso

Teho

2 x 50 W

Taajuusalue

10 – 100 000 Hz (0,5 dB)

Lähdöt

Kaiutinlähdöt

Sisääntulot

2x XLR-stereotulo ja 4x RCA-stereotulo, joista yksi kytkettävissä äänenvoimakkuussäädön ohittavaksi

Mitat

455 x 175 x 472mm

Paino

26 kg

Viimeistely

Musta, Hopea

Takuu

1 vuotta